KILIG "Young is a feeling!" age preventing stangrinamasis paakių kremas su hialuronu, „PrimalHyal 50“, vitaminu E, avokadų, arganų ir persikų kauliukų aliejais

Savaitgalį lankiausi Maxima grožio mugėje ir po jos grįžus vis neapleido mintis, kad kažką tikrai pamiršau. Porą dienų sukau galvą ir tik prisėdusi rašyti šį įrašą atsiminiau - taigi nepasižiūrėjau Kilig Urban naujienų! Nors Klaipėdos Akropolyje apsukau ne vieną ratą aplink grožio mugės stendus, kelis ir kosmetikos skyriuje, bet Urban kosmetikos stendo neradau ir dabar galvoju, ar jo nebuvo, ar aš paprasčiausiai pražiopsojau? Apskritai savo pirkiniais esu patenkinta, juos visus jau rodžiau instangram stories, o bloge viską pamatysite paskutinę mėnesio dieną.

Grožio mugės metu nugirdau labai įdomų pokalbį tarp dviejų merginų. Viena jų paėmusi Nida kremo pakuotę į rankas klausiamai žvelgia į draugę, o pastaroji užtikrintai jai aiškina - "pameni, buvo Biok, Rasa? Pameni? Tai va, Rasa tapo Nida". Pirmoji palinksi galva, o antroji tęsia... "žiūrėk čia Vėjas vyrams - tai žinok jis anksčiau buvo Aras". Aha, aš matyt per ilgai užsispoksau, nes abi pažvelgia į mane, žiojuosi paaiškinti, kad čia dvi skirtingos kompanijos, bet veriantis žvilgsnis signalizuoja, kad joms tikrai nereikia pagalbos, jos garantuotos ta informacija... Va taip va, kažkur kažką girdėjau ir tuomet jau darausi išvadas - ir mūsų visuomenei būdinga nežinant iki galo sukurti ir dalipdyti istorijos gabaliuką. Nežinantiems pasakysiu, o žinančioms priminsiu, kad Nida ir Vėjas gamina Cosmoway (ta pati, kur gamina Green Feel). Tuo tarpu buvę Rasa, Aras ir Biok Laboratorija tapo Kilig (šalia vis dar liko sesė Margarita ir puseserė Ecodenta). Šį kart apie regis pirmąjį mano Kilig gaminį - stangrinantį paakių kremą, kurį naudojau pastarąsias savaites ir esu pasiruošusi papasakoti jums kas ir kaip.

"Jaunystė ne amžiaus rodiklis, o sielos būsena."
Dž. Enesku



Produktas: KILIG "Young is a feeling!" age preventing stangrinamasis paakių kremas su hialuronu, „PrimalHyal 50“, vitaminu E, avokadų, arganų ir persikų kauliukų aliejais
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: suteikti švelnumo, elastingumo, stangrumo, pamaitinti paakių odą
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: lengva tekstūra 
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau ženklaus stangrinamojo poveikio
Tūris: 15 ml
Kaina*: 11,49 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: Su KILIG akys šypsosi ir švyti. Joks skubėjimas, jokie dienos iššūkiai nebaisūs. Plonai tavo paakių odai labiausiai reikia dėmesio ir švelnumo, stangrumo ir elastingumo, kuriuos akimirksniu suteikia greitai veikiantis LIFTONIN®-XPRESS. Natūralus hialuronas „PrimalHyal 50“ drėkina taip giliai, kad oda aplink akis tiesiog atsigauna. Vitaminas E ir net trys (avokadų, arganų, persikų kauliukų) aliejai švelniai maitinta paakių odą – ji ilgai išliks lygi ir spindinti. Savo odos grožį dar labiau atskleisi, naudodama šį kremą kartu su kitomis KILIG WOMAN AGE PREVENTING priemonėmis.


Visuose Kilig brandžiai odai skirtos linijos produktų pakuotėse vyrauja raudona ir rožinė spalvos. Ryški dėžutė iš karto traukia žvilgsnį, kaip ir beje sprendimas naudoti linijos užrašui - citatai ir blakstutei holografinį efektą. Nedidelis baltas plastikinis buteliukas su pompa jau turi švaresnį dizainą - čia vyrauja balta spalva ir rožinis akcentas bei tas pats holografinis efektas. Man patinka sprendimas veido priežiūros produktams, įskaitant ir paakių kremą, naudot buteliuką su pompa ir dvigubo dugno principą - naudojant produktą, dugnas kyla aukštyn ir spaudžia produktą link pompos, tad išsinaudoja gerokai didesnis priemonės kiekis negu įprastose pompose su vamzdeliu. O pompa, tikriausiai ir sakyti nereikia, yra ženkliai higieniškesnis sprendimas.

Kvapas. Mano uoslė po truputį grįžta, tad galiu pasidžiaugti, kad ne tik perkaičiusi sudėtines dalis žinau, jog kremas turi kvapą. Užuodžiu silpną, švelnų kosmetinį aromatą, kuris neerzina, nėra labai intensyvūs ar stiprus.

Konsistencija. Mane čia labai stebina priemonės konsistencija. Priemonės brandžiai odai paprastai būna riebesnės ir sunkesnės, o šiuo atveju konsistencija itin lengva, neturi riebumo, neturi sunkumo ir labai primena itin lengvą veido fluidą.


Sudėtis: Aqua, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Oleyl Erucate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Cetearyl Glucoside, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Persicia (Peach) Kernel Oil, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Parfum, Sodium Hydroxide.

94% ingredientų natūralios kilmės.


Poveikis. Lengva priemonės konsistencija labai greitai susigeria į veido odą, taip greitai, kad naudojimo pradžioje nepakakdavo vieno lašiuko paakiams ir visuomet reikėjo kiek didesnio kiekio. Rinkdamasi stangrinamąsias priemones visuomet stebiuosi, ar išsirenku kažką ne to ir ne taip, bet norimo efekto retai sulaukiu. Šitas kremas turi tik labai lengvą stangrinimo efektą ir labai jau nežymų poveikį raukšlelėms. Užtat drėkina paakių odą ir suteikia jai malonaus gaivumo, lengvumo efektą. Tad mano nuomone tai nėra stiprus kremas, kuris labai tiks sausesnei ar normalaus tipo odai, tuo tarpu brandžiai suteiks neblogą drėkinimą, neleis išsausėti. Teoriškai - gerai sudrėkinta oda neformuoja tiek daug raukšlelių ir saugo nuo jų atsiradimo, tad kremas gali būti naudojamas raukšlių ir pakritusios odos prevencijai. Gavau ne tai, ko tikėjausi, tačiau apskritai paakių kremas (o greičiau tiesiog losjonas) visai neblogas sprendimas didelių reikalavimų nekeliančiai odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Ačiū už komentarą,pirkau pirmą kartą, tikiuosi bus veiksmingas.Man 60 metų.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą