PETITFEE Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch - juodos gelinės paakių kaukės su auksu ir perlų ekstraktu

Šiuo metu, kai šis įrašas atsirado tarp tinklaraščio naujienų, aš vis dar guliu ant operacinės stalo, man šalinama ta nelemta angina. Prieš operaciją labai nerimauju ir jaudinuosi, tikriausiai dar prieš keliaudama į operacinę trypčiojau ratais po palatą ir pergyvenau dėl skausmo. Tokioms operacijoms daroma tik vietinė nejautra ir labai nenoriu, vėl patirti tą nemalonų jausmą, kai būnant 16-os man operavo po skruostu susidarusią milžinišką cistą ir pasakojo kiekvieną žingsnį - prakalu kaulą, prapjaunu, praduriu ir t.t. Nenori to girdėti, o pasakyti tai nėra kaip, nes burna pilna įrankių! Tačiau operacijos labai labai reikėjo! Kai ištisus metus vaikštai su pūlinga angina - menkas malonumas ne tik sveikatai, bet ir imuninei sistemai nieko gero! Žodžiu, šiuo metu mane operuoja, bet aš tikrai nepamiršau jūsų, mano skaitytojai ir nusprendžiau iš anksto įrašyti kelis įrašus operacijos dienai ir kelioms dienoms po, kad turėtumėte ką skaityti. Tik nesu tikra ar turėsiu galimybę jais pasidalinti socialiniuose tinkluose, tad jei radote šitą, užsukite ir ryt - būtinai būsiu jums kažką paruošusi. Šiandienai nusprendžiau su jumis pasidalinti nuomone apie korėjietišką kosmetiką bei paakių kaukes, skirtas drėkinti ir gaivinti paakių odą. Petitfee prancūziškai reiškia mažą fėją - ką mažoji fėja atnešė šiandien su vienu populiariausių kompanijos produktu pasaulyje.

"Grožėjimasis pažadina didžiausią užuojautą ir meilę žmonėms."
J. Kavabata



Produktas: PETITFEE Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch - juodos gelinės paakių kaukės su auksu ir perlų ekstraktu
Gamintojas: "Petitfee" Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, suteikti gyvybingumo, stangrinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai gaivina ir drėkina
Labiausiai nepatiko: pridėta mentele labai nepatogu paimti kaukės lapelius
Tūris: 60 vnt.
Kaina*: $18,99 US (pirkau su nuolaida už $ 11,52 US)
Kur galima įsigyti: ebay, iHerb, Cascada
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 1. Hidrogelis – tai gelis, dėl kurio pagalvėlės tvirčiau prilimpa prie odos ir todėl intensyviau ją drėkina.
Vandens lašo formos paakių pagalvėlės garantuoja koncentruotą jautrios paakių odos priežiūrą.
Ekonomiška pakuotė: 1 pakuotėje – 60 vienetų, kurių užteks 30 dienų.

2. Juodieji perlai ir aukso dulkės suteikia odai gyvybingumo
Aukso dulkės atgaivina odą ir palaiko sveiką odos atspalvį.
Naudingos maisto medžiagos, esančios juoduosiuose perluose suteikia odai jaunatviško stangrumo. 
Juodieji perlai susideda iš 20 skirtingų mineralų bei amino rūgščių.
Paakių pagalvėlėse gausu aktyviųjų ingredientų, tokių kaip žaliosios arbatos bei agurkų ekstraktų, rožių vandens, alavijų lapų ekstraktų. Šių medžiagų dėka, oda yra efektyviai drėkinama ir maitinama.
Patarimas: galite naudoti taip pat ir kaktos odai, juoko raukšlelėms ir pan.
Pakuotėje: 60 vnt. (30 dienų) 

Naudojimas:
Nuvalykite odą toniku
Uždėkite pagalvėlę
Palaikykite 20-30 min. 
Nuimkite pagalvėlę.


Kaip jau tikriausiai aišku, paakių kaukė atkeliauja kartoninėje pakuotėje ant kurios smagu rasti bent jau ingredientų sąrašą lotyniškais raštmeninis  bei naudojimo žingsnius, o visa kita - korėjietiškai. Tai aiškiai signalizuoja, kad gaminys orientuotas jau ne tik į korėjietišką, tačiau ir pasaulinę rinką. Viduje randu baltą plastikinį indelį, ir pridėta skaidrią mentelę. Ta mentelė visiškai nepatogi ir nelogiška kaukės padeliui paimti. Galbūt galima tik atskirti nuo kitų, bet tikrai ne išėmimui iš indelio. Mentelę pabandžiau naudoti pirmus kelis kartus ir paskui paprasčiausiai išmečiau - neverta. Labai smagu, kad indelis labai saugiai užpakuotas ir viduje esantis skystis niekur neišbėgo, nenutekėjo ir saugiai mane pasiekė tiek drėgnas, kiek ir turėjo būti. Kalbant apie dizainą - vyrauja balta, juoda ir šiek tiek šiltai ruda spalva su gana paprastais dizaino sprendimais. Bendras vaizdas atrodo paprastas, nors viskas tikrai kokybiška ir gražu.

Kvapas. Keistokas kosmetinis aromatas, kuris nekelia jokių konkrečių asociacijų - tiesiog lengvai gaivus aromatas ir tiek.

Konsistencija. Paakių kaukės lakštai geliniai, sudrėkinti veikliuoju skysčiu.


Sudėtis: Water, Glycerin, Calcium Chloride, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Ethyl Hexanediol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Chlorphenesin, Fragrance, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), CI 77491, Peat Water, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Gold (0.0001%), Pearl Extract (0.01%) Betaine, Allantoin, Disodium EDTA, Mineral Oil.


Poveikis. Paakių kaukių naudojimas gana paprastas - dedame po padelį po akimis tada, kai norisi sudrėkintos ir atgaivintos paakių odos, geriausia aišku, ryte - tuomet ir paakių makiažas atrodo gražiau. Galbūt tik reiktų pabrėžti, jei jau atidarėte tokią pakuotę, ją ir reiktų naudoti, o ne laikyti kažkur pasidėjus, nes skystis po truputį garuoja lauk ir padeliai palaipsniui tampa vis sausesni.


Ne veltui šios paakių kaukės yra žinomiausios ir populiariausios - jos tiesiog nuostabiai gerai padrėkina ir atgaivina paakių odą, pamažina paburkimus. Prie kaukių aprašymo dar galima rasti ir pažadų stangrinti bei naikinti raukšleles - realiai tai visai įmanoma - gerai sudrėkinta oda mažiau raukšlėjasi, smulkios raukšlės tampa vizualiai mažiau matomos. Tačiau drastiško efekto tikėtis irgi nereiktų. Man smagu šias kaukes naudoti rytais prieš atliekant rimtesnį makiažą, progomis, kai noriu gražiai atrodančios paakių odos ar žinau, kad intensyviau maskuosiu paakių odą ir noriu gražiau gulančio maskuoklio ir mažesnio sukritimo į raukšleles tikimybės. Fainas ir smagus produktas momentiniam efektui pasiekti. Man šios kaukės patinka, jos geros kokybės, sudėtyje nemažai odai naudingų medžiagų ir mažytis, labai labai mažytis tikro aukso bei perlų ekstrakto lašelis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveikatos Jums ;), tiktai nepalūžkite :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Viskas tvarkoje, tai tik laikini nepatogumai geresnės sveikatos link :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą