TONYMOLY Pokemon nagų lakas "# 04 Ttubeokcho (Oddish)"

Pokemon Detective Pikachu filmas Lietuvos kino teatruose pasirodė šio mėnesio 10-tąją dieną, tačiau kol kas jame dar nebuvau. Pristatytas kaip vienas laukiamiausiųjų filmų, kelia nemenką smalsumą, ypač, kai į Pokemon Go žaidimą buvau įsitraukusi visa galva ir žaidžiau gerokai ilgiau už kitus, pokemonus žiūrėdavau ir vaikystėje... tad šiai dienai jiems iš tiesų jaučiu šiokią tokią nostalgiją. Ar žinojote, jog po Pokemon Go žaidimo paleidimo korėjiečių kompanija TonyMoly sukūrė gan gausią kosmetikos liniją su mėgiamais personažais, kuri apėmė tiek veido priežiūros produktus, tiek dekoratyvinę kosmetiką, tiek nagų lakus. Kelis nagų lako buteliukus turiu ir aš, tad šiandien pakalbėsiu apie žalią laką, dedikuotą Oddish personažui, kuris trečioje evoliucijos fazėje pavirsta smarglėtu grybo-augalu, tačiau pirmoje - žaliai melsvas, mielas padarėlis.

"Tas, kuris tikrai jaunas, bus jaunas visuomet."
Ž. B. Klemmanso



Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "# 04 Ttubeokcho (Oddish)"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: per trumpai išliko
Tūris: 8 ml
Kaina*: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas atrodo gana paprastai - juodas dangtelis su skaidraus stiklo buteliuku volelio formos. Didžiausia puošmena čia Oddish paveiksliukas, kuris galėtų būti ir geresnės raiškos. Šepetėlis vidutinio dydžio ir vidutinio pločio, tačiau labai džiugina lankstūs šepetėlio šereliai, duodantys puikų lankstumą. Nagų lakas vos vos skystesnis nei standartinis. Tačiau dengiasi tobulai lengvai ir labai greitai džiūva. Atsistojusi ploju ir giriu nepriekaištingą pigmentaciją - pakanka vos vieno sluoksnio ir spalva ryški, intensyvi, sodri. 

#04 Ttubeokcho (Oddish) atspalvis unikalus savo neunikalumu - tamsiai žalia - ryškios žolės ar medžių lapų žalia, primityvi žalia, be jokių spalvinių priemaišų. Paprasta, tačiau panašių ar alternatyvių atspalvių aš nesu turėjusi, tai gal ne tiek jau daug kompanijų gamina tokius visiškai grynos spalvos nagų lakus?


Taip, žalias nagų lakas gali atrodyti šiek tiek ekstremaliai, tačiau kartais visai smagu pažaisti, ir jei ne visus lakus lakuoti tokia spalva, bet vieną akcentinį visai faina. Nors nagų lako formulė ir tekstūra man patinka, tačiau išlikimu aš nesu patenkinta. Tikriausiai statyčiau vienoje eilėje su Buk nagų lakais - išliko vos 2-3 dienas ir tikrai neilgiau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai