TONYMOLY I'm Real Tomato sheet mask "Radiance" - švytėjimo suteikianti lakštinė veido kaukė su pomidorų ekstraktu

Su Mamų diena visos Mamos! Rašau iš didžiosios raudės, nes tikriausiai kitaip neįmanoma! Visos mamos vertos didžiausios pagarbos ir meilės! Ar aplankėte šiandien savo mamą? Aš deja ne, mažylis atsikėlė su kosuliu ir pabijojome važiuoti ir pas mano, ir pas vyro tėvus, tačiau nepaisant to, pasveikinome iš visos širdies. Nelikau nepasveikinta ir aš - vaikutis skubėjo nešti mamai gėles ir saldų, didelį bučkį. Na, o kaip visuomet sekmadienį stengiuosi skirti šiek tiek daugiau laiko sau, net jei jis ribotas - bent jau pasilepinti veido kauke. Šį kart bandom TonyMoly I'm Real veido kaukę su pomidorais ir tikimės sveiko odos spindesio.

"Ar ne geriau būtų, užuot smerkus blogį, skleisti gėrį?"
A. de S. Egziuperi


Produktas: TONYMOLY I'm Real Tomato sheet mask "Radiance" - švytėjimo suteikianti lakštinė veido kaukė su pomidorų ekstraktu
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: suteikti švelnumo ir spindesio veido odai
Tinkamas tipas: visų tipų odai, ypač šiukščiai
Labiausiai patiko: daro, ką žada
Labiausiai nepatiko: norėjosi intensyvesnio efekto
Tūris: 1 lakštas (21 g)
Kaina*: 5,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, BeautyBay, ebay, amazon, maskshop.lt
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Pomidorų veido kaukė šiurkščiai odai suteikia švelnumo ir spindesio. 
Naudojimas: Atidarykite pakuotę ir uždėkite ant veido. Palikite 20-30 minučių, tuomet kaukę nuimkite.


Persikinės spalvos plastikinis maišelis, kuriame supakuota veido kaukė, puoštas akivaizdžiai pieštais pomidorais. Dizainas gana žaismingas, smagus ir traukiantis žvilgsnius, ir ne tik pomidorinės, tačiau ir visos I'M REAL serijos kaukių. Tokios pakuotės naudojimas labai elementarus - praplėši, uždedi ir mėgaujiesi.

Kvapas. Kažkaip tikėjausi, kad kvepės pomidorais, tačiau korėjiečiai niekad (bent jau kiek aš susidūriau) nekvėpina kaukių tokiu kvapu, koks pavaizduotas ant pakuotės. Tiesiog kosmetinis kvapas ir net nesakyčiau, kad labai malonus - galbūt kažkiek primena pomidorų šakeles, bet tikrai ne vaisius. Nors ne, ne, aš dar nepasikliauju savo uosle, tačiau kvapas tikrai nėra čia tas dalykas, kuris sužavi ar užburia.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, iškirptas ir pritaikytas veido formai. Lakštas prisotintas veikliuoju skysčiu, kuris buvo palyginus keistas. Dažniausiai lakštinių kaukių skystis gleivėtas ir kiek apsunkęs, o čia jis skystas ir bespalvis lyg paprasčiausias vanduo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glycereth-26, Butylene Glycol, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Bis-Ethoxydiglycol Succinate, Panthenol, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Carbomer, Phenoxyethanol, Tromethamine, Slanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Honey Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Illicum Verum (Anise) Fruit Extract, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia paminėsiu, kad kaukė gausiai prisotinta skysčiu ir norint normaliai užsidėti kaukę teko pirmiausia ją nugręžti. Vėliau, jau kiek pradžiūvus medvilnės paviršiaus, skysčio likučiais sudrėkinau medvilnės lakštą, tad jis visas susinaudojo dar kol kaukė buvo ant veido. Kalbant apie kaukės tikimą, sakyčiau šį kartą visai neblogai tiko mano netobuloms veido formoms - kaip visad pritrūko pačiam nosies galiukui, kaip visuomet keistokai atrodė akių sritis, užsidėjo ant viršutinės lūpos. Tiek kad šiuo atveju man pavyko ją gana gerai užsidėti ir nebuvo nepatogu ar labai keista.


Ilgiau kalbėti apie kaukės naudojimą tikriausiai neverta? Keliaujame prie poveikio? Pomidorinė žada suteikti švytėjimo ir švelnumo odai! Kaukė tikrai daro ką žada. Mano oda tapo nepaprastai švelni ir įgavo nelabai intensyvaus, tačiau matomo odos spindesio. Sakyčiau dar kaip ir visos lakštinės kaukės, puikiai atgaivino veido odą. Padarė tai, ką prisižadėjo! Tik aš norėjau ir tikėjausi daugiau, stipriau ir intensyviau, geriau ir mano lūkesčiai šios kaukės atžvilgiu buvo didesni. Nieko blogo, tačiau stebuklas naudojant neįvyko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai