Vėduoklės formos undinės šepetėlis hailaiteriui

Makiažo šepetėliai... Prieš gerą dešimtmetį drąsiausia, ką buvo galima įsigyti buvo spalvotas makiažo šepetėlio kotelis, dažniausiai tiesiog vienspalvis. Ir tuomet bam, rinkoje ėmė rastis visokie matalinio efekto, spalvoti šepetėliai, galiausiai šepetėlių koteliai įgijo išraižymus formas ir personažų vardus! Šiai dienai galima įsigyti visko, ko nori - tarkim šepetėlius su Hario Poterio lazdeles primenančiais koteliais, šepetėlius su Game of Thrones šeimų simboliais, Pokemonais, žuvies uodegomis, blizgučiais viduje - apie viską, ką tik galima pagalvoti! Bloge jau kalbėjau apie krūvą madingų šepetėlių ir šį kart tikrai ne išmintis. Šepetėliai su undinės formos koteliu ir ne pačia praktiškiausia, jei kalbame apie laikymą indelyje, žuvies uodega. 

"Tie dalykai, kurie yra vieno žmogaus lobis ir išmintis, kitam visada nuskamba kaip kvailas pokštas."
H. Hesė


Produktas: Vėduoklės formos undinės šepetėlis hailaiteriui 
Gamintojas: nenurodytas. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: hailaiteriui ir šviesą atspindinčioms priemonėms padengti
Medžiagos: plastikas, metalas, sintetiniai plaukeliai
Labiausiai patiko: daili išvaizda
Labiausiai nepatiko: trūksta tankumo
Matmenys: 18 cm ilgio
Kaina*: $ 1,52 US
Kur galima įsigyti: ebay, aliexpess
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nepateikta


Makiažo šepetėlis, kaip ir dauguma kinietiškų šepetėlių atkeliauja skaidriame plastiko maišelyje, be jokių apsaugų šereliams. Sakyčiau labai pigiai ir paprastai supakuota, tačiau aš tam neprieštarauju, kol tai nepažeidžia šepetėlių. Labai gaila, bet tokiu būdu keliaujant iki mūsų namų šereliai dažnai nusilanksto ir jiems suteikti pradinę formą užima laiko. Šio šepetėlio šerelius tiesinau su tiesinimo žnyplėmis naudodama žemiausią įmanomą temperatūrą ir greitus judesius. Tik reikia tai daryti labai atsargiai - sintetiniai šereliai gali greitai susilydyti. 

Prisipažinsiu - šepetėlio kotelis atrodo tiesiog pasakiškai ir labai patraukliai akims. Kotelis suformuotas su žuvies uodega ir iškiliais žvyneliais, o ir spalvos - ombre stiliaus nuo žalsvos iki rožinės. Labai tinka visai šitai vienaragių, undinių, pastelinių spalvų, duochomatinio žvilgesio ir holografinės tematikos bumui. Balti šepetėlio šereliai su pasteline žalia nudažytais šereliais prideda ne ką mažiau žavesio šepetėliui.


Šį šepetėlį pirkau išskirtinai hailaiteriui dengti ir nors turiu kelis, tačiau tik vienas iš Jessup mane tenkina. Dėl kelių priežasčių man labai norisi turėti dar vieną super patogų pakaitinį šepetėlį, tad pagalvojau, jog šitas tokiu gali būti. Lengvai ir gan laisvai sudėti šereliai visai neblogai (bet ne tobulai) paima produktą ir neblogai padengia ant veido. Iki tobulybės man trūksta tankesnių šepetėlio šerelių, arba jų turi būti gerokai daugiau. Šiuo atveju galvutė kaip ir lanksti, kaip ir patogi, tačiau dengiant man pritrūkta tikslumo, patogumo ir daugiau šerelių. Man regis šiuo atveju aš tiesiog pasidaviau savo akių įgeidžiui nusipirkti gražų šepetėlį, tačiau jis nesugebėjo patenkinti mano lūkesčių. Taip, naudoti galima, pasidažyti įmanoma (ir visai padoriai), tik iki trokštamos tobulybės dar trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai