HEI POA Pure Tahiti Monoi Oil Coconut Scent - odos ir plaukų aliejus

Sveiki, Šį kart apie plaukų ir kūno aliejų, kuris skirtas kūno ir plaukų priežiūrai iš prancūziškos Hei Poa kompanijos. Ir aš taip iš kart prie esmės - kompanija turi labai daug tokio tipo aliejų, tačiau peržiūrėjus sudominusių sudėtis, daugumą atmečiau ir nepirkau, nes tai alkoholio labai daug, tai dar kažkokie ingredientai kliūva. Tai iš daugybės liko tik keli, o kadangi šiuo metu labai mėgstu kokosų kvapą, tai ir apsidžiaugiau, kad bus kokosinis. Ką gi, išbandyta odai, ne kartą plaukams, tad labai noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: HEI POA Pure Tahiti Monoi Oil Coconut Scent - kūno ir plaukų aliejus
Gamintojas: "Laboratoires Gilbert Cosmetiques". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: odai ir plaukams - drėkinti, maitinti, atkurti, pakvėpinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: mažiausiai patiko pakuotė dėl nepatogaus naudojimo
Tūris: 100 ml
Kaina: 11,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kūno ir plaukų aliejus skirtas odai, plaukams prižiūrėti ir kvepinti. Grynasis TAHITI MONOI OIL – pagal protėvių receptą pagaminta kokosų aliejaus ir Taičio gardenijų žiedų ekstrakto priemonė. Atidžiai prižiūrimas gamybos procesas padeda garantuoti priemonės autentiškumą ir kokybę.
MONOI aliejus yra natūralus produktas, kuris sustingsta žemesnėje nei 24 °C temperatūroje. Ši savybė padeda užtikrinti puikią produkto kokybę. Aliejus pasižymi drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis, priemonė gali būti naudojama kūnui prižiūrėti, odai ir plaukams drėkinti ir kvėpinti.
Sudėtyje yra kokosų aliejaus, Taičio gardenijų žiedų ekstrakto.
 
Naudojimas: drėgną kūno odą tepkite švelniais masažuojamaisiais judesiais. Naudodamos priemonę plaukų priežiūrai, tepkite juos prieš trinkimą šampūnu, palaikykite apie 20 min. Aliejų galima naudoti ir jau ištrinkus plaukus. Tokiu atveju tepkite plaukus būtinu priemonės kiekiu per visą plaukų ilgį arba tik galiukus. Nenuplaukite.  
 

Pakuotė. Skaidraus stiklo plokščias buteliukas su egzotiškos salos, vasarišku paveikslėliu. Iš kart primena kokią Havajų salą. Pakuotė užsukama tvirtu plastiko dangteliu, tačiau jokio dozavimo angos po juo nėra, tad priemonę reikia tiesiog pilti į delną ir naudoti. Dozavimas nėra sudėtingas, bet kartais aliejus prateka, pasitaško aplink ar nuteka išorinėmis sienelėmis.

Kvapas labai, labai malonus, intensyvus ir gardus. Kvepia kokosų aliejumi, kvepia Rafaelo saldainiais, kvepia skanėstu. Mmm... labai malonus kvapas.

Konsistencija priklauso nuo aplinkos temperatūros: kai aplinka virš 20 laipsnių - aliejus skystas, žemesnėje - tirštėja į vieną gabalą. Iš esmės visiškai taip pat, kaip kokosų aliejus.


Sudėtis: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum (Fragrance), Gardenia Tahitensis Flower Extract, Tocopherol.


Poveikis. Jau įžangoje minėjau, kad kūno ir plaukų aliejų kompanija turi visokiausių kvapų ir skirtingų sudėčių aliejų. Aš pirkau ieškodama pačios saugiausios sudėties ir neapsirikau. Priemonės pagrindą sudaro kokosų aliejus, kvapas, gardenijų ekstraktas ir vitaminas E. Paprasta, elementari ir saugi sudėtis. Aš gal ir būčiau pasirinkusi kitą kvapą, tačiau man labai nepatiko sudėtinės dalys: tai sausinančio alkoholio, tai labai daug kvapų ingredientų ir nesaugiųjų. Tad rekomenduoju rinktis atsargiai ir apskritai, kaip kurios kompanijos priemonės man tokių pusėtinų sudėčių, kad visuomet reiktų atsargiai rinktis ir gerai patikrinti.

Šis aliejus yra skirtas odai ir plaukams. Pagrindinė priežastis, dėl kurios pirkau aliejų buvo būtent plaukai ir visgi pirmiausia išbandžiau ant kūno odos. Saikingas aliejaus kiekis gana gerai susigeria į odą ir minimaliai maitina jos paviršių bei ilgam, maloniai pakvėpina. Tačiau didesnio poveikio odai nejaučiau, kaip ir įprasta kokosų aliejui, priemonė šiek tiek apsunkina odą, tad palikau ją plaukams.

O su plaukais jau viskas paprasta ir faina. Priemonę galima naudoti tiek kaip plaukų aliejuką, tiek kaip aliejinę plaukų kaukę. Pastaruoju atveju tiesiog ištepu plaukus apie pusvalandį iki plovimo ir paskui išplaunu įprastai. Priemonė suteikia plaukams daugiau žvilgesio, minkštumo, plaukai maloniai kvepia ir tampa tokie minkštučiai ir kvepiantys... Efektas labai geras, tačiau prieš perkant reiktų atkreipti dėmesį ar jūsų plaukams tinka kokosų aliejus? Maniškiams labai, tad ir produktu mėgaujuosi kas kartą. Kuris laikas buvau nustojusi darytis aliejines kaukes, nes vis tingėdavau, galvojau daug darbo, bet viskas greičiau, paprasčiau ir efektas geresnis, nei galvojau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai