AROMA ACTIVE Soothing Universal Repair Cream "Light" - lengvas universalus kremas rankoms, kūnui sausai ir sudirgusiai odai

O šiandien noriu papasakoti apie universalų kremą, kuris tinka tiek kūno, tiek rankų, tiek pėdų odai ir greičiausiai sudirgusiai, išsausėjusiai veido odai. veido odai nebandžiau, tačiau kūnui ir rankoms naudoju neretai, nešiojuosi rankinėje, naudoju dienos meti, tad metas nuomonei ir visiems privalumams bei trūkumus.


Produktas: AROMA ACTIVE Soothing Universal Repair Cream "Light" - lengvas universalus kremas rankoms, kūnui sausai ir sudirgusiai odai
Gamintojas: "Aroma Active" UK. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: universalus rankų kremas - raminti, drėkinti, atkurti
Tinkamas tipas: sausai ir sudirgusiai odai
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 15 ml (pilno dydžio pakuotė 100 ml)
Kaina: 100 ml - 11,59 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Raminantis ir drėkinantis kremas su raminančiu aromatu, lengvos formulės. Greitai įsigerianti formulė drėkina sausą ir sudirgusią rankų odą. Raminantis aromatas padeda atsipalaiduoti. 
Šlamučiai žinomi dėl antiseptinių savybių, bitkrėslės, levandos ir pačiuliai pasižymi raminančiu aromatu.
Kremas su probiotikais ir avižomis padeda atstatyti odos barjerą ir atkurti sveiką ir lygią odą.


Pakuotė. Mano rankose ne pilno dydžio pakuotė, o mini pakuotė, kuri labai panaši į pilno dydžio: metalinis tūbelės korpusas su atsukamu dangteliu. Kremas supakuotas kartoninėje dėžutėje. Man labai patinka gamintojų sprendimas pakuotės dizainui parinkta natūralios spalvos, natūrali medžiaga ir labai natūraliai atrodantis dizainas - žiūrint į tokią pakuotę kyla pasitikėjimas priemone.

Kvapas labai stiprus, labai intensyvus raminantis aromatas. Tik pasitepus rankas, aplink bent porą metrų jaučiasi raminantis žolelių aromatas, kuriame ir levandos, ir pelargonijos labai jaučiasi. Aromatas malonus, tačiau tą raminantį kvapą reikia mėgti.

Konsistencija gamintojas sako, kad priemonė lengvos tekstūros, tačiau tiesa ta, kad nors kremas ir primena losjoną, tačiau yra riebokas, gana sunkus.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Microcrystalline Cellulose, Behenyl Alcohol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Lactococcus Ferment Lysate, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Glyceryl Stearate, Jojoba Esters, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Parfum, Sodium Dehydroacetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Polyglycerin-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool.


Poveikis.  Kremo sudėtis būtų visai gera, tačiau sudėtyje yra alkoholio, daug kvapiųjų medžiagų, kurios nėra visiškai saugios, bet ir didesnės žalos neturėtų sukelti. Deja, priemonių su alkoholiu vengiu ir tai jau yra pakankama priežastis nekartoti produkto, kad ir kaip man patiktų. 

Priemonės konsistencija iš ties keistoka - kremas lyg ir lengvas, bet vienam kartui reikia labai mažo kiekio. Masažuojant į odą, atrodo, kad sugeria greit, tačiau ant paviršiaus dar ilgokai lieka riebi plėvelė. Jei tepu rankas, tokia nemaloni dirbti plėvelė lieka ilgam ir užtrunka, kol pilnai susigeria. Bandžiau tepti kūną, bet laukti, kol priemonė susigers, kad galėčiau rengtis, aš neturiu kantrybės, o ir šalta dabar.

Ką daro kremas? Kremas šiek tiek drėkina, suteikia švelnumo, padeda palengvinti rankų sausumo pojūtį, bet jo visiškai nepanaikina. Dėl ant rankos paliekamos plėvelės, priemonė apsaugo odą nuo žalingų aplinkos veiksnių. Kremo efektas tikrai nesužavėjo - man labiausiai patiko atpalaiduoti mintis padedantis aromatas, kuris labai reikalingas tiek darbo metu, tiek kasdienybėje, kamuojant stresui. Antrą kart produkto nekartočiau - tiesiog toks kremas ne man.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai