NIVEA "Fresh" Rose Touch rutulinis dezodorantas - antiperspirantas su rožių aromatu

Kartais atrodo, kad tik brangesni rinkoje esantys produktai gali būti veiksmingi, tačiau tiesa ta, kad ir tarp pigesnių priemonių galima rasti veikiančių sprendimų. Pavyzdžiui, Vichy dezodorantas yra nuostabus, efektyvus, veiksmingas, tačiau nepigus, ir tikrai ne visuomet gali sau leisti deozodorantui skirti daugiau, ir ne tik dezodorantui, bet ir apskritai, bet kokiai priemonei. Gyvename kiekvienas pagal savo galimybes ir normalu, kad prie tų galimybių taikome ir savo poreikius. Ir visai nebūtina kas kart pirkti dezodorantą už 17 Eur, kai yra per daugiau nei per pus kainuojančių sprendimų. Man Nivea dauguma rutulinių dezodorantų yra puikūs, tad šį kart trumpai apie Nivea Fresh su rožių aromatu.


Produktas: NIVEA "Fresh" Rose Touch rutulinis dezodorantas - antiperspirantas su rožių aromatu
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo nemalonaus aromato ir drėgmės pažastyse
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,29 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Ilgai išliekantis gaivumas su gaiviu, maloniu rožių žiedlapių aromatu. 48 valandas išliekanti, odą puoselėjanti antiperspiranto apsauga. Priemonės toleravimas patvirtintas dermatologiniais tyrimais. 
Naudojimas: netepti sudirgusios ar pažeistos odos. Leiskite odai visiškai nudžiūti. Unikali NIVEA INFINIFRESH formulė: ilgalaikis gaivios odos poveikis, išliekantis ilgiau nei kelias valandas.


Pakuotė. Skaidraus stiklo pakuotė su užsuktu plastiko dangteliu, po kuriuo slepiasi besisukantis plastikinis rutuliukas, paskirstantis produktą ant odos. Dauguma Nivea dezodoranto pakuočių nėra minimalistinio dizaino, bet šiuo atveju akis džiugina spalviškai švari, neperkrauta etiketė su vienas paveiksliuku ir nedaug užrašų. Dizaino visuma džiugina akį, ją malonu naudoti ir greičiausiai dėl minimalistinės išvaizdos, ją pasirinkau iš kitų dezodorantų pasiūlos.

Kvapas turėtų būti rožių, tačiau iš kart galiu įspėti, kad ne visiškai. Man kvepia pudriškumu, rožėmis ir kosmetika. Kvapas gana stiprus, intensyvus ir mano uoslei labai malonus, tiesa privalau įspėti, kad ir po 9-10 val. nuo pasitepimo tą kvapą dar galima užuosti, tad jautresnėms kvapams, tikrai negalėčiau rekomenduoti, o greičiausiai patarčiau vengti.

Konsistencija tirštesnio skysčio, kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Aluminum Sesuichlorohydrate, Parfum, Trisodium ETDA, BHT, Citronellol, Geraniol, Linalool, Alpha - Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol


Poveikis. Greičiausiai dezodoranto sudėtis iš pirmo žvilgsnio neatrodo puiki, ji tokia ir nėra. Šalia veikliųjų medžiagų yra daug vidutinio saugumo priemonių, kurios skirtos aromatui sukurti ir išlaikyti bei priemonei konservuoti, t.y. apsaugoti nuo greito gedimo. Aš asmeniškai dezodorantų sudėtinėms dalims nekeliu labai didelių reikalavimų, nes mano prioritetas yra apsauga nuo nemalonių kvapų - negaliu sau leisti prabangos nemaloniai kvepėti prakaitu, tad tam ir skiriu pagrindinį dėmesį.

O šis dezodorantas apsaugo puikiai, pradėkime nuo to, kad mes visi prakaituojame ir pats prakaitas neturi jokio kvapo. Kvapą skleidžia bakterijos, kurios skaido bekvapį prakaitą. Nemalonius kvapus gali stabdyti labai dažnas prausimasis, tačiau kasdienybėje tokių galimybių turime retas, tad priemonės arba naikinančios nemalonius kvapus (dezodorantai), arba blokuojančios prakaitavimą (antiperspirantai) padeda išgyventi dieną be nemalonių kvapų. Nivea Fresh puikiai apsaugo ir nuo kvapų, ir nuo drėgmės pojūčio pažastyse. Jau minėjau, kad priemonės kvapas stiprus ir ilgai išlieka, tad net ir dienos pabaigoje jaučiu malonų kosmetinį, pudrinį gėlių aromatą. 

Priemonės efektas puikus, apsaugo puikiai, kvepia stipriai, o dezodoranto kaina iš ties maža. Greit nudžiūva ir drabužių netepa. Man atrodo iš pigesnių priemonių, Nivea dezodorantai yra rinkos lyderiai, - verta bandyti, nes kainos ir kokybės santykis labai puikus ir nereikia daryti jokių kompromisų tarp kainos ir poveikio. Man patinka, tik gal visgi sekantį kartą rinkčiausi bekvapį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai