VICHY "Sensitiv" rutulinis dezodorantas antiperspirantas jautriai odai, bekvapis

Pastaruoju metu man nelabai sekėsi pasirinkti dezodorantą - tai visiškai neapsaugodavo, tai erzino, tai rūbus tepdavo... Nepataikydavau, nervindavausi nusipirkusi ir jausdavausi, kad pinigus išmečiau kaip į balą. Galiausiai nusprendžiau, kad gal visai nebenoriu bandyti, tačiau galiausiai  įsigijau dar nebandytą Vichy dezodorantą jautriai odai, naudojau iš ties ilgą laiką ir šiandien noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: VICHY "Sensitiv" rutulinis dezodorantas antiperspirantas jautriai odai, bekvapis
Gamintojas: "Vichy Labotoires". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo prakaito išsiskyrimo ir neutralizuoti nemalonius kvapus
Tinkamas tipas: visiems ir jautriai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų
Tūris: 50 ml
Kaina: 15,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Benu vaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Reguliuoja prakaito išsiskyrimą bei neutralizuoja nemalonų kvapą.

Savybės:
- veiksmingas 48 valandas;
- su raminamosiomis veikliosiomis medžiagomis;
- neužkemša prakaito liaukų;
- tinka naudoti po depiliacijos;
- be alkoholio;
- be kvapo.

Tepti švarią pažastų odą.


Pakuotė. Balto plastiko dezodoranto pakuotė su užsukamu dangteliu, po kuriuo, - jau standartiška tokio tipo produktams, - rutuliukas aplikatorius, padedantis paskirstyti priemonę pažastų odoje. Man patinka gamintojo pasirinktas sprendimas naudoti šviesų, minimalistinio stiliaus dizainą - toks visuomet patrauklesnis akiai, nei ryškiaspalvės pakuotės. 

Kvapas praktiškai nejaučiamas, vos vos, silpnai užuodžiamas natūralus aromatas. Dezodoranto sudėtyje gamintojas nenaudojo kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje.

Konsistencija skysta, kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Pentylene Glycol, Dimethicone.


Poveikis. Man regis apie dezodorantus daug kalbėti tiesiog neišeina, tiesa? Jo sudėtis minimali ir nepriekaištinga - jokių nereikalingų kvapų, agresyvių ingredientų, tad net ir jautriausiai odai turėtų puikiai tikti. 

Priemonė lengvai dengiasi ant odos ir gana greit džiūva, o palaukti, kol pilnai išdžius labai rekomenduoju - kiekvienas dezodorantas teps drabužius, jei rengsitės tik pasitepusi. Tepa ir šis, jei skubu apsirengti, tačiau jei turiu kantrybės, tuomet jokių baltų žymių ant drabužių nebūna, jokio tepimo. Galiu tik atsistojusi rankomis paploti gamintojui - dezodorantas tiesiog nepriekaištingai puikus. Jis puikiai apsaugo nuo prakaitavimo, net ir suplukusi po streso ar aktyvios veiklos nesijaučiu nemaloniai kvepianti, vadinasi ir nuo nemalonių kvapų apsaugo.

Per visą naudojimo laiką nepastebėjau nei vieno priemonės trūkumo, tad džiūgauju dėl puikios sudėties, nepriekaištingo poveikio ir bekvapio produkto. Gal galėčiau tik paburbėti dėl kainos, bet neburbėsiu - kai priemonė gera, negaila; o ir akcijų galima visai neblogų rasti tai pas vieną, tai pas kitą pardavėją. Puikus, nepriekaištingas ir bus labai gaila tą dieną, kai sunaudosiu paskutinius lašelius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai