KOCOSTAR Princess Eye Patch - hidrogelio paakių kaukės - padeliai su auksu

Testuojamų, bandomų ir naudojamų priemonių pas mane visuomet labai nemažai - mėgstu bandyti kažką naujo. Visgi, smagia man bandyti veido priežiūros produktus, iš kurių kaukės ir serumai yra patys įdomiausi. Paakių kaukių mano namuose būna ne visuomet, tačiau kartas nuo karto nusiperku, ypač etapais, kai oda linkusi sausėti, kai jaučiu didesnės drėgmės poreikį, kai norisi papildomai drėkinti, kai paakiams reikia intensyvesnės priežiūros. Toks metas man yra pavasario antroji pusė ir žinoma, saulėta, šilta vasara. Šį kart nusprendžiau pabandyti Kocostar pincesių paakių kaukes su auksu ir pasijausti tikra karalaite. 


Produktas: KOCOSTAR Princess Eye Patch - hidrogelio paakių kaukės - padeliai su auksu
Gamintojas: "Firstmarket" Co. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: paakių odai - drėkinti, šviesinti, gaivinti, atstatyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 60 vnt. (30 porų)
Kaina: 24,10 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Korėjiečių gamintojo „Kocostar“ paakių kaukė su auksu padės paakių odai atgauti  švytėjimą ir gyvybę. „Kocostar“ paakių kaukė papildyta augaliniais ekstraktais, kurie užtikrina tinkamą plonos paakių odos priežiūrą. Kaukės lakštas  pagamintas iš minkštos hidrogelio medžiagos, todėl tvirtai priglunda prie paakių odos ir ją puoselėja. Auksinė veido kaukė ypatinga tuo, jog ne tik drėkina paakių odą, tačiau veikia regeneruojančiai ir padeda atsikratyti nuovargio pėdsakų. Tai tikras aukso prisilietimas prie Jūsų paakių. 

Kaukės poveikis
- drėkina;
- regeneruoja;
- šviesina.
Priemonė nebandyta su gyvūnais. Tinka veganams. 

„Kocostar“  kokybiškos ir žaismingai atrodančios odos priežiūros priemonės sukurtos odai, kuriai reikia drėkinimo, gaivinimo ir atstatymo. Atraskite priemonę, tinkamiausią Jūsų odai!

NAUDOJIMAS: Kaukės lakštą uždėkite ant švarių paakių odos. Palaikykite 10 minučių ir nuimkite. Leiskite likusiam serumo sluoksniui įsigerti į odą.


Pakuotė. Aukso spalvos plastikinis indelis su metalo efekto, aukso spalvos užsukamu dangteliu slepia viduje paakių kaukes ir gausų veikliojo serumo kiekį. Džiaugiuosi, kad po dangteliu yra labai tamprus, kokybiškas ir nuo pratekėjimo (tad ir nuo spartesnio serumo išgaravimo) apsaugantis dangtelis ir mini šaukštelis kaukės lakštui paimti. 

Plastikinis kaukės indelis dar buvo supakuotas į skaidraus plastiko dėžutę, pro kurios sieneles persimatė aukso spalvos indelis, taip papuošdamas pakuotę ir atkreipdamas dėmesį. Pakuotės dizainas man labai dailus, iš ties patrauklus akiai, iš kart atkreipiantis žvilgsnį tarp kitų gamintojų, tos pačios kategorijos produktais. Na ir žinoma, aukso spalva tikrai atrodo princesiškai.

Kvapas. Nors gamintojas papildomų kvapiųjų priemonių nenaudojo, tačiau uostant iš pakuotės, kvepia žolelėmis, iš kurių aiškiausiai jaučiasi levandų ir rozmarinų kvapas.

Konsistencija. Lašo formos gelinės akių pagalvėlės/ kaukės, indelyje užpiltos veikliuoju serumu.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Chondrus Crispus Powder, Dipropylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Chondrius Crispus Extract, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Potassium Chloride, Butylene Glycol, Dextrin, Adenosine, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium DioxideDisodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil, Calcium Lactate, CI 77491, Jania Rubens Extract, Lavandula Angustifolia Oil, LinaloolSodium Hyaluronate, Tin Oxide, Lavandula Angustifolia Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Freesia Alba Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower/ Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Colloidal, Gold.


Poveikis. Pirmiausia trumpai apie priemonės sudėtines dalis. Šiuo atveju gana aukštai priemonės sudėtyje yra konservantas, tačiau sudėtis turtinga natūralių ekstraktų ir aliejų, antioksidantų, drėkiklių ir minkštiklių.

Kaip naudoti paakių kaukes man regis visi žinome, tik kai visada kyla amžinas ginčas, kaip teisingai juos užsidėti? Ant pakuotės nurodyta atvirkščiai, nei aš pratusi - platusis galas arčiau vidinio akies kampučio. Visgi visuomet dedu atvirkščiai ir taip man pavyksta išgauti geresnių rezultatų. Kaukę ant odos laikau maždaug tiek, kiek nurodo gamintojas. Priemonės padeliai tvirti, neplyšta, o ir nuo odos neslydinėja, nebent pačioje pradžioje, kol serumo kiekis pakuotėje labai, labai gausus. Norisi akcentuoti, kad skysčio indelyje čia ženkliai daugiau, nei panašiuose priemonėse, todėl kaukės tinkamos naudoti ilgesnį laiką, nereikia kasdien naudoti kaukes, kad tik spėti per mėnesį pabaigti.

Dažnai lakštinės paakių kaukės dirgina mano odą, tačiau šis atvejis yra išskirtinis - jokio dirginimo, jokio odos erzinimo ar nemalonaus dilgčiojimo. Kaukės maloniai vėsina, gaivina odą aplink akis, padeda jai nurimti. Nuėmus kaukes pastebėjau - paakių oda puikiai sudrėkinta, jaučiasi gaivesnė, iš ties šiek tiek pašviesėja ir greičiausiai aš matau, kad būtent šių kaukių dėka paakiai vizualiai tikrai atrodo jaunesni, bent jau tol, kol naudoju. Šios paakių kaukės puikios, efektas tikrai geras ir sudėtis švelni. Labai patinka - jei erzino Mizon, Petitfee ar kitos korėjietiškos, pabandykite šias, jos švelnesnės ir labiau ramins, nei erzins, net ir kalbant apie sudirgusią paakių odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai