RADOX "Stress Relief" atpalaiduojančios vonios putos su mineralais, romarino ir eukaliptų aromatu

Nu šalta ta mūsų vasara, tai man atrodo, kol kas apie vonios sezono uždarymą nelabai ir galiu kalbėti. Kai oras toks šaltas, kiekvieną sekmadienį lendu į maloniai kvepiančią vonią ne tik pasimėgauti maloniais kvapai, bet ir sušilti. Šį kart noriu papasakoti apie labai senai atrastas ir jau ne kartą kartotas Radox vonios putas. Kartojamos, nes labai patinka kvapas, o šį kart labai noriu trumpai pasidalinti apie atpalaiduojančias vonios putas su mineralais ir žolelių aromatu.


Produktas: RADOX "Stress Relief" atpalaiduojančios vonios putos su mineralais, romarino ir eukaliptų aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: vonios procedūroms - atsipalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atpalaiduojantis kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina: 5,50 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Unikalus mišinys su mineralais ir žolelėmis. Vonios putos aktyvuojamos po tekančiu karštu vandeniu atgaivins mintis ir kūną.


Pakuotė. Radox vonios putų pakuotės nesikeičia jau mažiausiai dešimtmetį - aukštas, plonas, skaidraus plastiko buteliukas su tokiu pat užsukamu plastiko dangteliu. Anksčiau labai pykau ant tokių pakuočių, nes netilpdavo mano vonios spintelėje, bet dabar, kai turiu gilų stalčių, tokios pakuotės lengvai juose telpa. Radox pakuočių etiketės per metus irgi mažai kito, šiuo atveju melsvai žalsva pakuotė puošta vonios burbulais, žalelėmis ir keliais abstrakčiais akcentais. 

Kvapas yra pats geriausias šios priemonės aspektas. Vonios putos kvepia gaiviu švaros aromatu, kuriame jaučiasi raminantis rozmarino ir eukaliptų aromatas. Dieviškai malonu!

Konsistencija gelinė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Lactate, Tetrasodium ETDA, Maris Sal, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Tikriausiai jau žvilgtelėjus į sudėtines dalis akivaizdu, kad Radox priemonių sudėtys nėra jų stiprioji pusė. Sudėtyje yra SLS, sudėtyje yra alkoholio, yra nesaugių kvapų ingredientų - visas mišinys gali sausinti odą, gali pažeisti odos apsauginį barjerą. Tačiau šiuo atveju, dėl kartas nuo karto naudojamo produkto, dėl kvapnių vonių, aš linkusi užsimerkti. Vienu ar kitu atveju, po vonių visuomet naudoju odą drėkinantį kremą.

Nedidelis kiekis, įpiltas po tekančiu vandeniu labai gerai suputoja ir greit pripildo vonią tvirtu putų debesiu. Po vonią pasklinda labai intensyvus, labai labai malonus, atpalaiduojantis aromatas.


Būtent dėl stipraus kvapo, dėl puikiai subalansuotų aromatų Radox vonios putas ir perku. Kvapas gali padaryti labai daug - šis aromatas man padeda nuraminti mintis, pamiršti dienos rūpesčius ir problemas. Gulėjimas šiltoje kvapnioje vonioje atpalaiduoja įsitempusius raumenis, padeda odai suminkštėti ir lengviau pašalinti negyvas odos ląsteles bei nuprausti nešvarumus. 

Man šios putos labai patinka, net jei ir vien dėl aromato - ne kiekvienas vonios produktas sugeba taip stipriai kvepėti. Dėl nesaugios sudėties naudoti nuolat negalėčiau, bet retkarčiais - mielai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai