CHRISTOPHE ROBIN Cleansing Purifying Scrub - valomasis galvos odos šveitiklis su jūros druska

Tinkamai rūpintis galvos oda nereiškia tik išplauti, kaip manydavo mūsų močiutės - toli gražu. Šias laikais reikia ne tik švelnaus šampūno, bet ir tinkamos kaukės, aliejuko po plovimo, formavimo priemonių. O visų naudojamų priemonių likučius dar būtina bent kartą mėnesy gerai išvalyti, pašalinti, kad plaukai netaptų matiniai, neprarastų spindesio ir būtų sveikesni. Šį kart bandau Christophe Robin galvos odos šveitiklį su jūros druska ir labai nekantrauju papasakoti įspūdžius.


Produktas: CHRISTOPHE ROBIN Cleansing Purifying Scrub - valomasis galvos odos šveitiklis su jūros druska
Gamintojas: "Christophe Robin by THG Beauty Limited". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: galvos odai - nušveisti, , valyti, atkurti galvos balansą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia švaros pojūtį
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 250 ml
Kaina: 39,00 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Christophe Robin 2013 m. pristatė valomąjį šveitiklį su jūros druska. Šveitiklis pasižymi hibridine formule, jungiančia natūralius efektyvius ingredientus. Jūros druska yra veiksmingas, natūralus šveitiklis, kuris valo, pašalina nešvarumus ir atkuria galvos odos balansą. Šveitiklio grūdeliai stimuliuoja galvos odos mikrocirkuliaciją galvos odoje, kad plaukai būtų aprūpinti maistinių medžiagų kiekiu. Tirpūs grūdeliai priemonės sudėtyje suteikia neabrazyvinį šveitimą, o natūralūs drėkikliai aprūpina plaukus drėkinimu, nuramina galvos odą, palengvina niežulį. Per 24 val priemonė atkuria galvos odą iki normalios hidratacijos lygio ir sumažina odos dirglumą. Atkurkite subalansuotą, nuramintą galvos odą ir suteikite plaukams žvilgesio ir švaros.

NAUDOJIMAS: Padenkite nedidelį priemonės kiekį ant drėgnų plaukų. Švelniai masažuokite galvos odą. Gerai nuskalaukite.


Pakuotė. Advento kalendoriuje (iš kur atkeliavo šis gaminys), radau didžiulę, pilno dydžio pakuotę. Skaidraus plastiko plastikinis indelis užsuktas mėlyno plastiko dangteliu. Pakuotės etiketė skaidri, apkrauta užrašais ir su minimaliu spalvos akcentu. Lyg ir atrodo profesionaliai, bet mano akiai tų užrašų, kartojamų dviem kalbomis, man šiek tiek per daug. Nesiskundžiu, bet galėtų būti ir mažiau. Šveitiklio pakuotė patogi naudoti, o ir rankose laikyti indelį visai smagu, tiek kad jis sunkus ir aš mieliau jį dedu ant vonios krašto.

Kvapas labai malonus uoslei, gaivus, kreminis švaros kvapas. Labai aptinka naudojant, tačiau po visų plaukams naudojamų produktų, ant plaukų neužsilieka. Pasimėgauju aromatu naudojimo metu.

Konsistencija tiršta, tąsi, sunkoka su matomomis ir jaučiamomis šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Butylene Glycol, Cocamide Mea, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Hydrated Silica, Fragrance (Parfum), Saccharide Isomerate, Menthyl Lactate, Bisabolol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Priemonės sudėtis nėra nepriekaištinga, yra ingredientų, kurie gali būti potencialiai pavojingi, nesaugūs kvepalų ingredientai. Kita vertus nėra nieko, kas galėtu sukelti galvos sausumą, niežulį ar plaukų problemas.

Galvos šveitiklis labai skalsus - mažučio priemonės kiekio visiškai pakanka, tad ir  tos didžiulės pakuotės man pakaks ne vienam mėnesiui, greičiausiai kiek daugiau nei pusmečiui. Juo labiau, kad tokius šveitiklius aš naudoju tik kartą per mėnesį. Užtepus ant galvos odos priemonė šiek tiek suputoja, produktą nesunku išskalauti lauk, jis nesuteikia lipnumo, neapsunkina galvos odos ar plaukų.

Atvirkščiai, galvos odos šveitiklis suteikia galvos odai suteikia intensyvų švaros jausmą, nesijaučia jokio sausumo (kas buvo mano didžiausia baimė), o plaukai tampa lengvesni, puresni, švelnūs ir malonūs liesti. Šveitiklio efektas man labai patinka, žavi produkto skalsumas, maloniai nuteikia aromatas. Patiko - nors naudojau nedaug galvos odos šveitiklių, bet šis vienas geriausių, maloniausių ir efektyviausių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai