ELEMIS Pro - Collagen Cleansing Balm - makiažą valantis aliejus/ balzamas

Na ką, aš ir vėl vėluoju, bet šiandien buvo fantastiška diena, turėjom svečių, pas sūnų buvo draugų ir labai smagu, kai mezgasi naujos draugystės. Ir natūralu, kad keičiasi ir mano gyvenimas ir dienotvarkė - žinojau, kad su šiuo nauju etapu taip bus, tačiau tinklaraščio pildymo tvarkos dar neperdėliojau, dar nesuradau gero būdo nevėluoti ir visur suspėti.

Šį kart pildau tinklaraštį atsiliepimu apie Elemis valomąjį balzamą, kuris skirtas makiažui ir nešvarumams valyti. 


Produktas: ELEMIS Pro - Collagen Cleansing Balm - makiažą valantis aliejus/ balzamas
Gamintojas: "Elemis" Ltd. Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: makiažo ir nešvarumų valymui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: per stiprus kvapas
Tūris: mano mini pakuotės 20 g. Galima įsigyti 100 g pakuotėse
Kaina: 56,00 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Paverskite odos priežiūrą ritualu, kurio lauksite visą dieną. Giliai valantis balzamas Elemis Anti-Aging Pro-Collagen kruopščiai nuvalo nuo odos visus nešvarumus ir makiažo priemones, todėl ji tampa nepriekaištingai švelni ir elastinga.

Savybės:
maksimaliai švelniai ir kruopščiai nuvalo odą
nuvalo makiažo priemones ir visus nešvarumus
suteikia odai švelnumo ir spindesio
suteikia odai švaros pojūtį
giliai maitina odą

Sudėtis:
maitinamieji aliejai – kokosų, migdolų, taukmedžių sviestas, optimega aliejus
dumbliai – pasižymi senėjimą stabdančiu poveikiu
vitaminas E

NAUDOJIMAS: Tepkite ant veido, sukamaisiais judesiais įmasažuokite, tada lengvai sudrėkinkite ir kruopščiai nuplaukite.


Pakuotė. Mano rankose mažytė plastikinė pakuotė su užsukamu veidrodinio efekto dangteliu. Pakuotės dizainas labai paprastas, elementarus ir kartu atrodo rimtai bei pakankamai profesionaliai. Labai panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik dar supakuota kartoninėje dėžutėje.

Kvapas labai stiprus, labai intensyvus levandų, rozmarinų ir pelargonijų aromatas.

Konsistencija balzamo, kuris šylant skystėja iki tiršto aliejaus.


Sudėtis: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-6 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, PEG-8 BEESWAX, CETEARYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, SAMBUCUS NIGRA (ELDERBERRY) SEED OIL, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, SILICA, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL CERA (WAX), GLYCERIN, LECITHIN, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, BORAGO OFFICINALIS (STARFLOWER) SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, ACACIA DECURRENS (MIMOSA) FLOWER WAX, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ROSA MULTIFLORA (ROSE) FLOWER CERA (WAX), LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) FLOWER OIL, GERANIOL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, TOCOPHEROL, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER OIL, CITRONELLOL, CINNAMOMUM CAMPHORA (HO WOOD) WOOD OIL, LIMONENE, MENTHA ARVENSIS (MINT) LEAF OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, FRAGRANCE (PARFUM), VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, MENTHOL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) LEAF OIL, CITRIC ACID.


Poveikis. Nors priemonės sudėtyje yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, kurie potencialiai gali pavojingų priemaišų, nors yra žalingas konservantas ir ne patys saugiausi kvepalų ingredientai, tačiau sudėtis visai gera. Joje daug aliejų, saugūs odos minkštikliai, keletas odą kondicionuojančių ingredientų. Sudėtis visai gera.

Balzamo konsistencijos priemonė, reaguodama su kūno šiluma skystėja, lengvai dengiasi ant odos, o masažuojant tampa aliejumi. Aliejus labai lengvai pakelia nuo odos paviršiaus makiažą: makiažo pagrindą, antakių priemones, blakstienų tušus ir lūpų dažus. Net ir tuos atsparesnius. Efektas nepriekaištingas, priemonė labai efektyvi. Tačiau turiu vieną šiek tiek erzinantį aspektą - aliejaus kvapas per stipus, kartais atrodo, kad būtent dėl kvapo priemonė galimai erzina akis? O gal sudėtyje esantis mentolas? Kvapas nors ir keistai malonus, bet tiesiog per stiprus.

Aliejus lengvai nusiplauna nuo odos vandeniu, bet švarai užtikrinti, papildomai dar naudoju veido prausiklį. Šis balzamas puikus dvigubam odos valymo metodui - padeda patikimai nuvalyti makiažą. Viskas būtų labai gerai, jei ne per stiprus aromatas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai