EKEL "Snail" Natural Intensive Hand Cream - rankų kremas su sraigių mucinu

Pastaruoju metu gana aktyviai testuoju įvairių korėjietiškų kompanijų produktus ir pastebėjau, kad visgi visa korėjietiška kosmetika nėra vienodai gera - yra labai daug, labai puikių produktų, tačiau yra kelios kompanijos, kurių gaminiai labiau pusėtini, ne visai tobuli arba iki pilnos laimės kažko visgi trūksta. Viena iš tokių kompanijų yra Ekel - lyg ir faina, lyg ir viskas gerai, tačiau to wow efekto na tiesiog nėra, kažko iki pilnos laimės trūksta. Va dabar prie lovos ant naktinio stalelio stovi Ekel kremo tūbelė, naudojama, testuojama ir laikas jai sugulti į apžvalgos įrašą bei papasakoti savo įspūdžius ir jums.


Produktas: EKEL "Snail" Natural Intensive Hand Cream - rankų kremas su sraigių mucinu
Gamintojas: "LJGO Cosmetic Co" Ltd. Pagaminta Incheon, Korėja
Paskirtis: rankų odai - suteikti švelnumo, apsaugoti, padėti regeneruotis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: trūksta drėkinimo
Tūris: 100 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: EKEL rankų kremas su sraigių mucinu padės jūsų rankoms tapti švelnesnėms, o artėjant žiemai padės atsilaikyti prieš šalčius ir išsaugoti šilkines rankas. Sudėtyje esantis sraigių mucinas pasižymi ypač gydančiomis savybėmis. Manoma, jog sraigių gleivės buvo naudojamos jau Senovės Graikijoje kaip būdas kovoti su uždegimais. Sraigių išskiriamos medžiagos padeda pagyti net nuo saulės sukeltų uždegimų, bei kovoja su akne. Jos taip pat skatina elastino bei kolageno gamybą, taip padėdamos odai regeneruotis.
NAUDOJIMAS: užtepkite nedidelį kiekį kremo ant rankų odos. Tinka kasdieniniam naudojimui.


Pakuotė. Labai neįprasta rankų kremus matyti supakuotus ne tik plastiko tūbelėje, bet dar ir papildomoje kartoninėje dėžutėje. Europoje gaminami rankų kremai dažniausiai tos papildomos dėžutės neturi, o jos ir nereikia - tūbelės dažniausiai apsaugomis papildoma folija, o informacija apie produktą pilnai telpa ant tūbelės nugarėlės.

Pakuotės dizainas baltas, puoštas sraigės paveikslėliu žolėje. Švarus ir baltas dizainas maloniai nuteikia akis, nėra pernelyg perkrauta. Tūbelės plastikas labai minkštas, patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį. Gal tik atsukamas dangtelis nėra pats patogiausias, tačiau prisitaikyti nėra nei sunku, nei sudėtinga.

Kvapas švelnus, malonus kosmetinis, moteriškas aromatas. Nežinau kodėl, bet po kokių 10 sekundžių ant mano rankų, kvapas labai primena plaukų šampūną. Keista, kai užuodi plaukų priemonę ant rankų. Nėra nemalonu, bet visuomet toks keistas jausmas.

Konsistencija lengva, primena lengvutį losjoną, neriebi.


Sudėtis: Water, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Snail Secretion Filtrate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Fragrance.


Poveikis. Greičiausiai akivaizdu, kad priemonės sudėtis gana pigi? Priemonės pagrindą sudaro vanduo, mineralinis aliejus, riebusis alkoholis, minkštikliai. Priemonės sudėtyje yra visa puokštė parabenų - gal ne pats žalingiausias ingredientas, tačiau kai jau yra Phenoxyethanol, ar tikrai dar buvo būtina dar ir keturi parabenai? 

Priemonė labai lengvos konsistencijos, kuri praktiškai akimirksniu susigeria į rankų odą, tačiau ant paviršiaus palieka jaučiamą plėvelę. Plėvelę nelipni, neslidi, tačiau jaučiama - iš pradžių galvojau, kad tai silikonas, tačiau silikono sudėtyje nėra, tačiau yra mineralinis aliejus. Neerzina tas jaučiamas sluoksnis, dirbti netrukdo, o ir galutinai susigeria per maždaug 20 minučių. 

Rankų kremas, dėl savo poveikio, labiausiai tiktų dienos metui, tačiau didžiulis kiekis tikrai nebus patogus įsimesti  į rankinę. Aš asmeniškai mėgstu rankų kremo pakuotes iki 30 ml - didesnės mane erzina, nepatinka ir užima per daug vietos. Tik dėl to šis kremas gyvena namuose. Priemonė greit susigeria ir iš karto suteikia rankoms lygumo, švelnumo efektą, lengvai drėkina odos pasausėjimus. Tačiau rimtesnių išsausėjimų tikrai neįveiks, o artėjant žiemai, kai rankoms reikia riebesnių formulių ir maitinimo - netiks. Tobuliausiai šis kremas tiktų šiltuoju metų laiku, dienos metui - aš jį gal nusivežčiau į darbą ir palikčiau prie kompiuterio, kad panaudoti dienos metu, kai reikia greitai sudrėkinti rankas ir vėl grįžti prie barškinimo klaviatūra.

Kremas tikrai nėra įspūdingas, pritrūko drėkinamojo poveikio, bet greitas susigėrimas, vizualiai lygesnė oda maloniai nudžiugino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš niekaip neprisiverciu išbandyti produktų su sraigių mucinu, taip visų dievinamo Cosrx serumo ar gelio, nepamenu. Man labai atgrasu, nors šiaip korėjietiška kosmetika labai mėgstu, mano paskutinis perliukas iš Eurokos kauke, jau nebeatgaminu pavadinimo, nes jų tiek daug. O dėl sraigių turbūt esu naivuole, kosmetikoje daug baisesniu dalykų naudojama.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D Suprantu jūsų reakciją ir galimas baimes :) Bet sraigių gleivės labai natūralus dalykas: niekas sraigių neskriaudžia - šliaužioja jos sau ant tinklelio ir gleivės surenkamos kosmetikos gamybai. Man nieko baisaus neatrodo.
      Aš asmeniškai labiau pavojingų ingredientų bijau, alkoholio baidausi kosmetikos priemonių sudėtyje - man baisiau.

      Panaikinti
  2. Tęsiant ta tema apie sraiges, isivaizduoju savo vyro klausiant, kokios mano rankos švelnios, ką naudoju :D ir aš tokia sraigių ekstraktą. Skamba kaip iš pasakos apie ragana, kuri rupūžių gleives naudoja savo Spa procedūroms :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai aš nebesakau su kuo ir kas - vyrams nereikia žinoti, yra daugiau apie ką pasikalbėti.
      Gal mano mamai nelabai būtų suprantama, bet kiekvienas mes unikalus skirtingas ir viską suvokiame per savo patyrimų ir supratimo prizmę ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą