THE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA - drėkinantis veido kremas

Nelabai man čia einasi šį mėnesį rašyti įrašus, ruduo man sunkus, apskritai metai man sunkus: visas pavasaris buvo sudėtingas, ruduo sudėtingas ir tik vasara buvo iš ties rami. Nieko, viskas, kas nutinka gyvenime yra pamokos. Supratau tik viena - žmonėms labai trūksta tolerancijos, žmonėms labai trūksta supratimo, žmonės nebemoka bendrauti. Natūralu, kad technologijų amžiuje keičiasi bendravimo principai, bet nesitikėjau, kad taip lengvai pasiekiami žmonės taps uždari kaip niekad anksčiau. Visokių yra, visko pasitaiko. Viskas susitvarkys, tiesiog viskam reikia laiko, o kol kas, radusi laisvą minutę bandau pildyti tinklaraštį naujais įrašais. 
Šį kart pasakoju jums apie The Ordinary veido kremą, kurį pirkau, kai reikėjo elementaraus, odą puoselėjančio sprendimo.


Produktas: THE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA - drėkinantis veido kremas
Gamintojas: "Deciem", Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keistoka konsistencija
Tūris: 30 ml
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, deciem

Ką žada gamintojas: Natūralūs drėkinamieji faktoriai (NDF) – tai elementai, kurie apsaugo ir gerai drėkina išorinį odos sluoksnį. NDF sudaro įvairios aminorūgštys, riebalų rūgštys, trigliceridai, šlapalas, ceramidai, fosfolipidai, glicerolis, sacharidai, natrio PCA, hialurono rūgštis ir daugybė kitų natūraliai odoje esančių junginių. Ši neriebi priemonė užtikrina hidrataciją ir veikia kaip tiesioginis vietinis pažeistų NDF komponentų papildas. Sudėtyje yra 11 aminorūgščių, fosfolipidų, alfa / beta / gama riebalų rūgščių, trigliceridų, sterolių ir jų esterių, glicerolio, ceramidų pirmtakų, šlapalo, sacharidų, natrio PCA ir hialurono rūgšties. Reguliarus naudojimas užtikrina greitą drėkinimą ir ilgalaikius rezultatus.
NAUDOJIMAS: Kad veiksmingai sudrėkintumėte odos paviršių, tepkite po serumo bet kada prireikus.


Pakuotė. Balto kartono dėžutėje supakuota plastikinė tūbelė su atkemšamu dangteliu viršuje. Man patinka kompanijos sprendimas naudoti minimalistinius dizainus, nepuošti pakuočių jokiais akį traukiančiais elementais ar ryškiais akcentais. Visas minimalu, paprasta, atrodo profesionaliai ir patraukliai.

Kvapas neutralus ir natūralus. Džiaugiuosi, kad gamintojas nenaudoja papildomų kvapiųjų medžiagų - veido priežiūros priemonėms jų tikrai nereikia.

Konsistencija keistoka, nes kremas lyg ir nevienalytės konsistencijos. Naudojimui tai netruko, bet jausmas keistokas.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.


Poveikis. Pirmiausia - giriu priemonės sudėtines dalis! Kremas puikios sudėties, daug odą drėkinančių, minkštinančių, odą kondicionuojančių ingredientų. Sudėtyje tik vienas nesaugus konservantas ir keli vidutinio saugumo ingredientai, tačiau jokio neigiamo poveikio odai nepastebėjau ir nemanau, kad galėtų daryti.

Nedidelis kremo kiekis lengvai paskirstomas ant odos ir lengvai susigeria į odos paviršių. Gana greit nuo veido patepimo kremu galiu naudoti dekoratyvinę kosmetiką, nereikia laukti, kol produktas susigers. Nors man nepatinka nevienalytė konsistencija, tačiau produktas nėra riebus, jis lengvai susigeria į odą, nepalieka jaučiamos, riebios ar lipnios, plėvelės.

Ką daro kremas? Pirmiausia, jis intensyviai drėkina odą, suteikia švelnumo, vizualiai suteikia odai lygumo efektą, tad ir oda atrodo jauniau. Visgi nuostabiausia yra tas jausmas, kai tik pasitepus kremu oda jaučiasi labai komfortiškai: dingsta nemalonus tempimo ir sausumo jausmas, atrodo, kad veido oda visiškai pridrėkinta, sveika ir jaučiasi labai maloniai. Atrodo, kad būčiau tepusi ne 10 Eur, o bent  30 Eur kokybišku veido kremu, tad kainos ir kokybės santykis labai geras. Rekomenduoju tais atvejais, kai reikia gero, kokybiško, tačiau elementaraus veidą drėkinančio kremo. Aš sužavėta!




Ačiū, kad skaitote, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi šitas kremas namų vaistinėlėje jau kelis metus :D visiems šeimos nariams tinka

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą