ECODENTA "Colour" spalva siurprizas dantų pasta vaikams nuo karieso (6+ m.)

Apie vaikišką kosmetiką tinklaraščio sienoje atsirandančių įrašų vis mažėja, tačiau apie kai kurias priemones pakalbėti labai norisi. Šiandien nusprendžiau jums papasakoti apie Ecodenta vaikišką dantų pastą. Mūsų šeimoje jau senokai nebuvo Ecodenta priemonių, kažkodėl jau kuris laikas nieko nebandėm, nieko nepirkom, greičiausiai pasisotinę jau bandytomis priemonėmis. O va šį kart nupirkom vaikui ir trumpai labai noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: ECODENTA "Colour" spalva siurprizas dantų pasta vaikams nuo karieso (6+ m.)
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, apsaugoti
Tinkamas tipas: vaikams nuo 6 metų
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: žadėtas siurprizas nesukėlė nuostabos
Tūris: 75 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Spalva siurprizas – geltona, žalia arba mėlyna – dantų valymąsi kaskart paverčia smagiu nuotykiu. Ši dantų pasta vaikams dantis apsaugo nuo apnašų ir ėduonies. Ypač gaivaus melionų skonio pasta efektyviai valo dantis ir apsaugo emalį. Sudėtyje yra natrio fluorido. Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Cellulose Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Aroma, Sodium Fluoride, CI 19140, CI 42090, CI 16255.
Sudėtyje yra fluorido 1448 ppmF


Mano nuomonė. Ryškiaspalvė ir labai žaisminga priemonės pakuotė iš ties atkreipė mano dėmesį. Kaip ir būdinga Ecodenta pakuotėms, dantų pastos plastikas minkštas, patogus išspausti. Gal tik dangtelis galėtų būti atkemšamas, o ne atsukamas - vaikams būtų patogiau. Bet didesnių sunkumų nesukelia. 

Dantų pasta kiek skystesnė nei vidutinio tirštumo, lengvai dozuojama ir labai maloniai kvepia melionais. Vaikams malonus dantų pastos kvapas yra labai svarbus. Atrodo vaisinis aromatas, galėtų nesuteikti pakankamai gaivus, tačiau ir apnašas visai gerai valo, ir pakankamai gaivos sukuria. Džiaugiuosi, kad priemonėje yra reikiamas flourido kiekis dantukų apsaugai.

Ši pasta nuo kitų skiriasi tuo, kad atidarius pakuotę niekuomet nežinai, kokios spalvos pastą rasi - gamintojai ją kuria geltonos, žalios ir mėlynos spalvos. Vaikams gal visai smagu, bandyti atspėti, ką rasi viduje? Tačiau tėveliams didelio džiaugsmo tikriausiai nekelia? Nelabai sužavėjo ir mano vaiką - nežinau ar spetynmečiams yra įdomesnių reikalų, nei galvoti, kokios spalvos dantų pasta ir nustebti radus vieną iš trijų? Tačiau priemonės išskirtinumas mūsų šeimoje nebuvo įvertintas. O pati pasta vaikui patiko, efektas geras, kvapas ir skonis malonus, apnašas valo visai gerai - įspūdžiais esame patenkinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Manau, kad staigmena būtų, jei nuolat naudotumėt šią pastą, t. y. vos pabaigę vieną, iš karto pirktumėte kitą. Tada tikrai būtų staigmena, nes nežinotimėte, kokia bus spalva šį kartą. O šį kartą tai buvo tik mėlyna pasta :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą