RIVAL LOVES ME "Loose Blur" Powder 2 in 1 - biri fiksuojamoji pudra

Šiandien šiek tie dekoratyvinės kosmetikos. Prieš kelis mėnesius nusipirkau Rival de Loop birią pudrą, kuri yra Givenchy "Prisme Libre" birios pudros dupe. Kainos skirtumas didžiulis, tad labai smalsu, ar gali pigi pudra būti gera? Išbandžiau, metas nuomonei. 


Produktas: RIVAL LOVES ME "Loose Blur" Powder 2 in 1 - biri fiksuojamoji pudra
Gamintojas: "Rossman" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veido makiažui fiksuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: trūksta švytėjimo efekto
Tūris: 20 g
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Fiksuojamoji pudra „du viename“: makiažo bazė ir fiksuojamoji pudra kartu – kad veido oda atrodytų glotni ir švytinti, poros būtų nepastebimos! Pudrą sudaro keturi koreguojantys ir odą puoselėjantys atspalviai. Pudra maskuoja paraudimus ir odos trūkumus. Ant odos užteptas makiažo pagrindas fiksuojamas ir veido oda atrodo matinė – tobulas makiažas nuotraukoms! Tinka veganams.


Pakuotė. Didžiulis, plastikinis kvadratinis indelis su plastikiniu užsukamu dangtelis. po dangteliu slepiasi baltas dangtelis ir jau po juo - angos priemonei išberti. Tas baltas plastiko dangtelis labai reikalingas, nes apsaugo pudrą nuo išbyrėjimo. Pakuotė gal kiek masyvesnė, nei reikia, gal dizainas kiek per mergaitiškas, tačiau pati pakuotė stabili, plastikas tvirtas ir atrodo labai kokybiškas.

Kvapas. Visos spalvos parfumuotos ir turi malonų, gaiviai salstelėjusį kvapą. Kažkodėl man primena senovinių, ant torto dedamų cukruotų gėlių aromatą. Kvapas nėra per stiprus ant veido padengus greit išgaruoja, bet visai malonu, kol dažaisi.

Konsistencija minkšta, švelni, pudrinė.


Sudėtis:
GELTONA: Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Magnesium Stearate, Silica, Parfum, Boron Nitride, Trimethylsiloxysilicate, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Caprylhydroxamic Acid, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 77491.

ŽALIA: Talc, Mica, Aluminum Starch OctenylsuccinateDimethicone, Magnesium Stearate, Silica, Parfum, Boron Nitride, Trimethylsiloxysilicate, Caprylic/ Capric TriglycerideCaprylhydroxamic Acid, Magnolia Officinalis Bark Extract, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 77288, CI 77510.

ROŽINĖTalc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Magnesium Stearate, Silica, Parfum, Boron Nitride, Trimethylsiloxysilicate, Lithothamnion Calcareum Powder, Synthetic Fluorphologopite, Mannitol, Caprylhydroxamic Acid, Diatomaceous Earth, Zinc Sulfate, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 77891, CI 45410.

BALTA: TalcAluminum Starch Octenylsuccinate, MicaDimethicone, Oryza Sativa StarchMagnesium Stearate, Silica, Parfum, Boron Nitride, TrimethylsiloxysilicateCaprylhydroxamic Acid, Citronellol, Limonene, Linalool.


Poveikis. Visų pirma greičiausiai norisi pasidalinti savo įspūdžiais apie pačią pudrą. Suprantu, kad skirtingos spalvos suteikia skirtingą efektą, tarkim - žalia maskuoja paraudimus, balta - fiksuoja ir t.t., tačiau ar pudra sukurta taip, kad naudoti atskirai vieną atspalvį nuo kitų? Kaip? Nes angos viena šalia kitos, lipdukas vienas. Manau, kad protingiausia ir galbūt taip sukurta, kad naudoti kartu, tačiau retkarčiais pastebiu, kad tai vienos, tai kitos spalvos įkrenta į dangtelį daugiau ir rezultatas ant veido odos kas kart gali atrodyti šiek tiek skirtingai.

Pudra veido odai suteikia matinį efektą, uždeda lengvą, tačiau pastebimą baltą šydą. Taip, odos spalvinius nelygumus šiek tiek maskuoja, tačiau žadamo švytėjimo efekto aš nelabai pastebiu. Akivaizdžiausia - matiškumas ir lengvas maskavimas. Ir nors veido odos nesausina, bet matiškumas nėra tas efektas, kurio siekia sausą odą turinčios. Būtent dėl to manau, kad priemonė geriausiai tinka mišriai ir normaliai veido odai.  

Priemonė labai pigi, didelio kiekio pakaks ilgam, tad net jei abejojate - išbandyti labai verta. Užfiksuoja gerai, veido odos netolygumus šiek tiek maskuoja ir man visai patinka. Riebiai odai gali nelaikyti visą dieną, tačiau greičiausiai ir šiaip riebiaodėms makiažą dienos eigoje tenka atnaujinti. Mano nuomonė po bandymų gera - naudosiu ir toliau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O mane sudomino Catrice nauja pudra CATRICE SOFT GLAM FILTER , teko skaityti gerų atsiliepimų, tiesa, ji ne biri, o kompaktinė, savyje irgi turi keletą spalvų. Kaina ta pati. Norėjau įsigyti eurokos kai buvo nuolaida, bet išpirko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal dar atsiras?
      Jei būna didelis susidomėjimas, paieška, pastebiu, kad ieškomos prekės vis grįžta :) Nors pagal paiešką rodo, kad naujas produktas, tai tikrai turėtų būti papildymo. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą