MUGLER "Angel Elixir" parfumuotas vanduo moterims

Bandyti, uostyti, susipažinti su kvepalais yra laimė - tad ir galimybėmis susipažinti su didesnės ar mažesnės talpos kvepalų pakuotėmis, labai džiaugiuosi. Kažkodėl pastaruoju metu gaunu ženkliai mažiau kvepalų mėginių, tačiau tradiciškai jų dalybos suaktyvėja prieš didžiąsias metų šventes. Na o kol kas turiu kelis mėginukus ir šiandien noriu pasidalinti nuomone apie naujausią Mugler Angel Elixir parfumuoto vandens versiją.

ČIA

Produktas: MUGLER "Angel Elixir" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Azzaro Mugler Beaute". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 25 ml; 50 ml arba 100 ml pakuotė (mano mėginukas 1,2 ml)
Leidimo metai: 2023 m.
Aromato kūrėjas: Domitille Michalon Bertier ir Anne Flipo
Kaina: 25 ml - 82 Eur; 50 ml - 118 Eur; 100 ml - 166 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino, Kristina ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių - gurmaniškas

Gamintojo aprašymas: Tai iš naujo išrasta Angel siela. Angel, kurio tu nesitiki. Grynas eliksyras, išreiškiantis padidintą šių dienų bebaimių moterų moteriškumą. Nekaltas, bet galingas. Įžemintas, bet nepaprastas. Itin veržlus, tačiau apimantis. Su Angel Elixir gimsta nauja žvaigždė.

Visiškai originalus, medienos gėlių gurmaniškas kvapas, iš naujo išradęs tai, kas daro Angel Eau de Parfum tokį unikalų. Čia Angelui būdingas atlaidumas virsta gėlėtų Paukščių Taku, užfiksuotu MUGLER ikoniškame žvaigždės formos buteliuke, paverstu žavinga giliai mėlyna.

Blizganti metalinių prieskonių kibirkštėlė. Ne šio pasaulio, pieno gėlių puokštė, kurią išrado MUGLER. Sodrios vanilės užpilo ūkas, kuriam suteikia pažangiausios medienos Amber Xtreme™. Angel Elixir yra daugiau nei kvapas, bet katalizatorius iš naujo išrasti jūsų realybę. Nes realaus pasaulio neužtenka...



Viršutinė nata: rausvieji pipirai
Širdies nata: jazminai, kvapnioji kananga, sandalmedis, apelsinų žiedai
Apatinė nata: burbono vanilė, Amber Xtreme™.

ČIA

Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE. COUMARIN, GERANIOL, ISOEUGENOL, METHYL ANTHRANILATE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, EUGENOL, CINNAMAL, FARNESOL, CI 60730/ EXT. VIOLET 2, CI 14700/ RED 4, CI 42090/ BLUE 1.


Pakuotė. Mano rankose mažytis mėginukas plastikinėje, purškiamoje pakuotėje. Mėginukas dar patogiai supakuotas kartoninėje pakuotėje ant kurios galima rasti nemažai informacijos apie aromatą. Nieko įspūdingo, visiškas standartas. O va pilno dydžio pakuotė yra visai kitas reikalas - tamsiai mėlyno stiklo žvaigždė! Visos Angel kvepalų versijos puikiai ir lengvai atpažįstamos dėl žvaigždės formos pakuotės. Prisimenu pirmąją Angel versiją, kuri buvo šviesiai mėlynos žvaigždės stiklo buteliuke - atrodo labai gerai. Gal šiuo metu tokio didžiulio įspūdžio nebekelia, bet man vis dar atrodo įspūdingai. 

ČIA

Kvapas. Tik pasipurškus nosį pakutena lengvutis, švelnokas rožinio pipiro aromatas - nieko labai stipraus, tačiau pipiriukas jaučiasi. Tiesa, neilgai, netrukus aromatas ima kisti, užleisdamas vietą jazminams, apelsinų žiedams ir patraukliai gėlių puokštei, kurią labai gražiai subalansuoja švelnios, malonios medienos natos. Galiausiai kvapas po truputį tampa vis saldesnis, ima jaustis vanilės ir sodresnės, lyg ir skiesto burbono natos. Kažkodėl ant mano odos šis kvapas labiau primena saldžių, sultingų vaisių aromatą su saldžiomis natomis.

Nors natos atrodo labai patraukliai, tačiau mano nuomone tai labiau masėms tinkami kvepalai ir nieko labai unikalaus čia tikrai nerasite. Kvepalai iš ties labai malonaus aromato, tačiau visuma tikrai nekvepia kažkuo išskirtiniu nuo kitų rinkoje esančių kvepalų, o pastaruoju metu, kai tokios didelės mados namų ir dizainerių kvepalų kainos, už įprastą, niekuo neišskirtinį kvapą tiek mokėti tikrai nesinori.

Nudžiūvus ant mano odos kvapas gėlinis, saldumas šiek tiek prislopsta, tačiau kažkur imu jausti kažko sintetinio, kas primena plastiką, kvapą. 


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Jei pats kvapas vidutinybė, tai ir jo savybės man pasirodė vidutinės. Ant mano odos jis jaučiamas per maždaug 20-30 cm nuo kūno odos ir nėra labai stiprus. O ir išlikimas labai jau vidutinis, išlieka apie 5 val. - visiškas standartas. Ir nemeluosiu, kad bent jau čia norėtųsi kokio nors išskirtinumo. bet jo nėra.


Visiškai neišskirtinis, masėms tinkamas aromatas, tačiau... negaliu sumeluoti, kad nemalonus. Kvepia maloniai, gėlėmis, puikiai subalansuotomis su medienos kvapu, saldžia vanile ir sultingu, sodriu aromatu. Manau kvapas patiktų daugumai, tačiau jei ieškosite kažko išskirtinio arba kažko panašaus į originalių Angel kvapą, tai deja, to čia nėra. Manyčiau, kad aromatas taikytas ne tik masėms, bet ir jaunesnei auditorijai. Džiaugiuosi susipažinusi, tačiau kvapas tikrai negundo tiek, kad pirkčiau pilno dydžio pakuotę, ypač kai šiuo metu tokios kainos.

Aromatas panašus į:
- VALENTINO "Valentino Donna Born In Roma"
- MUGLER "Alien Goddess Intense"
- VIKTOR & ROLF "Good Fortune"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš apie šiuos Mugler kvepalus beveik identiškai galvojau, kad aromatas išties puikiai sukomponuotas, bet labai jau pataikuniskas :) nuskilo, kad turiu net tris meginukus su šiuo kvapu, bet du taip ir nusimetė kažkur, taip sakant net už dyką nesinori kvepintis jais

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tai savo mėginuką "suuosčiau", t.y. sunaudojau testuodama. Nu ką aš žinau, visai fainas, labai gerai komponotas, patiks beveik visiems, bet už tokią kainą tikrai norisi kažko įspūdingesnio. Tuoj mados namų kvepalų kainos pasieks tokias aukštumas, kad tiesiog nebeapsimokės pirkti ir dalis tiesiog ieškos pigesnių alternatyvų, o dalis - ims pirkit nišinius.

      Panaikinti

Rašyti komentarą