TONYMOLY "Fresh to Go" Hydrating Coconut Mask Sheet - drėkinanti veido kaukė su kokosų ekstraktu

Sekmadienis man poilsio diena ir šiandien jaučiuosi ir aptingusi ir pavargusi, tad skyriau dieną poilsiui ir papildomam miegui - kartais reikia ir tokių dienų, tad šiandien tik vonia, kaukė ant veido, trumpas įrašas ir poilsis. O šį kart bandau Tony Moly veido kaukę su kokosų ekstraktu ir dalinuosi savo įspūdžiais.


Produktas: TONYMOLY "Fresh to Go" Hydrating Coconut Mask Sheet - drėkinanti veido kaukė su kokosų ekstraktu
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, maitinti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gal tik keistokas kvapas
Tūris: 25 g/ 1 vnt.
Kaina: 3,99 Eur 
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas:  Pagamintos iš natūralios celiuliozės pluošto lakštinės veido kaukės švelniai ir tvirtai priglunda prie odos, padeda greitai absorbuoti naudingas medžiagas. Praturtinantys sudedamieji ingredientai, užtikrina odos tonizavimą, sudėtyje neturi dirbtinių dažiklių. Veido kaukė su kokosų ekstraktu, švelniai puoselėja veido odą, maitina ir gerina odos struktūrą. Kartu su vitaminu E, šalina nešvarumus, susikaupusius toksinus. Sudirgusi, papilkėjusi veido oda atgaivinama, natūraliai švyti ir spindi.
NAUDOJIMAS: nuimkite plėvelę ir uždėkite kaukę ant švarios, nusausintos veido odos. Palikite veikti 10–20 minučių. Švelniai nuimkite ir likusį serumą įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Plastikinis maišelis su labai patraukliu akiai dizainu - atrodo, lyg parduotuvė pakuotėje supakuoti perskelti kokosų riešutai. Mmm.. žvilgsnį traukia, tad ir susigundžiau išbandyti.

Kvapas malonus, kosmetinis kokosų aromatas. Šiek tiek jaučiasi sintetinė kokosų nata, tačiau uoslės neerzina - būna ir prastesnių kokosų kvapų. Nei labai erzina, nei labai patinka - kvapas neblogas ir tiek.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Šį kart nustebau pastebėjusi, kad kaukės serumas ne skaidrus, kaip esame pratę, o baltas.

Sudėtis: Water, GlycerinDipropylene GlycolCaprylic/ Capric TriglycerideGlyceryl StearatePEG-100 Stearate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit ExtractButylene Glycol1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Benzyl Benzoate, Parfum.


Poveikis. Veido kaukės sudėtis nepriekaištingai puiki, daug odai naudingų ingredientų, kurie teiks realų poveikį odai. Sudėtyje nėra nieko žalingo, nieko kas dirgins, erzins ar suteiks neigiamą poveikį.

Veido kaukė vidutinio storumo lakšto, lengvai pasidengia ant veido odos. Man asmeniškai per trumpa tik  nosies sritis, bet nieko tokio, baltu serumu ištepiau nosies galiuką ir jausmas toks, kaip būčiau užsidėjusi kaukės lakštą. Priemonę ant veido odos laikau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas.


Nuėmus veido kaukę, noriu pasidžiaugti poveikiu! Kaukė ne tik drėkina veido odą, suteikia skaistumo, lygumo veido odai. Apskritai ir veido oda po kaukės atrodo keliais metais jaunesnė! Noriu pasidžiaugti, jog priemonės efektas tiesiog nuostabus, stiprus, jaučiamas ir matomas. Man kaukė labai patiko ir dabar, bandant rasti kažką, kas man kliūva, galiu paminėti tik abejotiną kvapą, o visa kita - puiku! Mielai įsigysiu kartojimui!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Būtų įdomu paskaityti, kągi iš dekoratyvinės kosmetikos šiuo metu naudoji, gal kokį rudens atspalvio lūpdažį prisijaukinai, aš kaip tik paieškose. Man rudenį taip norisi kažko violetinio, bet tie violetiniai lūpdažiai kasdienai per tamsūs

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties tai naudoju tai, ką jau turiu, buvau seniau įsigijusi Ar įdomu būtų sudėti šiuo metu naudojamos (rudens, žiemos) dekoratyvinės kosmetikos įrašą?
      O kokio violetinio norisi? Į rausvumą? Į tamsumą? Uogų atspalvio? Kokio tamsumo? Nes violetinės labai daug gali būti skirtingos. Šiuo metu labai džiaugiuosi šitais atspalviais:
      1. https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2023/09/maybelline-superstay-vinyl-ink-skysti.html
      2. https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/01/catrice-ultimate-stay-lupu-dazai.html
      3. https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/01/essence-velvet-matt-ilgai-isliekantys.html

      Ar panašu į kurį nors?

      Panaikinti
  2. Geras! Man labiausiai patiko 2 spalva. Aš nemaniau, kad taip drastiškai keitėte savo išvaizda nuo blondinės iki brunetės su kirpciais

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunu, atspalvis uoginis, tai reiktų kažko tokio bandyti parduotuvėse ieškotis :)
      Oi dar į tarpą buvo asimetriškas bob kirpimas, daug žaista su ilgaiis ir kirpčių visokių turėjusi: asimetriški, ant šono, trumpesni, plonesni, laiptuoti, curtain ir t.t. Bet dabartiniai man patinka labiausiai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą