ALAMA "Hydra" drėkinantis šampūnas ir kondicionierius sausiems plaukams su argano aliejumi

Bandau rašyti, tikrai bandau parašyti laiku, bet pastaruoju metu prie tinklaraščio prisėdu tik vėlai vakare - gyvenimas. Dabar pagrindinė koncentracija į šeimą, padidinta koncentracija, todėl kitiems dalykams lieka mažiau laiko. Natūralu, kad pirmiausia šeima, vaikas, santykiai, darbas, poilsis ir tik kažkur toliau, šis tinklaraštis. Jau senokai tą sau esu pripažinusi, tad deja, kiek jau to laiko lieka, tiek ir pasirodau su naujais įrašais. Šiandien noriu jums papasakoti apie plaukus ir iš ties apie juos kalbu rečiau, nes mano plaukų priežiūra gana minimali, plaukų kasdien neplaunu, tad ir naujų produktų mano tinklaraštyje nėra daug. Šiuo metu naudoju Alama drėkinančią liniją ir įspūdžius noriu papasakoti jums.


Produktas: ALAMA "Hydra" drėkinantis šampūnas ir kondicionierius sausiems plaukams su argano aliejumi
Gamintojas: "Beauty Application" SrI. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams - išplauti, drėkinti, suteikti elastingumo, maitinti, lengvinti šukavimą
Tinkamas tipas: sausiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia intensyvaus švelnumo, lengvumo ir palengvina šukavimą
Labiausiai nepatiko: pritrūko intensyvesnio drėkinimo ir/ar maitinimo
Tūris: šampūno - 500 ml; kondicionieriaus - 300 ml
Kaina: šampūno - 8,49 Eur; kondicionieriaus - 6,69 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Drėkinamasis šampūnas sausiems plaukams su arganų aliejumi. Švelniai valo, suteikia plaukams žvilgesio, lengvumo ir šilko švelnumo. Turi apsauginį ir maitinamąjį poveikį, ypač veiksmingas, jei plaukai yra praradę žvilgesį ir gyvybingumą.
NAUDOJIMAS: užtepti ant šlapių plaukų, įtrinti ir nuskalauti. Kad rezultatas būtų geriausias, naudokite ir kitas linijos ALAMA HYDRA priemones.

KONDICIONIERIUS: Drėkinamasis kondicionierius su arganų aliejumi. Prisotina plaukų pluoštą drėgmės, suteikia šilko elastingumo ir daro plaukus lengvai šukuojamus. Sudėtyje yra maitinamųjų medžiagų, kurios puoselėja plaukus ir jų neapsunkina.
NAUDOJIMAS: išplovus galvą šampūnu, paskirstyti ant visų plaukų ir galiukų. Palaikyti 2–3 minutes ir nuskalauti. Kad rezultatas būtų geriausias, naudokite ir kitas linijos ALAMA HYDRA priemones.


Pakuotė. Nežinau kaip aš taip sugebėjau apsipirkti, bet nusipirkau 500 ml šampūno ir 300 ml kondicionieriaus! Kai turi ilgus plaukus, kondicionierius prireikia net ne vienodo kiekio, o ženkliai daugiau, nei šampūno. Balzamas tikrai baigsis anksčiau, nei šampūnas, tačiau nieko baisaus, likučius sunaudosiu su papildomai nusipirkta viena ar kita plaukų kauke.

Didžiulis šampūno buteliukas su patogia naudoti pompa, tuo tarpu kondicionieriaus pakuotė - išspaudžiamoje tūbelėje su atkemšamu dangteliu. Ir žinau, kad mano akis apgavo būtent visiškai vienodo dydžio pakuotės. Pakuočių dizainas labai paprastas - rudo atspalvio plastikinės pakuotės ir gausiai užrašais apkrautos pakuotės. Džiaugiuosi, kad pakuotės viena nuo kitos lengvai skiriasi, nes buvo, buvo toks atvejis, kai gerą mėnesį vietoje šampūno naudojau kondicionierių, o plaukus kondicionavau šampūnu ir niekaip nesupratau, ko šampūnas neputoja, o plaukai šiurkštoki. :D Dėl to stengiuosi vengti visiškai identiškų pakuočių.

Kvapas. Nors abi priemonės papildomai pakvėpintos, tačiau mano skoniui aromatai nėra labai malonūs - šampūnas kvepia lengvu kosmetiniu aromatu, o kondicionieriaus aromatas šiek tiek sunkesnis, šiek tiek duslesnis, sunkesnis, bet lygiai taip pat kosmetinis aromatas. Nepasakyčiau, kad labai, labai maloniai nuteikia, tačiau nieko blogo. Matyt tiesiog vertinu labai neutraliai.

Konsistencija šampūno - skysta, gelinės tekstūros. Kondicionierius - vidutinio tirštumo kreminis.


Sudėtis:
ŠAMPŪNOAqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate,  Sodium ChlorideArgania Spinosa Kernel OilBenzyl Alcohol, Citric AcidParfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Glycerin, Sodium PCA, Urea, Trehalose, Leuconastoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate.

KONDICIONIERIAUSAqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium MethosulfateArgania Spinosa Kernel Oil, PhenoxyethanolParfum (Fragrance), Dipropylene Glycol, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Glycerin, Sodium PSC, Urea, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, TrehaloseLeuconastoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate.


Poveikis. Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus sudėtinių dalių sąrašas visai neblogas, nemažai plaukus kondicionuojančių ir minkštinančių ingredientų, daug argano aliejaus. Mano akims kliūva nemažai vidutinio saugumo, potencialiai pavojingų ingredientų ir benzilo alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje gali sausinti odą ir plaukus, pažeisti apsauginį barjerą.

Plaukų šampūno sudėtyje nėra SLS, todėl tikriausiai dėl to, putoja šiek tiek menkiau, nei esu pratusi, reikia didesnio priemonės kiekio plaukams išplauti, tad ir pusę litro nebeatrodo tiek daug, kiek naudojimo pradžioje. Kondicionieriaus man reikia daug, visuomet reikėjo daugiau, negu šampūno, o dar mano plaukas, būdamas porėtas, greit sugeria didelius kiekius priemonės. Bet aš negailiu - noriu, kad mano plaukai gerai atrodytų po plovimo. 

Ši porelė skirta drėkinti plaukus ir galvos odą. Pažeistiems, porėtiems plaukams tik maitinimo nepakanka - mano kirpėja retkarčiais rekomenduoja ir drėkinančias priemones. Didelio drėkinamojo efekto aš nepastebėjau, tačiau giriu, kad plauna iš ties švariai, plaukai po porelės tampa lengvučiai, minkšti ir labai švelnūs, maloniai purūs, bet ne pasišiaušę, lengvai šukuojami. Tačiau kažko mano plaukui iki pilnos laimės pritrūko - plaukai per daug prigludę prie galvos odos, praktiškai nesijautė ir plauko maitinimo.

Greičiausiai ši porelė nėra tinkamiausias sprendimas mano plaukams, kad ir drėkinanti, kad ir neblogos sudėties, tačiau nemanau, kad esu sužavėta efektu - malonus, geras, bet norėjosi stipriau, daugiau, efektyviau. Šampūnas kaip šampūnas, o kondicionierius suteiks minkštumo, švelnumo ir lengvesnio iššukavo. Labai sausiems plaukams nerekomenduočiau, tačiau normaliems turėtų puikiai tikti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai