VITAMASQUES Sleep in Mask "Avocado" stangrinamoji naktinė veido kaukė su avokadų ekstraktu

Vitamasques veido kaukių kol kas dar tikrai galima įsigyti Eurokos parduotuvėse, tačiau nesu tikra, ar tinklas išlaikys šį prekinį ženklą, mat internetinėje parduotuvėje beliko tik viena iš galimų šios kaukės pasirinkimų. Aš pirkau didesnėje fizinėje parduotuvėje ir radau keturis variantus (mangų, kiaušinių, perlų ir avokadų), visus juos įsigijau ir šiandien papasakosiu jau apie paskutinę su avokadais, bei labai noriu šiek tiek palyginti visas keturias kaukes.

Vitamasque kaukės kuriamos D. Britanijoje, tačiau pagamintos Korėjoje. Deja, bet korėjietiškos kosmetikos etiketės dėl to, kad bando užsėsti dvi kėdes man šio ženklo produktai tikrai neverti. Apskritai kaukės labai įdomios naudoti ir skirtos pakeisti įprastą naktinį veido kremą bei intensyviai rūpintis veido oda nakties miego metu. Pasižiūrime, kokia ta paskutinioji, žadanti stangrinti.

"Kai esi mylimas, neabejoji niekuo. Kai myli pats, abejoji viskuo."
S. G. Koletė


Produktas: VITAMASQUES Sleep in Mask "Avocado" stangrinamoji naktinė veido kaukė su avokadų ekstraktu
Gamintojas: "MTSI" Ltd. London, UK. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: stangrinti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: stangrinamojo efekto nepajutau
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Standinamoji naktinė veido kaukė. Prižiūri ir puoselėja odą nakties miego metu. Sudėtis papildyta avokadų ekstraktu. Želė - kreminės tekstūros kaukę naudoti prieš nakties miegą.
Naudojimas: nuprauskite ir sausai nuvalykite veidą. Oda turi būti švari ir sausa. Naudokite mini šaukštelį ir gerai išmaišykite kaukę. Kaukę tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo, pirštų galiukais švelniai patapšnokite, kad veikliosios medžiagos gerai įsigertų į odą. Nenuplaukite. Oda sugers kaukės likučius nakties miego metu. Geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Didžiulis kaukės privalumas yra jos pakuotė. Paprastai tokių dalykų nesu linkusi sureikšminti, tačiau čia pusę naudojimo žavesio tikrai turi būtent dėl išskirtinės pakuotės. Kaukės popierinė dalis puošta avokadų vaisiais atrodo tiesiog nepaprastai skaniai - mėgstu avokadus, o kai kažką mėgsti, džiugina ir to dalyko vaizdas (taip taip, net jei tai tik kaukė ir nieko mes čia nevalgysime). Popieriaus centre įdėtas plastikinis įdėklas, suformuotas kaip avokadas, tiksliau jo puselė. Atvertus kitą pusę viskas atrodo lyg perpjautas avokadas - ant skaidraus popieriaus nupieštas avokado kaukiukas, o tikrovės vaizdą dar labiau paryškina dviejų tekstūrų produktas, sudėliotas taip, kad kremas paryškina avokado centrą, o aplink esanti želė atrodo lyg vaisiaus minkštimas. Žavu ir gundo akis bandyti. Tiesa, čia pridėtas ir plastikinis šaukštelis, tiksliau jo forma, bet man jis labai nepatogus, per didelis ir aš jo nenaudoju. Turimu mažesniu kosmetiniu šaukšteliu susimaišau produktą, o ant veido dengiu paprasčiausiai pirštais.

Kvapas. Kaip prieš akis tobulos prezentacijos kaukė, nori tikėti, kad kvapas bus iš tiesų ypatingas. Labai gaila, tačiau kaukė kvepia paprastu šampūnu (kažkodėl primena Dove šampūnų kvapą). Ir visos šios linijos kaukės turi tą vienodą šampūninį kvapą. Jis nėra nemalonus, bet tokį mielai dengčiau ant plaukų, ne ant veido odos. Apskritai aštriai ir stipriai kvepianti veido kosmetika man visuomet sukelia atsargumo jausmą, tad mano nuomone kvapas tikrai nėra geriausias pasirinkimas tokiam gaminiui.

Konsistencija. Dviejų skirtingų tekstūrų - kreminė avokado centre ir ją supanti želinė. Prieš naudojant abi tekstūros sumaišomos ir gaunamas tarpinis variantas tarp jų abiejų.


Sudėtis: 
Kremas (avokado kauliukas): Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetylethylhexanoate, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Squalane, Limnanthes Alba (Meadowfoom) Seed Oil, Glycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Captis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Asiaticoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis WaxEthylhexylglycerin, Dimethicone CrosspolymerChlorphenesin, Disodium EDTA, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, CI 77492, Parfum.

Gelis (avokado minkštimas)Water, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed CollagenGlycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract, Zingiber Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Asiaticoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Phenyl Trimethicone, Allantoin, Chlorphenesin, Benzophenone-4, Disodium EDTA, CI 19140, CI 42090.

Be parabenų, be konservanto Phenoxyethanol. 


Poveikis. Tikriausiai pirmą kartą bandant tokias kaukes, nekantrauji pasižiūrėti "vaisiaus" vidų, susimaišyti kaukę. Visas kaukės naudojimas kelis pirmus kartus primena linksmą žaidimą, tačiau turiu pripažinti, kad maišant paskutinę jau nebejutau labai didelio smalsumo. Galbūt dėl to, kad jos visos labai panašios, naudojimo principas labai panašus ir bazinės sudėtinės dalys taip pat itin panašios viena į kitą. Ingredientai skiriasi labai minimaliai, tad sunku būtų įvertinti skirtingus poveikius, apart to, kad visos iš tiesų puikiai drėkina ir gaivina veido odą.

Ši kaukė dar ir žada stangrinti, tačiau nei po pirmos, nei po antros nakties tokio efekto aš nepastebėjau. Taip oda jaučiasi gerai sudrėkinta, atgaivinta itin švelni ir vizualiai gražesnė, tačiau tikrai ne stangresnė. Kita vertus, aš puikiai suvokiu, kad viena veido kaukė, kad ir porą kartų panaudota, negali suteikti tokio efekto. Jam reikia ir daugiau laiko, ir daugiau tokių pat kaukių, kad įsitikinti, stangrina ar visgi ne.


Ši kaukės tekstūra man labiausiai priminė mangų kaukės - tokia visiškas viduriukas, kuri tiks absoliučiai visiems odos tipams. Apskritai tekstūrų skirtumas nėra didelis, nors jaučiasi, kad kiaušinių yra riebiausia, o perlų - lengviausia. Tad tikriausiai pastaroji būtų malonesnė vasaros metu, o kitais metų laikais labiau tiktų riebesniems odos tipams.

Išbandžiusi visas kaukes tarp jų pastebiu visai nedidelį skirtumą, tad iš esmės nėra labai svarbu kurią pasirinksite - visos jos puikiai sudrėkins ir atgaivins pavargusią odą, suteiks jai švelnumo. Tad ar apskritai verta bandyti? Bandykite, tikrai pabandykite, tik jei dar rasite Eurokos tinkluose - šios kaukės galioja iki birželio vidurio, ir jei tinklas nuspręs jų nebepardavinėti, tikriausiai vėliau įsigyti jų vargu ar bus galima.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai