ESSENCE Plumping Nudes lipgloss apimties suteikiantis lūpų blizgesys "01 XXL Charm"

Iš praeito mėnesio naujienų klausėte mano nuomonės apie putlinamąjį lūpų blizgesį, todėl jį iš karto skubėjau fotografuoti, bandyti ir dėliotis savo nuomonę. Tiesą pasakius, man šis blizgesys lygiai taip pat sukėlė nemenką smalsumą - priemonė žada vėsinti lūpas ir suteikti joms putlumo. Kas nenori šiek tiek putlesnių lūpų ir gero šaldomojo poveikio kai lauke darosi vis šilčiau ir šilčiau? Tad metas šiek tiek papasakoti apie tokią priemonę iš Essence.

'Būk didis žmogus ir padaryk kitus didžiais žmonėmis."
V. Templis



Produktas: ESSENCE Plumping Nudes lipgloss apimties suteikiantis lūpų blizgesys "01 XXL Charm"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: vizualiai lūpos atrodo natūraliai ir šiek tiek putlesnės
Labiausiai nepatiko: šaldomasis efektas labai silpnas
Tūris: 4,5 ml
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Didesnės apimties lūpos per kelias sekundes. Blizgesys su taukmedžio sviestu suteikiu lūpoms vizualiai daugiau apimties ir spindesio. Su vėsinamuoju efektu. Lūpų blizgesys turi 7 nude atspalio pasirinkimus, kad tiktų kiekvienam odos atspalviui.


Pirmiausia noriu įrašą pradėti nuo pakuotės. Skaidri permatoma plastikinė tūbelė, puošta auksiniais akcentais gana paprasta. Po dangteliu esantis aplikatorius minkštais plaukeliais, užapvalintu galiuku ir iš abiejų pusių pasiaurintomis kraštinėmis - patogus, paprastas, tačiau nėra labai tikslus (nors priemonė to tikslumo ir nereikalauja).

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos ir kvapas čia jaučiamas, bet tik uostant iš pakuotės. Deja, bet man nekelia jokių konkrečių asociacijų - kosmetinis kvapas ir tiek.

Konsistencija. Kiek į tirštesnė pusę ir turi sunkumo. Priemonės konsistencija atrodo bus lipni, tačiau nėra, tokia ties riba - sunkoka, tirštoka, tačiau lūpos kartu nesulimpa.


Sudėtis: POLYBUTENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECANOL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, MICA, MENTHONE GLYCERIN ACETAL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) UNSAPONIFIABLES, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, CITRIC ACID, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų blizgesys lengvai ir patogiai paskirsto, o kadangi nereikalauja jokio preciziškumo, tai galima padaryti ir be veidrodžio. Tiesa, privalau paminėti, kad reiktų labai atsargiai dengti priemonę ir jos nesluoksniuoti storai, nes vietomis gali sulipti ir suformuoti baltus gumulėlius, kuriuos norėsis kuo greičiau nuvalyti. Tikriausiai svarbiausias klausimas - ar lūpas priemonė putlina? Vizualiai taip, tačiau realiai - ne. Mano turimas atspalvis turi pavienių blizgučių ir lengvą oranžinį atspalvį, dėl ko lūpos atrodo natūraliai ir įgauna vizualinį putlesnių lūpų efektą. Anksčiau savo įrašuose esu bambėjusi dėl tokios apgaulės, bet šį kart gamintojas apsidraudė ir jau aprašyme mini, kad "vizualiai atrodys pultesnės", suprask, iš tikro jos tokios nebus. Pykti neturiu dėl ko - lūpos tikrai atrodo putlesnės, net jei tokios nėra ir gamintojas teisingai sudėjo akcentus. Bėda ta, kad ne visi skaito priemonių aprašymus, tiesa?


Dar vienas svarbus aspektas - šaldomasis poveikis, kuriuo visuomet džiaugiuosi šiltuoju metų laiku. Tačiau čia jis nėra stiprus, ne pakankamai stiprus, kad iš tiesų vėsintų lūpas. Jaučiu lengvutį dilgčiojimą bei vos vos jaučiamą vėsumą, bet kažkaip norisi daugiau ir stipriau!

Lūpų blizgesys išlieka trumpai ir labai greit nusivalgo, nusitrina ir dingsta kartu su valgomu maistu ar gėrimais, tačiau atnaujinti jį paprasta ir labai lengva. Galiausiai pats blizgesys, nors ir smagus naudoti, bet man pasirodė labai standartinis ir labai jau paprastas. Norisi ir stipresnio vėsinamojo efekto, ir didesnio "putlinimo". Kaip kasdienė priemonė labai gera, tik tikėjausi daugiau ir vis galvoju, jei rinkčiausi atspalvį pati, tai tikriausiai būtų 02 atspalvio blizgesys - atspalvis atrodo būtų tinkamesnis mano odos tipui ir labiau tiktų mano skoniui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Eurokos buvo nuolaida, tad įsigijau 02 nr. atspalvį, kuris be blizgučių, spalva man priminė anksčiau turėtą essence shine shine shine lūpų blizgį, tiesa, jo spalva buvo intensyvesnė, deja, jo nebėra prekyboje. Naujojo blizgio kvapas bei netvirtas aplikatorius man ne itin patinka. Šaldantis efektas trunka apie 1-2 minutes. Kaip už mažą kainą, visai neblogas blizgesys, bet nieko ypatingo :) Ačiū už apžvalgą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip taip, toks viduriukas, bet labai patogus ant lūpų, toks neverčiantis sukti galvos, "o kaip aš dabar atrodau" :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą