THE BODY SHOP "Moringa" dušo želė su aliejinių moringų essencija

Prisipažinsiu, kur jau kur, bet kūno prausikliams aš nelinkusi išleisti daug pinigų. Ant odos kūną plaunančios priemonės užsibūna trumpai, tad svarbiausiais aspektais lieka geras prausimas, nesausinimas ir malonus kvapas. Žinau, kad daugumai pastarasis aspektas nėra svarbus, tačiau prausiklis man turi kvepėti - mėgstu kvapų terapiją dušo metu! Dažniausiai mano pasirinkimuose vyrauja nebrangios, maloniai kvepiančios.

The Body Shop kompanijos produktai, nors ir nėra patys pigiausi, tačiau visuomet stebina itin maloniais kvapais. Tad šis įrašas dedikuotas vienam nepaprastam kvapui iš TBS, lydinčiam mane kiekvieno dušo metu.

"Daugumai patirtis tartum laivagalio ugnys apšviečia tik nueito kelio atkarpą."
S. T. Kolridžas



Produktas: THE BODY SHOP "Moringa" dušo želė su aliejinių moringų essencija
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno nešvarumus, drėkinti odą     
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepaprastai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 250 ml
Kaina*: 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Švelni, bemuilė, drėkinamoji dušo želė su moringų aliejumi ir ekologišku medumi.


Kokybiška, tvirto permatomo plastiko pakuotė gana standartinio, žemo buteliuko su užsuktu juodu dangteliu. Kompanijos priemonės paprastai turi labai panašų dizainą ir šis atvejis tikrai ne išimtis: užrašai, gėlės žiedas ir centre - kompanijos pavadinimas. Viskas gana paprasta ir žinoma, tačiau vistiek žavu, nepriekaištinga ir skoninga. Tiesa, norisi labai pagirti kompanijos pakuotes - dažnai dušo želių dangteliai man paprasčiausiai nuplyšta naudojimo eigoje, o čia, net ir dažnai darinėjamas jis vis dar atrodo puikiai.

Kvapas šioje dušo želėje man visgi yra geriausias ir maloniausias dalykas. Dieviškas baltų saldžių gėlių puokštės aromatas su trupučiu gaivumo. Jau atpažįstu moringų aromatą kosmetikoje ir bene visuomet su smalsumu pauostau - kokybiškuose gaminiuose jis būna labai panašus, svaiginantis, dieviškas, beprotiškai malonus... Dušas visuomet tampa malonaus aromato oaze... 

Konsistencija. Geltona spalva dažytas prausiklis gelinės, tirštos konsistencijos,


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Mel, Sodium Chloride, Citric Acid, PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Parfum, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, p-Anisic Acid, Propylene Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Geraniol, Moringa oleifera, Sorbitol, Caramel, CI 19140.


Poveikis. Pirmiausia man norisi pradėti ir dar kartą trumpai grįžti prie itin tirštos priemonės konsistencijos. Jos dėka reikia visai nedidelio priemonės kiekio kūnui prausti, tad standartinio buteliuko naudojimas man užsitęsia gerokai ilgiau. Kiek pamenu TBS dušo gelius, visi jie gerokai skalsesni už kitus rinkoje esančius ir mano bandytus gaminius.

Prausiklis iš tiesų puikiai prausia nešvarumus, o svaiginančiai malonus kvapas nuteikia nepaprastai džiugiai ne tik dušo metu, bet dar ir kuris laikas po jo, mat ant odos dar jaučiamas ir po maudynių. Deja, bet čia turiu sustoti ir paminėti, jog man visiškai nepatinka dušo želė sudėtis su gausybe vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų, o moringų essencijos dušo gelyje toks mažas lašelis, kad realaus poveikio ir tikriausiai natūralaus kvapo ši gėlė produktui tikrai neduoda. Nežinau, sudėtis kaip pigaus kūno prausiklio (beveik) - norisi, kad ji būtų ir saugesnė ir geresnė. Man regis tobulinant kosmetikos priemones ir keičiant žalingus ingredientus tai būtų visai įmanomas dalykas.

Tačiau apskritai mano patirtis labai teigiama. Nors sudėtyje yra potencialiai sausinančių ingredientų, didelio sausumo aš nejaučiu. Visą kūną po kiekvieno dušo pritepu kremais, - priešingu atveju visa oda luptųsi gabalėliais, pleiskanotų ir ją nežmoniškai temptų (jau išsiaiškinau, kad tai didžioji dalis yra tiesiog kieto vandentiekio vandens poveikis). Man smagus labai malonus dušo želė kvapas ir uoslės potyriai maudantis, patinka prausiklį naudoti, tad nors matau nemažai trūkumų, tačiau vistiek norisi vertinti labai palankiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai