AVON Mark. Magix Prep and Set Spray - purškiamas makiažo grintas ir fiksatorius

Aš tikiu, kad kiekvienas mūsų gali rinktis ką daryti, ko norėti ir kada kaip elgtis. Tiesiog tikiu laisve, asmeninė laisvė ir truputis erdvės tik sau man būtina. Nežinau ar tikiu horoskopais ir visais tais žvaigždynų dalykėliais, bet sutapimas, man jie teigia, kad Šaulio ženklo žmonėms būtina laivė ir erdvė. Sutapimas? Manau kad taip! Tai šiuo metu man labai norisi pakalbėti daugiau apie senesnius dalykus, kuriuos naudoju, bet pamiršau ar dėl kokios kitos priežasties nepapasakojau blogo įrašuose. Vienas iš tų dalykėlių yra makiažo fiksatorius. Aš nemanau, kad fiksuoti makiažą man iš tiesų reikia, turiu sausą odą ir nuo jos niekas niekur ir niekada nepabėga. Na, nebent sukrenta į raukšleles ar poras. Šiuo metu turiu tris makiažo fiksavimo priemones, tačiau kitas dvi reikia dar geriau patestuoti, o va apie Avon regis galėjau ir seniau papasakoti, tad šiandien apie tai, trumpai.

"Reikia žiūrėti į žmonių vidų, o ne į juos."
F. Česterfildas



Produktas: AVON Mark. Magix Prep and Set Spray - purškiamas makiažo gruntas ir fiksatorius
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai užfiksuoja
Labiausiai nepatiko: suteikia veidui keistą plastiko pojūtį
Tūris: 125 ml
Kaina*: pilna kaina 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Praturtintas vitaminais A, C ir E, labai lengvas, užfiksuoja makiažą, nesausindamas odos.
Naudojimas: laikykite buteliuką 20-25 cm atstumu nuo veido. Užmerkite akis ir švelniai papurkškite į veidą 2-4 kartus. Naudokite prieš ir po makiažo.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su juodu dūminiu efektu ir gana paprastu dizainu. Iš tiesų, buteliuko pompa nėra nei labai gera, nei labai prasta - purškia stamboka dulksna, bet nesijauti taip, kad ant veido purkštų stambūs lašeliai. Mano skoniui galėtų būti dar šiek tiek smulkesnė, tačiau nieko labai blogo ir su šia pompa.

Kvapas man labai jau cheminis, primena vaistų aromatą, na ne pats maloniausias, tačiau ir nėra nepakenčiamas.

Konsistencija standartinė - vandenį primenantis permatomas skystis.

Sudėtis: Aqua, PVP, Alcohol Denat., Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene.


Poveikis. Šis purškiklis turi būti tinkamas naudoti tiek kaip praimeris, tiek kaip makiažo fiksatorius. Tačiau panaudojusi pirmą kartą kaip praimerį, labai pasigailėjau - mano veidas tapo tragiškai raudonas, kaito skruostai, odą stipriai alergizavo. Tiek kad pirmą kartą nesupratau nuo ko taip, tuo metu bandžiau kelias naujas priemones veidui. Taigi, teko purškiamą priemonę išbandyti dar kartą, kurio metu ir paaiškėjo, kad kaip praimerio jo naudoti tikrai negaliu.

Tačiau kaip fiksuojamoji priemonė Avon Magix veikia - iš tiesų užfiksuoja makiažą ir padeda jam išlikti ilgiau. Ir nors iki šiol neretai jį panaudoju tam tikslui (nežinau, kodėl naudojant kaip makiažo fiksatorių, jis manęs nealergizuoja), tačiau man nepatinka pojūčiai. Toks jausmas, kad oda apipurkšta skystu lipniu skysčiu, kuris ant veido odos tampa plona polietileno plėvele! Toli gražu ne pats maloniausias jausmas, todėl nepasakyčiau, kad šitas fiksatorius man patinka... Nepatinka nei pojūčiai, nei formulė. Noriu fiksatoriaus, kurie tiesiog dailiai sulieja makiažą, o ne užklijuoja veido poras ar dar blogiau - tiesiog sualergizuoja...

Ar atradote gerą, tiesiog tobulą makiažo fiksatorių, kurio nesinori paleisti? 
Kas jums svarbiausia renkantis makiažo fiksavimo priemones?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai