2019/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos. Maxima grožio mugės pirkiniai. Nuolaidų mėnuo.

Kelis mėnesius laikiausi su pirkiniais ir pirkau tik tai, ko man iš tiesų reikia ir šį mėnesį jaučiu kad pasileidau  kasas! Atėjo Maxima grožio mugė, ir nors planavau tik kelis esminius pirkinius, tačiau norėjau atsiskaityti tik dovanų čekiu, kurį turėjau, tad teko užsipirkti "į priekį" įvairių priemonių, kurias šiaip jau būčiau pirkusi po mėnesio ar po poros. Sunaudosiu, tik matydama pirkinių dėžę nesijaučiu labai gerai, gal net sutrikusi, kaip tiek daug priemonių atsirado mano namuose... Tačiau pirkiniai nėra tik iš grožio mugės - dauguma parduotuvių gegužę siūlė iš tiesų puikias nuolaidas ir kai kurioms aš pasidaviau. Pažiūrime, ką naujo nusipirkau ir kuo pasipildė mano kosmetikos lentynos?

"Sąžinė - tai moralus šviestuvas, apšviečiantis gerą kelią, bet pasukus į blogą, jis sudaužomas."
G. Hėgelis


Kūno priežiūra

1.  ORGANIC SHOP Instant Renewal atnaujinantis kūno šveitiklis "Mango Sugar Sorbet, 450 ml
Čia vienas iš tų neplanuotų pirkinių, apie kuriuos lyg ir negalvojau, tačiau jis atsidūrė mano krepšelyje. Kūno šveitiklio dar turiu, naują būčiau pirkusi tik birželį. Tiesa, tai vienas iš tų produktų, kurie neturėjo absoliučiai jokios nuolaidos, tačiau aš jau senokai norėjau išbandyti šitą šveitiklį, tad visiškai tam faktui neprieštarauju.
Maxima, 8,49 EUR

2. GILLETTE Venus Comfort Glide skutimosi peiliukų galvutės, 4 vnt.
Aš suprantu, kad bandydama saugoti gamtą turėčiau nenaudoti tokio tipo skustuvų, tačiau paprasčiausiai nerandu sau patogesnio ir geresnio. Paprasti plastikiniai vienkartiniai man arba neskuta, o ir įsipjauti sugebu; o safety razor skustuvas man iš viso tragedija. Pasiteisinimui - skustuvo galvutę naudoju kelis mėnesius, o jam nusidėvėjus - išardau ir kiek įmanoma plastikines detales metu rūšiavimui, tad nėra gal jau taip baisu? Guodžiuosi tuo, kad vienkartinių nenaudoju jau labai labai ilgą ilgą.
Maxima, 13,49 EUR. Su nuolaida sumokėjau 9,44 EUR

3. HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai, 400 ml
Geriausias prausiklis vaikams, kurį bandėm ir kuris man pasirodė geriausios kokybės, patraukliausios kainos ir labiausiai patiko tiek man savo saugumu, tiek vaikui - dėl jo savybių. Kuris laikas prausiklio nebegalėjome rasti Eurovaistinėje, tačiau mano nuostabai - Maximoje visas pilnas Hipp Baby Sanft pasirinkimas. Tai jei nerandat - ieškokit didesnėse Maximose.
Maxima, 5,38 EUR

4. CLINIANS Reducell Forte kūno kremas nuo celiulito, 200 ml
Nemalonu tikriausiai pripažinti, bet trisdešimtmetis stuktelėjo ir po metų jau stebiu ir pakritusią veido odą, keičiasi kūno formos, kūno oda praranda stengrumą. Nors ir sportuoju ir stengiuosi kiek įmanoma sustabdyti laiką, bet ar tai realiai įmanoma? Manau ne - geriausias pavyzdys D. Versace ir komentuoti čia daug nereikia. Nebijau pasenti, susiraukšlėti, priaugti svorio ar vaikščioti nudribusia oda, priešingai, manau kiekvienas etapas savotiškai gražus. Tačiau kol kas man dar norisi dėti pastangas, stengtis sveikai maitintis, judėti ir sportuoti, na ir pridėti tą stangrinantį bei odos būklę gerinantį kremą prie savo rutinos.
Eurokos, 12,49 EUR. Su nuolaida mokėjau 8,99 EUR

5. HE-SHI One day veidui ir kūnui bronzinį atspalvį suteikianti želė, 150 ml
Apsigaunu aš kartais, kartais nesu pakankamai atidi ir šiuo atveju tas mano neatidumas pakišo koją. Maniau kad perku savaiminio įdegio priemonę, bet nusipirkau vienos dienos kūno ir veido makiažą - įdegio efektą vienai dienai. Čia kažkas panašaus į Sally Hansen purškiamas pėdkelnes, kurias savo laiku labai mėgau, tik kad želinės tekstūros. Išsitepi, dieną pabūni rudas, o paskui nusiplauni viską. Gerai, savais laikais tokie produktai man labai patikdavo, kai mėgdavau būti ruda, kai dirbau "reprezentytavios išvaizdos" reikalaujantį darbą. Nežinau kiek šiai dienai jos panaudosiu, tačiau turiu, kosmetikos gražinti negalima, tad pabandysiu.
Eurokos, 14,90 EUR. Su nuolaida mokėjau 9,98 EUR

6. LIRENE Bronze dvifazė savaiminio įdegio kūno migla, 195 ml
O čia jau tas tikras įdegio produktas, kurio dar nebandžiau ir kuris man kelia didelį smalsumą. Priemonė turi suteikti palaipsnį įdegio efektą, ir aš jau nekantrauju nufotografuoti ir greičiau imti išbandyti.
Eurokos, 8,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 5,39 EUR

Veido priežiūrai

7. GARNIER dvifazis micelinis vanduo, 400 ml
Po labai nevykusio dvifazio valikio iš Clinians, ieškojau patikimos priemonės makiažui valyti. Nors turiu kelis puikius variantus, tačiau labai norėjau kažko naujo, o ši priemonė jau senokai kėlė mano susidomėjimą. Tad et, kodėl ne, pasiėmiau pabandymui - o gal pakeis mano turimus du valiklio buteliukus (dvifazio valiklio ir micelio vandens) ir galėsiu išsiversti vienu? Jei vėl nesugalvosiu bandyti kažko naujo... tikriausiai sugalvosiu...
Maxima, 8,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 4,49 EUR

8. L'OREAL Eye & Lip Express dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis, 125 ml
Dar vienas dvifazis valiklis, kurį senai norėjau išbandyti. Daug kalbėti tikriausiai nereikia, turiu nuojautą, kad daug kas jau yra bandę, tik aš tikriausiai vis dar ne.
Maxima, 2,84 EUR

9. NATURA EsTONICA Bio "Ginseng & Acai" veido tonikas brandžiai odai, 200 ml
Dar vienas visiškai neplanuotas pirkinys - tonikas. Man sunkiai sekasi atrasti tikrai gerus tonikus ir širdis vis nori linkti link hidrolatų. Galbūt iš tiesų reikės imti ir bandyti juos? O kol kas šitas tonikas bus "kosmetikos sandėliuke" iki tol, kol man iš tiesų jo prireiks.
Maxima, 1,79 EUR

10. DR. ORGANIC Face and Body veido želė su sraigių sekreto ekstraktu, 50 ml
Vasaros metui visuomet norisi lengvesnės priemonės veido odai, tad nusipirkau želė, tinkančią praktiškai viskam. Įdomu ir smalsu!
Hiperfarma, 13,86 EUR

11. ISANA Anti-age puoselėjamosios ampulės, 7 x 0,38 ml
Bandžiau šios kompanijos drėkinančias ampules ir labai džiaugiausi rezultatais, tad nusprendžiau išbandyti ir Anti-age ampules. Tikiuosi ne ką prastesnio efekto veido, tik vis galvoju, ar šiltėjant orams jos nebus pernelyg riebios tekstūros.
Drogas, 2,99 EUR

Rankoms I

Nerealus skystas muilas! Labai malonios kreminės tekstūros, malonaus tikro vyšnių kvapo. Ir aš vėl kartoju, nes man iš tiesų patinka.
Maxima, 1,36 EUR

13. MARGARITA serbentų aromato skystas rankų muilas su kalendros lapų aliejumi, 400 ml
Naujas kvapas, nauja tekstūra ir nauja spalva - bent jau man visiškai nematyta. Kvepia labai įdomiai ir tikriausiai apie šį muilą bus trumpas įrašas. O jūs jau bandėte?
Maxima, 1,31 EUR

14. NIVEA anti-age Q10 rankų kremas mažinantis raukšles ir sumažinantis saulės žalą rankoms, 75 ml
Rankos sensta, rankos raukšlėjasi ir esu kažkada senai senai bandžiusi šį kremą pas tetą, tai man regis jis iš tiesų buvo geras.
Maxima, 2,25 EUR (pilna kaina 4,99 EUR)

15. ORGANIC SHOP Ylang-Ylang & Burity indonezietiškas manikiūras - kreminis sviestas rankoms, 75 ml
Iš tikrųjų prisipirkau krūvą rankų kremų nes buvau labai nepantenkinta naudojamu šiuo metu, nes mano apynagių odelės tiesiog pašėlo sausėti, nes rankų būkle pastaruoju metu labai susirūpinau. Šito kvapas labai labai malonus, o dar ir rūpinasi ne tik rankomis, bet ir nagais.
Maxima, 1,99 EUR

16. KAMILL rankų kremas su ramunėlių ekstraktu, 30 ml
Kadangi grožio mugės metu pirkau prekių 50 Eur su trupučiu suma (įskaitant ir vazonines gėles, ne tik kosmetiką), prie kasos gavau dovanų dar vieną rankų kremą mažoje, rankinei draugiško dydžio pakuotėje. Dovanų gauti visuomet labai smagu, tiesa?
Maxima, apie 1,60 EUR

Rankoms II: muilai

17. NESTI DANTE Romantica "Royal Lily & Narcissus" muilas, 250 g
Eurokos, 3,79 EUR. Su nuolaida mokėjau 2,50 EUR
18. NESTI DANTE Il Frutteto "Mint & Quince Pear" muilas, 250 g
Eurokos, 4,35 EUR. Su nuolaida mokėjau 2,87 EUR
19. NESTI DANTE Il Frutteto "Fig & Almond Milk" muilas, 150 g
Eurokos, 3,19 EUR. Su nuolaida mokėjau 1,98 EUR
20. L'ERBORISTICA Monoi di Tahiti muilas, 125 g
Eurokos, 3,49 EUR. Su nuolaida mokėjau 2,44 EUR
21. NESTI DANTE Emozioni in Toscana Giardino In Fiore muilas, 150 g
Eurokos, 3,19 EUR. Su nuolaida mokėjau 2,39 EUR
22. NESTI DANTE Il Frutteto "pomegranate & Blackcurrant" muilas, 150 g
Eurokos, 3,19 EUR. Su nuolaida mokėjau 1,98 EUR

Prasiaučiau pro itališkus muilus Eurokos parduotuvėje, kurių keli keliauja į spintą, kol prireiks vonioje. Iš tikro anksčiau pirkdavau po gabalėlį muilo, mokėdama pilną kainą, tad dabar nusprendžiau tiesiog nusipirkti daugiau su nuolaidomis. Nesti Dante muilai man labai patinka, yra skalsūs, kvepia labai maloniai, rankų nesausina.

Burnos higienai

23. ECODENTA Extraordinary Whitening" burnos skalavimo skystis su anglimi, 500 ml
Jau naudoju ir negaliu atsidžiaugti, kad jis nėra pernelyg aštrus, o patogus naudojimo mechanizmas kaklelyje palengvina dozavimą.
Maxima, 5,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 4,19 EUR

24. JORDAN Everyday Mint Flavor vaškuotas tarpdančių siūlas, 60 m
Nežinau, galvojau kad bus labai fainas, bet tas vaškavimas man nelabai - sudrėkęs slysta tarp pirštų ir tampa nelabai patogu naudoti. Kita vertus, tai tik pati naudojimo pradžia, tad galbūt dar priprasiu ir mano nuomonė pasikeis.
Maxima, 2,55 EUR

25. JORDAN vaikiška švelnaus aviečių skonio dantų pasta 0-5 metų vaikams, 50 ml
Smagi, kokybiška vaikiška dantų pasta, kurią kartojame.
Maxima, 2,39 EUR

26. FORAMEN Fino tarpdančių šepetėliai, 6 vnt.
Vis dar ieškau kokybiškų tarpdančių šepetėlių, tad šį kart bandysiu šiuos. Labai gaila, kad nusipirkau kiek per didelius ir porai tarpdančių jie netinka.
Eurokos, 3,59 EUR

27. FORAMEN liežuvio valiklis
Žinote, man nelabai patinka tie liežuvio valikliai kurie būna ant dantų šepetėlio, tad nusipirkau atskirą.
Eurokos, 1,25 EUR

28. FORAMEN MonoTuft vieno danties šepetėlis "Medium"
Nelabai susidraugavau su prieš tai naudotu, tačiau noriu pabandyti dar kartą įsivesti į vakaro rutiną atidesnį valymą vieno danties šepetėliu.
Eurokos, 1,49 EUR

Dekoratyvinė  kosmetika I

29. MINIONS lūpų balzamas "Cola", 4,8 g
Nupirkau vaikui ir.. sutepė per porą dienų! Kokybės čia nėra, kolos skonio ir kvapo irgi - toks žaisliukas ir tiek. Daug mieliau patepsiu vaiką savo balzamais ir leisiu kartas nuo karto sutepti saviškį, nei dar kartą pirksiu tokią nesąmonę.
Eurokos, 2,35 EUR

30. #BODY WITH LOV lūpų šveitiklis "Pink Passion", 25 ml
Paprastai lūpų šveitiklius gaminiuosi namuose iš medaus arba alyvuogių aliejaus, sumaišyto su ruduoju cukrumu, tačiau jie labai greitai genda, o maišytis kas kart vis naują, na ne visuomet turiu tam laiko. Pabandysiu, nors nesitikiu labai daug.
Eurokos, 2,49 EUR

31. CATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "010 Porcellain", 5 ml
Pats geriausias visų laikų maskuoklis ir taškas. Man jis geriausiai tinka iš visko, ką esu bandžiusi, geriausiai maskuoja, tolygiausiai pasidengia, nesukrenta į raukšleles. Kai nesinori bandyti nieko naujo - visuomet grįžtu prie šio.
Eurokos, 3,59 EUR. Su nuolaida mokėjau 2,55 EUR

Dekoratyvinė kosmetika II

Pirkau kūno dulksną (pagal Eurokos aprašymą), o čia pasirodo yra veido praimeris, nors ir tinka naudoti kaip dulksna. Tačiau apskritai dėl šios priemonės pykstu ant Eurokos - paveiksliuke aiškiai matau, kad turi būti su dėžute, o gavau be, lyg kažkieno jau naudotą, pradarytą ir neaišku ką su juo darytą... Kita vertus, produktas labai įdomus, dvifazis purškiklis su arganais ir kokosais, kvepia maloniai ir ant odos jaučiasi puikiai, bent jau pirmuoju įspūdžiu.
Eurokos, 15,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 11,13 EUR

33. REVOLUTION Lace backing powder - biri pudra, 32 g
Nors man nepatinka Backing'o technika ir mano odai ji netinka (kiek žinau nei viena sausiaodė nepropaguoja backingo), tačiau pasiėmiau pabandyti panaudoti kaip tiesiog birią pudrą.
Eurokos, 6,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 3,98 EUR

34. BELATON nagų lakas, 6 ml
Perkant Eurokos internetu visuomet galima gauti ir dovanų - aš gavau ryškiai oranžinį Belaton nagų laką, kuris man patinka. Visgi, jūs man paaiškinkite, kam, na kam nuplėšyti visus gamintojo lipdukus nuo pakuotės, kad nežinotum nei koks čia atspalvis, nei kas sudėtyje, nei kitų detalių. O gal jis tiesiog pasenęs? Nežinau, nesuprantu, tiesiog nesuprantu...
Eurokos dovana

35. WET n WILD Ultimate Brow Retractable Brow pencil - automatinis antakių pieštukas "Ash Brown", 0,2 g
Man patinka automatinių pieštukų tekstūra ir regis su jais mano oda (ir plaukeliai) jaučiasi geriausiai, tačiau kaip greit tie pieštukai baigiasi... Šį kart noriu išbandyti Wet n Wild variantą.
Eurokos, 2,99. Su nuolaida mokėjau 1,97 EUR


36. DERMO FUTURE PRECISION intensyvaus poveikio hialurono užpildas lūpoms, 12 ml
Labai įdomus dalykas, kurį jau šiandien pradedu naudoti ir tikiuosi labai greit galėsiu papasakoti, kaip mano lūpos keitėsi naudojimo metu, kiek išliko poveikis ir kaip jaučiausi turėdama pilnesnes lūpas be injekcijų.
Camelia vaistinė, 6,33 EUR. Su nuolaida mokėjau 4,75 EUR

37. DERMO FUTURE PRECISION Anti-aging atkuriamasis jauninamasis koncentratas, 30 ml
Taip, dar turiu serumo iš Žiedės, tačiau man jis šiltuoju metų laiku akivaizdžiai per sunkus, todėl pradėsiu naudoti šį ir tikiuosi pamatyti akivaizdžius rezultatus. Pirštai sukryžiuoti.
Camelia vaistinė, 6,99 EUR. Su nuolaida mokėjau 5,24 EUR

Vitrina PRO naujienos

38. GREEN LIGHT Luxury Extreme Liss purškiama plaukų priežiūros priemonė, 250 ml
Iš Vitrina PRO bandymui gavau purškaliuką plaukams suvaldyti ir jau pabandžiau. Pirmasis mano įspūdis buvo itin geras. Būtinai papasakosiu plačiau panaudojusi dar kiek laiko.
Dėkoju Vitrina PRO už priemonę ir galimybę palepinti savo plaukučius.

Avon naujienos

39. AVON Attraction Sensation for Him tualetinis vanduo, 75 ml
40. AVON Attraction Sensation for Her kvapusis vanduo, 50 ml
41. - 44. AVON RED lūpų dažai: "Red Supreme"; "Truest Red"; "Everyday Red" ir "Rose Red"

Visiškai netikėtas siuntinukas prieš pat iškeliaujant į ligoninę. Tiesą pasakius šių gaminių dar nemačiau Avon internetinėje parduotuvėje, tad tai turėtų būti kompanijos naujienos ateinančiam mėnesiui. Bus nepaprastai smalsu išbandyti ir papasakoti jums tiek apie aromatus, tiek apie raudonus lūpų dažus, kurie lyg ir panašūs, bet skiriasi vienas nuo kito.
Labai labai ačiū Avon, už galimybę pirmai pačiupinėti naujienas, tik grįžusi iš ligoninės skubėsiu fotografuoti ir bandyti.

--------------------------------------------------------------------------
Va, matote apie ką aš kalbu - žiauriai visko daug, labai daug. Drąsiai rašykite apie ką norite išgirsti pirmiausia, nes savaime suprantama, užtruks laiko kol viską išbandysiu, susidarysiu vienokią ar kitokią nuomonę ir aprašysiu bloge.

O koks buvo jūsų gegužės mėnuo? Ar pasinaudojote Maxima grožio mugės nuolaidomis? Ar atradote puikių nuolaidų senai norėtiems pirkiniams? 
Kas naujo apsigyveno jūsų namuose?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai