LIRENE "Bronze Collection" dvifazė savaiminio įdegio kūno migla su gintaro ekstraktu ir morkų aliejumi, suteikianti palaipsnį efektą

Ar naudojate savaiminio įdegio priemones? Pamenu, kaip buvau paauglė įdegusi oda buvo labai svarbus dalykas, rodantis kurioje mokyklos socialinės sistemos pakopoje tu esi: visos įdegusios "fyfos" vaikščiodavo į soliariumus su dažnai neišnykstančiomis žymėmis nuo apsauginių akinių ant veido. Buvo ir amžinai baltų moksliukų grupė, kurie mieliau praleisdavo laiką prie knygos - šiai grupei save priskirčiau ir aš. Na ir dar tie vidutiniai - lyg ir kartais naudojantys savaiminį įdegį, nes negavo tėvų leidimo lankytis soliariume arba nenorėjo šokoladinio nutelos įdegio. Aš irgi turėjau nusipirkusi Dove lsojoną su savaiminiu įdegiu (va šitą ir nuo mokyklos laikų tik šiek tiek pasikeitusi pakuotė), tačiau nepasakyčiau kad naudodavau jį labai dažnai, tad ir to šokoladinio įdegio visus metus tikrai neturėjau. Tik po vidurinės baigimo į galvą ėmiau imti pasakymus "balta kaip sūris", "perbalusi = nesveika", kurie visad skambėjo tarsi įžeidimai, tad pradėjau ir soliariumuose lankytis ir savaiminį įdegį naudoti, dažnai ir be saiko... Paskui sekė mano "popieriaus" era, kai visai nenorėjau bronzinės odos, galiausiai ji ir tapo nebemadinga. Nežinau kas man nutiko šią ir praeitą vasarą, kad vis norisi truputį rudesnio atspalvio odos, tad bandau ir saulėje įdegti ir su savaiminiu įdegiu daugiau pažaisti? Tačiau ne visuomet pavyksta nusipirkti man patinkančias priemones - dažna jų dengiasi tragiškai sunkiai, o jei dar oda vietomis sausesnė - ant paviršiaus viskas gali taip lengvai tampti plėmuota, kad atrodai lyg savaitėmis nesipraususi... Lengviausia man dengti putų pavidalo savaiminio įdegio produktus, bet pagalvojau, kad užmatyta dvifazė Lirene priemonė turėtų būti įdomus ir galbūt dar lengvesnis būdas? Juolab, kad odai suteikiamas palaipsnis įdegio efektas.

"Net šviesiausias rašalas ištvers ilgiau nei žmogaus atmintis."
Tan Twan Eng


Produktas: LIRENE "Bronze Collection" dvifazė savaiminio įdegio kūno migla su gintaro ekstraktu ir morkų aliejumi, suteikianti palaipsnį efektą
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: suteikti kūno odai įdegio efektą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: tolygiai dengiasi
Labiausiai nepatiko: purškia per plačia srove
Tūris: 195 ml
Kaina*: 9,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, Maxima ir kitur, kur prekiaujama Lirene kompanijos kosmetika
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Savaiminio įdegio migla, papildyta gintaro ekstraktu, užtikrina natūralų įdegio efektą. Ji drėkina ir suteikia odai švelnumo. Priemonės sudėtis papildyta veikliųjų medžiagų deriniu, kurios aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis, oda palaipsniui įgauna aukso spalvos įdegio atspalvį. Dvifazė priemonė tolygiai dengia odą, greitai įsigeria, subtiliai pakvėpina odą. Veikia iš lėto, todėl įdegis matomas po kelių valandų. Įdegio intensyvumas priklauso nuo priemonės naudojimo dažnumo. Morkų aliejus ir gintaro ekstraktas skatina odos atkūrimą, suteikia žvilgesio. „AquaCell“ veikliųjų medžiagų derinys drėkina ir suteikia odai minkštumo.

Sudėtyje yra
Morkų aliejaus, „AquaCell“ veikliųjų medžiagų derinio, gintaro ekstrakto.

Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką gerai sukratykite, kad susimaišytų fazės. Purkškite švarią ir sausą odą, tolygiai paskirstykite. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite rankas. Įdegis bus matomas po kelių valandų. Naudokite 1 - 2 kartus per savaitę (ar daugiau), priklausomai nuo norimo įdegio intensyvumo. Nepalieka dėmių ant drabužių.


Visiškai skaidraus plastiko pakuotė tikriausiai neatkreiptų dėmesio parduotuvių lentynose jei ne dviejų sluoksnių produktas matomas viduje: tamsiai rudas ir skaidrus sluoksniai labiausiai puošia buteliuko išvaizdą, o visos dizaino detalės ir lenkiški užrašai akims tampa tiesiog antraeiliu dalyku. Rutas plastikinis purkštukas užsuktas buteliuko viršuje. Paprastai neturiu jokių didelių priekaištų purškiamų produktų pompoms, tačiau šį kartą deja, purkštukas man nepatiko. Savaiminio įdegio priemonėms norisi kuo daugiau tikslumo, o čia - purškia jis aiškiai per plačia srove, tad dalis produkto aiškiai atsiduria ant vonios paviršių, o ne ant kūno. Galiausiai įpratau priemonę purkšti į delną ir tik tuomet dengti ant odos, tačiau tokiu atveju, ar iš vis gera mintis daryti purškiamo tipo priemonę?

Kvapas. Gamintojas savaiminio įdegio priemonėje naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau aromatu čia visiškai nesidžiaugiu. Bandau suprasti kokį kvapą norėta sukurti, atidžiai perskaitau gamintojo aprašymą ir bandau pripaišyti gintaro ir morkų kvapų mišinius. Tačiau mano uoslė nėra tikra... kažkas ne itin malonaus ir gana intensyvaus.

Konsistencija. Purškiklis dvifazis: viršuje esantis tamsiai rudas, odai atspalvį suteikiantis skystis aliejinės konsistencijos, apačioje skaidri bazė. 


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Glycerin, Dimethicone, Dihydroxyacetone, Sodium Chloride, Calcium Gluconate, Amber Extract, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Daucus Carota Sativa Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Amyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Capsanthin/ Capsorubin, CI 60725


Poveikis. Prieš naudojant priemonę, abi fazes reikia gerai sumaišyti purtant buteliuką, kol gaunama daugmaž vientisa konsistencija. Kol išsipurškiu visą kūną bronzinimo priemone, buteliuką tenka pakratyti kelis kartus, tačiau apskritai, nepasakyčiau kad fazės labai sparčiai atsisluoksniuoja - nereikia su kiekvienu purškimu vis purtyti buteliuko. Savaiminio įdegio kūno purškiklis tiesiog tobulai lengvai pasidengia ant odos - papurški, pasklaidai ir viskas - nors paprastai su kitomis savaiminio įdegio priemonėmis tenka labai ilgai vargti norint kuo tolygiau padengti. Turiu pastebėti, kad ir ant paprastai sausesnių kūno vietų, kur priemonės su atspalviu nugula netolygiai, šis purškiklis pasidengia labai dailiai, neišryškina pasausėjimų, nesusisluoksniuoja į neaiškiai oranžinę spalvą.

Purškiklis labai greitai susigeria į odą, tačiau rengtis, ypač šviesiais drabužiais, patarčiau neskubėti - pirmus kartus sugebėjauu išteplioti šviesesnius drabužius apsirengusi po maždaug 5-10 minučių nuo priemonės pasiskirstymo. Tad nors atrodo, kad visa drėgmė susigėrė į odą, tačiau spalva vis dar gali tepti. Iš ties su tokiu produktu oda tiesiog puikiai jaučiasi. Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad savaiminio įdegio produktas gali drėkinti odą, tačiau iš tiesų drėkina, suteikia akiai malonaus spindesio. Gamintojas sako, kad tai palaipsnį įdegį suteikiantis produktas, tačiau aš rezultatus mačiau jau po pirmojo dengimo, prabėgus maždaug porai valandų nuo aplikacijos.

Nemanau, kad tai jau tobuliausias savaiminio įdegio produktas - mano skoniui neįtiko per plačiai purškiantis purkštukas ir drabužių tepimas, tačiau labai vertinu tolygų ir lengvą dengimą, greitai matomus rezultatus, palaipsniui ryškėjantį aukso/ bronzos efektą (ačiū Dievui ryžos spalvos čia tikrai nėra), dailų odos spindesį ir gerą, sudrėkintos odos pojūtį. Visai smagus produktas, kurį su mielu noru naudoju!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai