GREEN FEEL'S natūralios sudėties intymios higienos ir kūno prausiklis su alavijų ekstraktu

Gerai, tikriausiai laikas prisipažinti - kai visos šokinėjo iš laimės dėl Green Feel's kosmetikos atsiradimo, pr siuntinukų ir naujienų, aš labai atsargiai žiūrėjau į kompanijos produkciją. Už akių vis kliuvo aktyvi marketingo politika ir plačiai deleguojama atviriausio gamintojo sau prilipinta etikete; labai panašūs gaminiai su jau žinoma Biok (pradžioje) ir mano nuomone didelis fiasko su Nida kosmetika. Tačiau regis Cosmoway ženkliai daugiau žinių, pastangų ir tikriausiai finansinių resursų investuoja į Green Feel's kosmetikos gaminius, per pastaruosius metus atsirado įdomių priemonių, kūrėjai daug bendrauja instagrame, tobulina gaminius; o ir pastarieji (bent jau tuos kuriuos bandžiau) kokybiški, gana saugūs ir patenkinantys mano poreikius. Tad tikriausiai nenuostabu, kad su laiku mano nuomonė darosi vis mažiau kritiška, keičiasi, man norisi vis dažniau įsigyti tai vieną, tai kitą naujovę. Pastarasis mano pirkinys - prausiklis intymiai higienai ir kūnui. 

"Aplinkybės susiklosto geriausiai tiems, kurie paima visa, kas geriausia, iš susiklosčiusių aplinkybių."
Jackas Buckas


Produktas: GREEN FEEL'S natūralios sudėties intymios higienos ir kūno prausiklis su alavijų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: intymiai higienai ir kūnui
Tinkamas tipas: visiems tipams, visai šeimai (ir vaikams)
Labiausiai patiko: saugi naudoti sudėtis
Labiausiai nepatiko: nejaučiu jokio drėkinamojo pojūčio
Tūris: 400 ml
Kaina*: 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Intymios higienos ir kūno prausiklis natūralios sudėties su alavijų ekstraktu. Įprasti prausikliai nuo intymiosios higienos priemonių skiriasi tuo, jog pastarųjų pH derinamas būtent prie intymių vietų pH. Taigi, rekomenduojama rinktis specialiai intymioms vietoms skirtą prausiklį, nes tai padeda išvengti nemalonių pojūčių, kurie atsiranda dėl odos sudirginimų naudojant įprastą prausiklį. Ši priemonė ne tik atitinka reikiamą pH lygį, prausia odą, bet ir dėl sudėtyje esančio alavijų ekstrakto padeda ją drėkinti. Tinkamas ir kūno priežiūrai. 
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės tepkite ant sudrėkintos odos. Įtrinkite. Nuskalaukite.


Didžiulė intymios higienos prausiklio pakuotė pagaminta iš žalios spalvos plastiko ir atrodo visiškai taip pat, kaip kompanijos skystų rankų muilų pakuotė - lygiai toks pat plastikas, tokia pat užsifiksuojanti pompa, beje labai patogi keliaujant, tikrai sandariai užsifiksuoja, patogiai dozuoja priemonę. Skiriasi tik pakuotės etiketė - ant pakuotės žalsvais akcentais baltame fone visi užrašai ir kelios skirtingai supjaustytos alavijų šakelės. Paprasta, tačiau visuomet atkreipia žvilgsnį parduotuvių lentynose.

Kvapas. Aiškiai jaučiasi, kad tai parfumuotas produktas - turi pakankamai intensyvų, tačiau švelnaus bei gaivaus pobūdžio kvapą. Tikrai galėčiau pasakyti, jog kvepia alavijais, tačiau kartu ir kosmetikos gaminiais. Kvapo intensyvumo išsigąsti nereiktų - vonios kambaryje jis visiškai neerzina uoslės, o neatkreipiant dėmesio, kartais jo net nebepastebiu. 

Konsistencija. Skaidrus prausiklis gelinės konsistencijos, primena skystesnes dušo želės.


Sudėtis: Aqua*, Sodium Coco-Sulfate*, Coco-Glucoside*, Glyceryl Oleate*, Glycerin*, Coco-Betaine*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Panthenol*, Lactic Acid*, Benzyl Alcohol*, Dehydroacetic Acid*, Parfum*.
* ekologiški sertifikuoti ar natūralios prigimties ingredientai
Netestuota su gyvūnais
Tinka veganams
Tinka abiejoms lytims, visai šeimai.

Aqua - vanduo
Sodium Coco-Sulfate - PAM, valiklis, emulsiklis
Coco-Glucoside - PAM, ploviklis, sudaro putas
Glyceryl Oleate - minkštiklis, PAM, emulsiklis, kvepalų ingredientas, kondicionuoja odą
Glycerin - tirpiklis, drėkiklis. Gera priemonė sausai odai
Coco-Betaine - antistatikas, sudaro putas, valiklis, kondicionuoja odą
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract - alavijo ekstraktas. Drėkina, ramina, suteikia gaivinamąjį poveikį
Panthenol - provitaminas B5. Drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis
Lactic Acid - reguliuoja pH, šviesina odą, pasižymi sutraukiamuoju poveikiu. Gali erzinti akis
Benzyl Alcohol - benzilo alkoholis. Ilgai naudojamas ardo kolageną, pažeidžia odos apsauginį barjerą, gali sukelti kontaktinį dermatitą. Kosmetikoje naudojamas kaip konservantas.
Dehydroacetic Acid - konservantas
Parfum - kvepalai. Gamintojo komercinė paslaptis, tad nustatyti saugumo neįmanoma.


Poveikis. Tradiciškai intymios higienos prausiklių sudėtis tyrinėju gerokai atidžiau nei įprastus kūno prausiklius - netinkamas, nesaugus ar sausinantis prausiklis gali pažeisti intymių zonų mikroflorą, išsausinti, sudirginti ir sugerti begalę problemų. Šį kart giriu sudėtines dalis, jų naudota minimaliai, jos saugios; yra lašelis alavijų ekstrakto, glycerino ir pantenolio. Gamintojas dar galėjo išvengti kvapiųjų medžiagų ir žalingojo alkoholio, kuris pasirinktas kaip konservantas, tačiau ilgesniais naudojimo periodais pažeidžia odos apsauginį barjerą, sausina odą, gali sukelti dermatitą.

Prausiklis neblogai putoja ir labai švelniai, tačiau gerai prausia, tiek intymias zonas, tiek visą kūno odą. Gamintojas pažadėjo ir drėkinamąsias savybes, tačiau jų aš nejaučiau ir nepastebėjau - užtat poveikis labai švelnus! Jokio sudirgimo, jokio sausinimo. Galbūt šiek tiek norisi pabambėti dėl didelio priemonės kiekio - 400 ml tik intymiai higienai man per daug, intymių zonų kas kart neprausiu prausikliu, dažniau renkuosi tiesiog vandenį, tad ir likučius vis dažniau imu naudoti ir kaip įprastą dušo želė.

Susidėliojusi visus aspektus: švelnų prausimą, gerą sudėtį (beveik), nedidelę kainą, produktą vertinu palankiai. Prausiklis man patinka, naudojasi smagiai, tik gal kiekis mano skoniui galėtų būti kiek mažesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai