HE-SHI One Day Tan - veido ir kūno bronzinimo želė jam ir jai, išliekanti vieną dieną "Medium"

O jums nepasitaiko nusipirkti nesąmonių? Pastaraisiais mėnesiais pas mane jų daugiau nei norėčiau... Atrodo žiūrėjai į priemonę, akimis permetei aprašymą, nes gi "asė", kam čia dar gilintis per daug; nes kažkur šalia laksto vaikas, kuriam skirta viena akis prižvelgti; nes kažkur skubi; nes nelabai turi laiko ir t.t. o pasinešus namo paaiškėja, kad nelabai to norėjai  ir pirkdama galvojai apie kažką kito, nei tai, ką laikai rankose. Man taip nutiko su he-shi įdegiu. Per daug nesigilindama įsimečiau į krepšelį galvodama, jog tai bus savaiminio įdegio gelis, laikantis bent jau savaitę, geriausiai porą; o nusipirkau kremą su atspalviu, kuris vakare tiesiog nusiplauna. Kažkuo labai primena Venus BB kremą kojoms ir Sally Hansen purškiamas pėdkelnes - tam kartui pasibronzinai, nusiplovei ir toliau balta kaip sūris. Už galvos namie susiėmiau suvokusi ką nusipirkau - tokios priemonės jau kelis metus man nebėra reikalingos, tačiau nusprendžiau būtinai jį aprašyti. Visai naujas ir sakyčiau iš brangesnių Eurokos prekinių ženklų savaiminio įdegio skyrelyje atrodo iš ties patraukliai. 

"Tavo odos spalva yra tik dažai. Tikrasis grožis yra tavo širdyje."
Tapu


Produktas: HE-SHI One Day Tan - veido ir kūno bronzinimo želė jam ir jai, išliekanti vieną dieną "Medium"
Gamintojas: "He-Shi Enterprises" Ltd. Pagaminta D. Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui ir kūnui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai jaučiasi ant odos
Labiausiai nepatiko: sausose odos vietose netolygiai dengiasi
Tūris: 150 ml
Kaina*: 14,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Veidui ir kūnui bronzinį  atspalvį suteikianti želė skirta visiems odos tipams prižiūrėti. Greita ir paprasta. Vienos dienos įdegis Jai ir Jam. Nuplaunama savaiminio įdegio želė suvienodina natūralų odos toną, suteikia odai aukso atspalvį ir drėkina odą visą dieną. HE - SHI savaiminis vienos dienos įdegis - gaivinamoji, nelipni ir greitai džiūvanti malonaus kvapo želė. Priemonės sudėtyje nėra įdegį skatinančių medžiagų, dienos pabaigoje ji lengvai nuplaunama vandeniu. Tinka naudoti ypatingais atvejais arba kaip kasdienę kosmetinę priemonę veidui ir kūnui prižiūrėti. Želė sudėtis papildyta drėkinamosiomis medžiagomis, kurios ilgai ir intensyviai drėkina odą. Suteikia odai gaivaus jaunatviško spindesio, kovoja su odos senėjimu.

Naudojimas: Prieš tepant odą šia priemone, nenaudokite drėkinamųjų odos priemonių. Oda turi būti švari ir sausa. Tepkite želė specialia pirštine, kuri padės itin lengvai paskirstyti savaiminio įdegio priemonę ir apsaugos rankas bei delnus nuo nepageidaujamo rusvo atspalvio. Tepkite priemonę tolygiai ir švelniai ant švarios ir sausos veido ir kūno odos. Renkitės rūbais praėjus 2 min., kai želė įsigers į odą. Nerekomenduojama maudytis, intensyviai sportuoti, vengti sąlyčio su vandeniu. Kai tik norėsite nuplaukite želė šiltu vandeniu ir muilu.


Pakuotė. Brnzinimo kremo kartoninė pakuotė iš ties traukia akį ir atrodo profesionaliai, ne tik dėl savo išvaizdos, tačiau ir dėl kompanijos produktus vienijančio dizaino. Spalviniam tipui pasirinkta tamsiai ruda spalva ir sidabriniai/ pilki užrašai bei intarpai ant visų kompanijos priemonių. Smagu matyti dailiai, tvarkingai sudėliotus užrašus, o gausybė informacijos trimis kalbomis kitose sienelėse visai netrukdo ir nerėžia akies. Nors plastikinei tūbelei išlaikytas lygiai toks pat dizainas, tačiau dėl itin minkšto, formą vargiai išlaikančio plastiko, tūbelė neatrodo kokybiškai. Sakyčiau netgi kažkodėl primena itin pigias kosmetikos priemones, nors pats plastikas iš ties labai patogus dozuoti produktą lauk išspaudžiant reikiamą jo kiekį. Plastikinis pakuotės dangtelis irgi atrodo labai pigiai ir nekokybiškai pagamintas - atsidaro lengvai, tačiau visiškai neturi sandarumo, trūksta tamprumo ir regis gali bet kada atsikimšti jei neatsargiai padėsi produktą. Keliauti su tokios kokybės pakuote būtų labai prasta mintis.

Kvapas. Priemonė turi savaiminėms įdegio priemonėms būdingą kvapą, tačiau jis nėra labai stiprus, gana greitai išgaruoja ir visiškai neerzina uoslės.

Konsistencija. Juodo šokolado spalvos želė visiškai neprimena želinės konsistencijos, priešingai - tai skystas produktas per greitai nutekantis oda.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Propylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Benzyl Alcohol, Laureth-7, Disodium EDTA, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfum, Tocopherol, CI 19140, CI 16035, CI 42090.


Poveikis. Ech, nuo ko pradėti? Į šią priemonę dėjau labai labai daug vilčių... Ieškojau specialiai gelinės konsistencijos, kad būtų lengva tolygiai padengti priemonę, tačiau bėda ta, kad dengiasi šis produktas siaubingai netolygiai. Prieš jį negalima naudoti jokių kremų, tad želė pagauna visas sausesnes odos vietas ir palieka jas ryškiai oranžines! Tarkim nuotraukoje žemiau aiškiai matosi oranžiniai kelėnai, ir lengvai geltonos spalvos kojos. Kad net ir ant ne tokių sausų vietų spalva man visai nepatinka, kažkokia nesveikai geltona, netolygi... O gal tik aš ja nemoku naudotis? Nors esu bandžiusi ir kremus, ir putas ir niekad tokių didelių problemų dėl padengimo nebuvo.


Būdama sausiaodė aš niekaip nesugebu gražiai pasidengti šios želė - nei karto nepavyko išgauti tolygiai gražios spalvos - tai šen tai ten spalva pernelyg geltona ar net oranžinė, aiškiai matosi plėmai ir visgi manau, kad tai želė, o ne mano nemokšiškumo bėdos. Galiausiai ir didelio poreikio tokiam produktui senai nebejaučiu, nors turiu pripažinti, kad priemonė labai greit džiūva ir visai maloniai jaučiasi ant odos, tačiau kas iš to, kai vaizdas nedžiugina? Kol kas ji dar kiek pagyvens mano spintelėje, gal rasiu kokių alternatyvų ją panaudoti, tačiau šiai dienai nesu patenkinta nei kokybe, nei poveikiu, nei rezultatais - kai kas kart pabandžius pabronzinti kojas tenka keliauti praustis, kad išeitum tom pačiom baltom kojom, nelieka jokio tikslo šio produkto net bandyti naudoti...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveika!
    Kaip aš su tavimi sutinku! Didžiausia nesąmonė, kokia tik begali būti tokie kremai.
    Atsimenu pirmuosius, pasirodžiusius rinkoje: Johnson & Johnson, Dove, Bebe. Tepliodavausi kaip reikalas, kad tik rudesnė būčiau. Bet tas kvapas... Iki šiol nupurto, kai prisimenu! :))) O tepdavo kaip! Ir patalynę, ir netolygiai pasidengdavo... Kai dabar prisimenu, tai juokas ima.
    Ačiū, kad priminei studentavimo laikus! :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oij, ten kaip ir su savaiminiu įdegiu, o šis labiau kaip makiažas - ryte pasitepei, vakare nusiplauni :D Nebent kokiai rimtesnei progai, bet šiaip bereikalinga priemonė :D

      Panaikinti
  2. Aaaa... Dabar supratau. Sorry, kažkaip paskubomis perskaičiau, galvojau, kad čia kaip savaiminis įdegio kremas.
    Kad nelygiai dengia, tai nieko gero, bet jei netingi, turi laisvesnę minutėlę (mhm, žinau, kad čia utopija... :D), pabandyk pasidaryti gerą pylingą, pasitepti aliejumi (aha, ne kremu, o būtent kokiu kūno aliejumi) ir tada dengti tą kojų "makiažą". Gal geresnis efektas būtų? Bent gal dėmėm nesidengtų... Bent jau su savaiminio įdegio priemonėmis man pasitvirtino.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas ok :)
      Bandžiau viską, prieš rašant įrašą visuomet viską išbandau. Kažkoks šitas nekokybiškas man pasirodė ir tiek :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą