L'OCCITANE "Aqua Reotier" moisture prep essence - drėkinamoji veido esencija

Vasara jau visai link pabaigos... Atostogaujant pastebiu pas tėvų sode krentančius geltonus lapus, šiemet pasirinktas atostogų laikas visai nedžiugina šiltomis, maudynėms tinkamomis dienomis, o va vasariškų kosmetikos priemonių; veido priežiūros produktų ir dalykėlių kūnui tarp planuojamų apžvalgų dar keletas. Nežinau kur taip greit prabėgo vasara - atrodo blogui skyriau tikrai nemaža laiko, bet jo kaip ir tam studentui prieš sesiją, tiesiog nepakako, pritrūko vienos ar kelių papildomų naktų. Juokas juokais, bet papasakoti apie tai, ką vis dar naudoju (ir ketinu pilnai pabaigti, net jei ateis rudeniška vėsuma) noriu. Vienas iš tokių produktų - L'Occitane Aqua Reotier esencija veidui. Apskritai ši linija iš L'Occitane vienintelė, kurios nei vienos priemonės dar nebuvau bandžiusi, tad prieš esenciją vargiai turėjau kokių lūkesčių ar vilčių. Nutuokiau tik tiek, kad tai turėtų būti labai intensyviai drėkinanti linija visiems odos tipams, net ir visiškai jaunai odai; o kadangi maniškė bene visus metus sausa - nekantravau imti ir tiesiog išbandyti.

"Jei šiame pasaulyje yra magijos, joje tikrai yra vandens."
Loren Eieley



Produktas: L'OCCITANE "Aqua Reotier" moisture prep essence - drėkinamoji veido esencija
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: pati viena ilgokai geriasi į odą
Tūris: 40 ml. Pilnos pakuotės kiekis - 150 ml 
Kaina*: 40 ml - 7,50 EUR; 150 ml - 22,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Visai kaip kempinė, veido oda drėgmę išsaugo geriau tada, kai jau yra sudrėkinta. Papildytas Reotier vandeniu ir hialurono rūgštimi, ši drėkinanti veido esencija  virsta vandenine tekstūra, akimirksniu atgaivina, pridrėkina, prisotina odą vandeniu. Lepinkite odą šia esencija, kuri greitai įsilies į jūsų grožio ritualą. 
Naudojimas: nedidelį kiekį esencijos ryte ir vakare tepkite ant švarios veido odos. Venkite paakių srities. Palaukite kelias sekundes, kol želė visiškai įsigers. Tinka visiems odos tipams.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Paprastai ši essencija parduodama pakuotėse po 150 ml, tačiau pastebėjau, kad susidomėjus parduotuvėse ir internetu galima rasti ir mažesnes, 40 ml tūbeles, kokia šiandien ir yra mano rankose. Aš vargiai galiu kalbėti apie didesnės talpos pakuotę, nebent pastebėti, jog ji atrodo ženkliai patogesnė naudoti ir gražesnė nei maniškė. Tikriausiai mažosios pakuotės skirtos kelioninėms kosmetinėms yra tūbelės formos su labai elementariu, atsukamu plastikiniu dangteliu apačioje. Pakuotės plastikas minkštas išspausti produktą, tačiau šiuo atveju man norėtųsi visiškai kitokios talpos - tokios konsistencijos priemonei pakuotės nei spausti nereikia - viskas ir taip pavertus teka lauk. Tad taip, turint mažesnės talpos pakuotę naudoti reikia labai atsargiai, aš dažniausiai guldau beveik šonu, kad išsispausčiau tiksliai tiek, kiek man reikia ir nė trupučio daugiau. Pakuotės dizianui, kaip ir visai priemonių linijai pasirinkta dominuojanti melsva spalva su baltais akcentais - nelieka net jokių abejonių dėl aiškios asociacijos su vandeniu, drėgme ir vasara! Tiesa, didesnio dydžio pakuotės man atrodo gražesnės ir vizualiai patrauklesnės, tačiau ir mažoji nestokoja savotiško žavesio.

Kvapas nepaprastai gaivus ir malonus uoslei. Kažin ar yra L'Occitane priemonė, neturinti malonaus kvapo? Gali skirtis mūsų pomėgiai ir kai kurie kvapai nebūti labai patrauklūs uoslei, bet jokios abejonės - L'Occitane kompanijos produktai visuomet kvepia kažkuo ypatingu. Šiuo atveju gaiviu gaiviu ežero vandeniu, pakraščiais apaugusiu vandens lelijomis ir sodriai žaliais vandens augalais. Ant odos išlieka dar kelios minutės po padengimo, uoslės neerzina intensyvumu.

Konsistencija. Dar neatidariusi produkto galvojau, kad jis bus želinės konsistencijos, nors žodis esencija sufleruoja, kad nieko panašaus čia nėra. Skystas produktas, beveik kaip vandenukas, pavertus ranką nuo jos paprasčiausiai nuteka lauk. Tad kaip jau minėjau ir dozavimas iš tūbelės yra palyginus sudėtingas - atsukus kamštelį produktas jau pats veržiasi lauk. Kas kart atsukus pakuotę turi būti pasiruošęs netikėtam priemonės pabėgimui.


Sudėtis: Aqua, Propanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citral, Geraniol


Poveikis. Man asmeniškai esencija yra beveik tas pats, kaip ir veido serumas: naudojamas prieš veido kremą atlieka lygiai tokią pat funkciją, tiek kad skiriasi savo neįprastai skysta ir lengva tekstūra. Dėl to tvirtai tikiu, kad tokio tipo esencijos skirtos naudoti šiltuoju metų laiku, o jei jau naudojama žiemą - tik vakarais. Žiemą į ląsteles patekęs tokio tipo priemonėse esantis vanduo gali sušalti ir sužaloti odą. Tuo tarpu vasarą gali tiesiog nuostabiai papildyti veido priežiūros rutiną intensyviai drėkinančia odą priemone.

Patekusi ant odos esencija kelių sekundžių bėgyje dar labiau suskystėja, lengvai paskirstoma ant odos ji gana greit susigeria nuo jos paviršiaus, tačiau mano nuostabai dar kuriam laikui palieka vos vos jaučiamą lipnumo jausmą. Po jos dengiu kremą, tad lipnumo nebejaučiu, tačiau kelias itin karštas dienas bandžiau naudoti tik esenciją, tai lipnumas tikrai jaučiasi apie valandžiukę. Viena esencija man pasirodė nelogiška naudoti - geriau vietoj įprasto serumo. Vandeninga ir lengva priemonės tekstūra labai greitai atgaivina net ir labiausiai išsausėjusį odos paviršių, intensyviai sudrėkina odą, ji jaučiasi komfortabiliai ir nepaprastai maloniai. Superinis, lengvas, giliai drėkinantis produktas puikus reikalas vasarai ar po jos, kai odai trūksta drėgmės, man ji patiko, nors kitiems sezonams šio produkto kaip veido serumo aš nesirinkčiau (sauisaodės supras, - norisi riebesnių ir sunkesnių priemonių).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai