WET n WILD Megaglo hailaiteris "E321B Precious Petals"

Kas nemėgsta hailaiterių? Du žingsnius į priekį! Manau hailaiterius mėgsta visos, tik vienoms labiau patinka natūralesni efektai, kitoms prie širdies akį rėžiantis efektas; nors pripažinkim, pasitaiko progų kai reikia tiek natūralių, tiek itin ryškių. Mano mylimiausias hailaiteris vis dar nepaprastai pigus ir geras Revolution Pro Illuminate, kuris tiesiog tobulai gražiai atrodo tiek prie kasdienio, tiek prie ryškesnio makiažo. Tačiau nemažai gerų atsiliepimų girdėjau ir apie Wet n Wild Megalo hailaiterį, tad šį kart noriu pasidalinti nuomone apie jį.

"Jei nori spindėti kaip saulė, pirmiausia dek kaip saulė."
A. P. J. Abdul Kalam



Produktas: WET n WILD Megaglo hailaiteris "E321B Precious Petals"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulkūs blizgučiai
Labiausiai nepatiko: mano atspalvis man kiek per tamsus
Tūris: 5,4 g
Kaina*: 5,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnios tekstūros kompaktinės pudros sudėtyje gausu pigmentų. Ji suteikia odai išskirtinio švytėjimo ir paryškina kaktos liniją, skruostikaulius, smakrą.


Hailaiterio pakuotė pagaminta iš plono plastikinio skaidraus dangtelio ir tokio pat plono juodo plastiko pagrindo. Tiesą sakant abi dalys vizualiai atrodo kokybiškai, tačiau kas kart paėmus į rankas jaučiu, koks plonas plastikas ir kiek nerimauju, kad gali sulūžti ar sudužti. Visuomet save raminu, ką jau ten, ir brangesnių priemonių pakuotės sulūžta, tad ir iš šios labai daug tikėtis nenoriu - ką ten žinosi, gal atlaikys, o gal ir ne. Pakuotės dizainas labai paprastas ir visiškai neįmantrus, be abejonės didžiausia puošmena čia tampa iškilus gėlės ar lapelio motyvas pakuotėje ir tiesiog žaižaruojantis priemonės paviršius. Žinau, raštas nusitrins ir nubluks, bet vistiek smagu matyti raštą ir pasidžiaugti juo naudojimo pradžioje. Beje, šis pasirodė pakankamai gilus ilgam laikui - naudoju jau kuris laikas ir tik nesenai pastebėjau pirmus rimtesnius pasitrynimo požymius.


Kvapas. Priemonės sudėtinėse dalyse nematau kvapiųjų medžiagų - ir gerai, nemanau kad veido kosmetikai tokie dalykai iš viso reikalingi. Tad šios švytėjimo suteikiančios pudros kvapas yra neutralus, toks, koks susidaro natūraliai gamybos procesu. Nors uostant iš pakuotės man jis nepatinka, tačiau dengiant ant veido odos visiškai nesijaučia.

Konsistencija. Itin smulkiai malta, minkšta ir švelni. Iki tobulybės trūksta tik šiek tiek drėgnesnės konsistencijos.


Sudėtis: Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Ethyl Macadamiate, Polysorbate 20, Phytosteryl Macadamiate, Trimethylsiloxysilicate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Sorbitan Stearate, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, 0-Cymen-5-ol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7.
May contain: Titanium Dioxide/ CI 77891, Iron Oxides/ CI 77491, CI 77492, CI 77499, Carmine/ CI 75470.


Poveikis. Hailaiteris intensyviai pigmentuotas ir lengvai dengiasi ant veido odos, tačiau labiausiai čia džiugina itin smulkus blizgučių malimas. Suprantama, jaunos merginos ant odos gali dengti ir stambesnio malino, didesnių dalelių blizgučius ir viskas vistiek atrodys gražiai. Tačiau su amžiumi oda kinta, atsiranda raukšlelės, paryškėja odos netobulumai, odos poros tampa labiau pastebimos, tad stambaus malimo hailaiteriai negražiai sukrenta į nelygų odos reljefą jį akcentuodami bei paryškindami. Tuomet hailaiteris jau nebe puošia, tačiau paryškina amžių. Kuo smulkesnio malimo hailaiteriai tampa vienu iš būdų kaip dailiai ir gražiai paryškinti iškilias veido zonas neparyškinant jokių raukšlelių, netolygumų ir nepridedant vizualiai sau papildomų metų. Wet n Wild hailaiteris tikriausiai smulkiausio malimo, kokį turiu ar esu kada bandžiusi, atrodo blizgučiai ne pavienės dalelės, o vientisa masė, tad nenuostabu, kad ant odos atrodo pasakiškai gerai - tiek ant jaunos, tiek ant vyresnės. 

Šis hailaiteris man pasirodė vienas tų ryškesnių, kuriais išgauti natūraliau atrodantį efektą yra sudėtinga - iš karto odai suteikia intensyvų ir ryškų spindesį. Kai pirkau šios kompanijos priemones Eurokos parduotuvėse, pasiūloje buvo tik vienas "Precious Petals" atspalvis, kuris nepaprastai gražiai spindi ir turi rožinės ir auksinės spalvos; sakyčiau kažkuo net primena rožinio aukso atspalvį. Bėda ta, kad jis man akivaizdžiai per tamsus net ir vasaros metu ir dengiamas ant veido palieka aiškiai matomą ryškiai rožinę liniją šalia auksu spindinčio hailaiterio. Nuotraukose žemiau nenaudoti skaistalai, tik hailaiteris; tačiau atrodo kad pernelyg persistengiau su skaistalais... Patikėkite, jei jau nuotraukas baisoka peržiūrėti, realybėje atrodo dar ryškesnis, intensyvesnis ir akivaizdžiai per tamsus... Šiai dienai mačiau, kad atsirado šviesesnis šio hailaiterio atspalvis, tad visiškoms baltaodėms rekomenduočiau pirmiausia pasižiūrėti aną, nes šis, na tiks tikrai ne kiekvienai lietuvaitei.



Hailaiteris tiesiog tobulas reikalas, kai norisi odai suteikti vientisą spindesio efektą be jokių paryškintų veido porų ar kitų netobulumų. Tačiau ir išsklaidyti jį man pasirodė sunkoka ir vargiai įmanoma. Visgi, labai džiaugiuosi jo išlikimu bene visą dieną, o liečiantis tik minimaliu nusitrynimu. Man regis jei pataikytumėte į tinkamą atspalvį - dar vienas labai labai labai geras hailaiteris toms, kurias žavi intensyvus spindesys ir itin smulkios blizgios dalelės. Iki tobulybės man pritrūko tik kiek drėgnesnės konsistencijos ir tinkamo atspalvio mano veido gymiui.

O koks jūsų mylimiausias hailaiteris? Kokius efektus ir spalvas mėgstate labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Mėgstu ir hailaiterius. Šiuo metu naudoju UogaUoga pabrėžtuką, patinka, tik jaučiu, kad gali gana greitai sugesti, vis dėlto natūrali sudėtis, o produkto tikrai nemažas kiekis. Teko matyti, yra ir naujas- birus Uogų hailaiteris.
    Droge teko pamatyti kelias Catrice naujienas, ypač sudomino dvi paletės: https://catrice.eu/lt/veidas/sviesa-atspindincios-pudros-highlighteriai/issamiau/catrice-cosmetics/luminice-highlight-bronze-glow-palette-020.html Stilingas, dailus įpakavimas ir gražūs atspalviai. Nežinau, kaip čia išsirinkti - noriu abiejų :D Teks laukti nuolaidų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va Uoga Uoga dekoratyvinės esu labai mažai bandžiusi. Kaip jums tad hailaiteris?
      Dėl Catrice palečių - tikrai neverta rinktis abiejų - naudojasi jos skalsiai ir ilgai, nespėsit subaigti. Viena labiau į auksinę, kitą į rausvumą, tad tiesiog bandykite rinktis kas labiau tinka jūsų odos spalviniam tipui ir atspalviui ;)

      Panaikinti
    2. Patinka Uogų pabrėžtukas, patogu tepti tiek pirštais, tiek ir RT šepetėliu, džiugina ir natūrali sudėtis, gerai laikosi, gražus šviesus atspalvis, puikiai tinka šviesiai odai. Stiklinė pakuotė taip pat man mielesnė ir gražesnė, nei plastikinė. Deja, uogų maskuoklis, pudra ir šešėliai man netiko/nepatiko :( Bet čia labai priklauso ir nuo odos tipo/būklės, manyčiau...

      Abiejų Catrice palečių tikrai nepirksiu, turbūt rinksiuosi su rausva spalva, nes antroji paletė gali būti per tamsi ir šiek tiek mažiau universali, na, bent man :)

      Panaikinti
    3. Ačiū už atsakymą :) Reiktų ir man daugiau Uogos kosmetikos pabandyti, nors šiai dienai visko turiu daug ir pakankamai :D

      Panaikinti
  2. O man geriausi hailaiteriai, brondzeriai ir skaistalai iš Benefit'o. Ne per ryškūs, kokybiški, ilgai išlieka natūraliai atrodo, skalsūs,. Galima įsigyti mini pakuotėse, o užtenka ilgam.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bronzeris man tikrai patiko, o va hailaiterio nebandžiau. Kuris jūsų mylimiausias?

      Panaikinti
  3. Hailaiteris vadinasi Mini Dandelion Twinkle, o skaistalai - Mini Gold Rush. Turiu ir brondzantą - klasikinį Hoola, bet taip pat miniuką. Super! Geresnių ir ieškoti nenoriu. Kažkada naudodavau iš Lorealio, bet konsistencija, dengimas ir vaizdas skiriama si kardinaliai. Kol kas labai džiaugiuosi ir jau gundausi įsigyti veido poras mažinantį-maskuojantį kremuką. Tik labai bijau, kad pinigai bus į balą išmesti, nes kiek bandžiau tokio tipo praimerių (iš Body Shop ir to paties Lorealio) labai nuvylė ir po poros panaudojimų keliavo į šiukšlių dėžę, nes nesidengė tolygiai, dengiant vėlėsi, oda jautėsi kaip su parafinine kauke. Tai net nežinau, ką daryti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :)
      Turit galvoje Benefit the POREfessional praimerį garsųjį? Bandžiau, yra ir apžvalga https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2018/05/benefit-porefessional-face-primer.html
      Man asmeniškai kimšdavo poras :( dengiasi gerai, bet dažnai naudoti negaliu

      Panaikinti

Rašyti komentarą