HOLIKA HOLIKA Aloe 99% soothing gel - raminanti veido ir kūno želė su alavijais

Vasara beveik baigėsi, bet karšti orai dar tikrai ne! Visi šią vasarą labai daug kalbėjo apie saulės kosmetiką, svarbą apsisaugoti nuo žalingų spindulių. Šiemet apie saulės kosmetiką nekalbėjau daug - naudojau bene viską iš praeitų metų. O va kremas po deginimosi ir saulės vonių šiemet visiškai naujas. Praeitais metais rinkausi šaldantį ir vėsinantį odą (ČIA), o šiais - labai geria užsienyje įvertintą Holika Holika alavijų gelį. Apie jį būtinai norisi papasakoti dar nesibaigus maudynių ir deginimosi sezonui.

"Nori išgirsti protingą atsakymą, protingai ir klausk."
J. V. Gėtė



Produktas: HOLIKA HOLIKA Aloe 99% soothing gel - raminanti veido ir kūno želė su alavijais
Gamintojas: "Holika Holika". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti sudirgusią odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai nuramina sudirgusią odą
Labiausiai nepatiko: pakuotė dozuoja dideliu priemonės kiekiu
Tūris: 250 ml
Kaina*: $ 9,96 US
Kur galima įsigyti: iherb; Holika Holika, ebay  ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sudėtyje yra 99% Fermentuotų alavijų lapų sulčių. Greitai susigerianti, gaivi formulė suteikia drėgmės be jokio riebumo ar lipnumo pojūčio. Želė ramina saulės pažeistą ar įkaitusią odą, suteikia jai drėgmės ir glotnumo. Ramina paraudusią ir jautrią veido ir kūno odą.
Naudojimas: padenkite ant jautrios veido ir kūno odos taip dažnai, kai reikia. Pamasažuokite, kad įsigertų.


Korėjiečiai garsėja ne tik gero poveikio kosmetika, bet ir unikaliomis pakuotėmis. Rinkoje tikrai ne vienas alavijų gelis, tačiau vienintelis supakuotas į plastiko buteliuką, atrodantį kaip alavijo lapas. Ta prasme visiškai: forma, skaniai žalia spalva, net etikete gale, kuri sukuria karpuoto kraštelio pakuotės efektą. Buteliuko plastikas tvirtas, storas, labai kokybiškas, tačiau kartu kietas. Pradžioje reikėjo laiko suprasti, kad turiu spausti buteliuką ties jo apačia, kad pavyktų išspausti produkto lauk. Bet gal taip padaryta dėl priemonės konsistencijos? Atkemšamas dangtelis lygiai toks pat "skaniai" žalias ir atrodo visai patogus. Deja, vienu kartu visuomet išsispaudžia akivaizdžiai per didelis gelio kiekis. Jei dengi kūno odą - kaip ir viskas tvarkoje, jis susinaudoja; tačiau jei tau reikia tik tam tikriems, nedideliems ploteliams ar veido odai  - gelio aiškiai per daug. Taip, tuomet jau tepi kokias kojas, kad tik sunaudoti turimą delne kiekį, bet man labai norisi, kad pavyktų jį dozuoti mažesniais kiekiais. Deja, su šia pakuote tai tiesiog neįmanoma.

Kuo kvepia kūno gelis? Alavijais. Kvapas gaivus, malonus, neerzinantis ir gan greit išgaruoja.

Konsistencija visiškai gelinė. Priemonė skaidri, neturi dažiklių.


Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol.

Be parabenų, be benzophenone, be Propylene Glycol, be BHT, be gyvūninės kilmės ingredientų, be sintetinių dažiklių, be mineralinio aliejaus.


Poveikis. Alavijų gelio pirminė funkcija be abejonės yra nuraminti sudirgusią veido ir kūno odą. Dėl šios priežasties priemonė tiesiog tobulai tinka po deginimosi saulėje, po dienos praleistos paplūdimyje. Gelis neturi odą vėsinančių savybių, tačiau beveik iš karto ją nuramina, sumažina įkaitusios odos skausmą ir nemalonius pojūčius. Tiesiog tobulai gerai. Nepasakyčiau, kad gelis labai intensyviai drėkintų - drėkinimas man pasirodė trumpalaikis. Tačiau pastebėjau, kad gelis tinka ir tomis dienomis, kai oda jautresnė dėl nelabai aiškių priežasčių, kai ją niežti ar beria.

Man šitas gelis patinka, sudėtis gera, raminamasis poveikis man patinka, tad su mielu noru naudojame visi, įskaitant ir mano sūnų. Fainas, dėmesio vertas produktas, smagiai naudojasi vasarą, bet puikiai turėtų tikti ir kitiems sezonams, jei oda nereikalauja riebesnių ir sunkesnių priemonių. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai