BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "547 Eat My Dust"

Šis mėnuo man mėnuo be nagų lako - tiesiog norisi šiek tiek pailsėti nuo nagų lakų, spalvų, leisti nagams laisvai pakvėpuoti. Nagus lakuoju praktiškai ištisai, tačiau kartą-du per metus darau pertraukas. Šį kart atostogauju pas tėvelių namuose, padedu ravėti, valyti, tvarkytis, pjauti, kirpti... tad nagų lakas tik trukdytų, o nuolatinis perlakavimas tikrai erzintų. Mano paskutinis lakas prieš išvažiuojant buvo pastelinis mėlynas iš Barry M, žadantis labai greit išdžiūti - vos per kelias sekundes.

"Protingai kalbėti sunku, o protingai tylėti dar sunkiau."
K. N. Bouvis



Produktas: BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "547 Eat My Dust"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: netolygiai besidengianti konsistencija
Tūris: 10 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Speedy nagų lakai džiūva šviesos greičiu - tobulam manikiūrui per kelias sekundes. Inovatyvus plokščias šepetėlis padengimą padaro lengvesnį, su juo tiksliau padengiama ir išgaunamas tobulas efektas vos su 2 nagų lako sluoksniais.
Naudojimas: 
1. Gerai supurtykite buteliuką.
2. Padenkite nagų lako pagrindą.
3. Padenkite vieną ar su sluoksnius greitai džiūvančio nagų lako ir leiskite jam išdžiūti.

Sudėtis: sudėtinių dalių nei ant buteliuko, nei internete rasti nepavyko


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas stiklinis, kvadratinės formos ir lenktynių trasos motyvais puoštu dangteliu. Plokščias šepetėlis užapvalintais galais, vidutinio ilgio ir vos vos platesnis už vidutinį. Šepetėlis patogus, optimalaus dydžio greitai padengti laką, nors šį kart lakuojant ranka sudrėbėjo ir šiek apsidažiau odeles.

Pirmasis nagų lako sluoksnis dengiasi tragiškai prastai. Ant paviršiaus susidaro dryžiai ir spalvos netolygumai, o kadangi paviršius iš ties greit džiūva - pataisyti su pirmuoju sluoksniu tiesiog neįmanoma. Tad norint gražaus ir tolygaus atspalvio, antras sluoksnis būtinas, kaip ir rekomenduoja gamintojas. 

Vienas sluoksnis

"547 Eat My Dust" atspalvis pastelinis, šviesiai žydras atspalvis. Tiesiog tobulas įnešti gaivios nuotaikos į vasarišką karštį. Šviesiai melsva spalva maloniai gaivi ir vėsinanti. Visiškai kreminis atspalvis neturi jokių blizgučių, jokių priedų. Išdžiūvęs paviršius turi vidutinį spindesį.

Du sluoksniai

Labai gaivus, akiai malonus atspalvis išlaikė 3 dienas... Jau antros dienos vakarą pastebėjau vietomis pasitrynusį viršutinį sluoksnį, paskilinėjo kampučiai. Labai gaila, bet kad ir kaip patiktų šis atspalvis, kad ir džiugina greitas džiūvimas, tačiau jis dengiasi netolygiai ir laiko man tiesiog per trumpai. O gaila...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai