2019/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: L'Occitane, Ecodenta ir HQ

Kažkaip susivėlinau su paskutiniais savo įrašais... Savaitgalį norisi kiek daugiau pabūti su šeima, artėja rugsėjo 1-oji, tad visą dieną skyriau tikrai ne blogo reikalams. Plius vis suku galvą dėl naujų augintinių - juos gavome dovanų kiek anksčiau nei spėjome normaliai pasiruošti, tad dabar turiu šiokį tokį galvos skausmą, bet gal apie tai kituose įrašuose? 

Kalbant apie naujus pirkinius, pastebiu, kad kas mėnesį jų mažėja, tad normalu, kad vis susimąstau, ar apskritai verta dar tokį įrašą daryti? Ar aktualu tai, ką nusipirkau mėnesio eigoje, o gal pakanka istorijos instagram ar išvis jokio žymėjimo net nereikia? Būtinai duokit žinoti, ar jums aktualu? 

"Tik labai išdidūs ir neabejotini kvailiai visai nekeičia savo elgesio."
Konfucijus



Visai įdomus reikalas valytis makiažą su aliejais ir balzamais, tad susigundžiau išbandyti prabangų šlamučių valiklį. Tikriausiai apie jį papasakosiu, tik dar nesu tikra kada - pirma reikia imti ir pabaigti TBS valantį aliejų
L'Occitane, 38,00 EUR

Atostogaujant baigėsi vaikučio dantų pasta, tad keliavom į parduotuvę, kur iš labai kuklaus pasirinkimo išsirinkome uogytes ir morkytes. Man kiek gaila, kad pastoje nėra flourido - mano žiniomis tam tikras jo kiekis apsaugo dantis nuo gedimo, tačiau čia tik aš gal kažko nesuprantu?
Maxima, 2,69 EUR


Vitrina PRO kaip visuomet lepina mano plaukus ir šį kart siūlo išbandyti giliai drėkinančias priemones. Pripažinsiu, kol kas dar nebandžiau, tačiau nekantrauju ir viliuosi, jog mano plaukams iš tiesų patiks.
------------------------------------------
Ir viskas, tik tokios tos mano mėnesio naujienos. Ar iš tiesų žmogui reikia tiek daug? Tad kam pirkti daugiau, nei reikia? Ką gi, prieš akis auksaspalvis ruduo su visai kitomis nuotaikomis, su besielektrinančiais plaukais, saulės nuvarginta oda, naujais iššūkiais ir pirmaisiais šaltukais. Įdomu ką naujo jis atneš?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Man rodos kurt intrigą faina, bet yra tam tikras taškas, kada turi ateit kulminacija. Nes tas tuoj tuoj atskleisiu paslaptį kažkuriuo momentu nebetraukia. Kol kad dar smalsu kad ten per paslaptingi augintiniai, bet jau pradeda darytis keista ta paslaptis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha- ha, tai kad specialiai čia tos intrigos kaip ir nekuriu, gal tiesiog nebuvau pasiruošusi rodyti, o ir tylėti nelabai išėjo - smagus jauduliukas turint naują gyvybę namuose. "Intrigos" kulminacija bus ryt instastories, kad nebeerzinčiau :D :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą