AVON Mark. 18HR Artist Eyeshadow Inks - 18 val. išliekantys kreminiai akių šešėliai: "totally taupe"; "gold gleam"

Šiandien pasitaikė lietinga diena (įdomu, ar įrašo pasirodymo dieną lietus irgi pliaups kaip iš kibiro?), kai atrodo, nebėra kitos išeities, kaip tik lindėti namie ir bandyti prisigalvoti kažin kokios veiklos... Kelias valandas paskaitę knygutes su mažuoju velkamės lietpalčius, aunamės botus ir keliaujame matuoti balų. Pora valandų pliaupiant lietui nuteikia visai maloniai... su mažuoju kaip visuomet pasirenkame kelių kilometrų maršrutą, pereiname 8 skirtingus tiltus per dvi upes. Teisingai sakome, kad nėra blogo oro - yra tik netinkama apranga. Po beveik dešimties kilometrų jaučiamės palaimingai pavargę. Visgi, mano vaikas šiuo metu gyvena tuo periodu, kai net labiausiai išvargęs neis miegoti ir iki pergalės susigalvos veiklos. Aprimus lietui jis kapstosi smėlio dėžėje, o aš keliauju pildyti naujo įrašo, kad jums būtų ką skaityti kol atostogauju.

"Privalai būti atidi. Tik paleisi irklus ir srovė tave nuneš atgal. Pasroviui. Į minią."
J. Ivanauskaitė


Produktas: AVON Mark. 18HR Artist Eyeshadow Inks - 18 val. išliekantys kreminiai akių šešėliai: "totally taupe"; "gold gleam"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: netolygiai dengiasi
Labiausiai nepatiko: ilgai išlieka
Tūris: po 5 g
Kaina*: pilna kaina po 7,90 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Patvarūs vokų šešėliai 
• kreminės konsistencijos vokų šešėlių spalva išlieka intensyvi net 18 valandų* 
• nesitepa ir nesubėga į raukšleles 
• nesukelia nepatogumo pojūčio 

Kreminė-želinė formulė patogiai nugula ant akių vokų ir ilgai išlieka. Netepa ir netrupa. 
Kaip naudoti? Pirštų galiukais patepkite visą akies voką ir suliekite kraštus makiažo šepetėliu. Norėdami išgauti intensyvesnę, sodresnę spalvą, naudokite didesnį produkto kiekį. 
*Remiantis savaitę trukusiu vartotojų tyrimu nr. 13-411, kuriame dalyvavo 120 žmonių.


Pakuotė. Kreminiai akių šešėliai atkeliavo juodo kartono pakuotėse su baltais užrašais - iš tiesų labai būdinga daugumai Avon kompanijos pakuočių. Čia rasite visos reikiamos, tačiau labai glaustos informacijos net keliomis kalbomis, o va ingredientų sąrašas yra kartono pakuotės viduje - norint jį pasižiūrėti teks ardyti pakuotę. Niekaip nesuprantu kodėl taip daroma, mat vengiant tam tikrų ingredientų priemonės gali netikti, o išardytą pakuotę vargu ar bus galima gražinti. Galiu tik pasidžiaugti, kad prie kai kurių gaminių jau dedami ingredientų sąrašai internete, tad dar prieš perkant sudėtines dalis galima peržvelgti - lieka tikėtis, kad greitai bus visų parduodamų kosmetikos priemonių sudėtys sudėtos. Kreminiai šešėliai supakuoti stikliniuose skaidriuose indeliuose su užsuktais balto plastiko dangteliais - elementaru, dviračio neišradinėjama ir akiai visai patrauklu.

Kvapas. Gamintojas sudėtyje nenaudoja kvapiųjų medžiagų ir tai mane džiugina. Tokiais atvejais kvapas turėtų būti lyg ir neutralus arba natūralus. Tačiau man abu šešėliai (uostant iš pakuotės) smirda cheminėmis priemonėmis - kažkas panašaus į dažų skiediklius... Nieko labai malonaus, tad gerai kad bent išgaruoja greitai.

Konsistencija. Man patinka kreminiai šešėliai dėl minkštos, lengvai pasidengiančios konsistencijos. Tačiau šiuo atveju kreminiai šešėliai labiau primena minkštą plastiliną nei kreminius šešėlius, trūksta ir drėgmės.


Sudėtis: ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TALC, COPERNICIA CERIFERA CERA, PARAFFIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ACRYLATES COPOLYMER, METHYL TRIMETHICONE, ACRYLATES/ DIMETHICONE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDRATED SILICA, GLYCERYL ROSINATE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, GALACTOARABINAN, METHYLPARABEN
PEARL SHADES MAY ALSO CONTAIN: TIN OXIDE, ALUMINUM STEARATE.
+/-: MICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 42090, CI 75470, CI 77007.


Poveikis. Man visiškai nepatinka akių šešėlių konsistencija, visiškai... Jie pernelyg sausi mano skoniui ir tikriausiai dėl prastos priemonės formulės ji sunkiai dengiasi, tolygiai paskirstyti atrodo visiškai neįmanoma. Gal šiek tiek prasklaidyti, tačiau tai užima siaubingai daug daug laiko... skirstai ir skirstai, sklaidai ir lipdai - o juk kreminiai šešėliai turi taupyti laiką, pasidengti labai greitai? Situacijos negerina ir prasta pigmentacija - kad kažką matytum ant akių tenka nemenkai ir pasluoksniuoti... Sudėtinga su jais dirbti, labai... tad aš juos naudoju labai labai retai... Man kreminiai šešėliai turi taupyti laiką - padengei viena spalva ir akių makiažas baigtas.

"totally taupe" perlamutrinis, spindintis pilkas šešėlis su beproto menka pigmentacija bei sunkiai pasidengiančia konsistencija. Atspalvio idėja labai patraukli ir graži, blizgučiai labai smulkūs, tačiau su formuluote reikia dar labai labai daug padirbėti...

"gold gleam" perlamutrinis spindintis atspalvis, kuris lygiai tokios prastos kokybės, kaip ir pilkasis. Ši spalva švelniai gelsva su spindinčiais aukso spalvos blizgučiais.

KAIRĖJE: "totally taupe"
DEŠINĖJE: "gold gleam"

Pritariu tik vienam faktoriui - padengti šešėliai iš tiesų laikosi ilgai, menkai besikeičia dienos bėgyje. Tačiau kas iš to, kai tenka labai ilgai vargti su padengimu, dūsauti dėl pigmentacijos ir sluoksniuoti bei skirstyti bandant išgauti bent kažką ant akių vokų. Nepatinka man, man kreminiai šešėliai reikalingi taupyti laiką, o kai jiems dengti užtrunku tiek, kiek užtruktų pasidaryti dūminį makiažą... neprotinga! Ir formulę kompanija turėtų dar tobulinti ir tobulinti...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai