INGRID Cosmetics "Dr. Make-up" Lift Serum Foundation - stangrinamasis makiažo pagrindas su hialurono rūgštimi ir UV filtrais "100 Porcelain"

Apie Ingrid kosmetiką aš jau kalbėjau savo Youtube, bet kadangi kanalą palikau privatų, o ir jūs vis klausiate ar verta dėmesio, plačiau papasakoti apie vieną ar kitą priemonę man norisi. Dėl Youtube filmukų vis gaunu ir gaunu užklausų - kodėl nebekuriu ir kodėl tie filmukai, kurie buvo yra nebepasiekiami? Tikriausiai kartą ir visiems laikams reiktų normaliai atsakyti į šį klausimą? Pradėdama kurti iš ties jaučiau tą didelį norą nufilmuoti, suredaguoti. Pamenu, tik paskelbusi filmuką labai laukdavau reakcijų ir komentarų, iš laimės šokinėdavau gavusi 👍reakciją, skubėdavau atsakyti komentarus, pergyvendavau dėl kiekvieno 👎 ir vis planuodavau, ką galėčiau patobulinti, kokia kita tema turėtų būti ateinantys filmukai... Tačiau tas jaudulys ir geros emocijos pamažu ėmė blėsti - regis man labiau patiko rašyti nei filmuoti, paskutinius filmukus redagavau be jokio džiaugsmo, o žadėtos Platelių savaitės atostogos taip ir paliko pusiau suredaguotos... Nesu iš tų žmonių, kurie verčia save daryti tai, ko nenori, tad galiausiai padėjau tašką ir nusprendžiau bent kol kas nebekurti. Na, nebent tas didelis noras ir vėl atsirastų. Knyga neužversta, tačiau šis puslapis kol kas baigtas.

Kai Ingrid kosmetika pasirodė mūsų parduotuvių lentynose, buvau labai sužavėta prekiniu ženklu. Iš dalies prie to susižavėjimo nemenkai prisidėjo ir linijos pavadinimas. Kaip čia atsispirsi savo vardo kosmetikai? Smalsumas buvo labai didelis, tad prisipirkau tikriausiai daugiau nei reiktų ar norėčiau. Po ilgesnių naudojimų, manau kad veidui skirta dekoratyvinė kosmetika tenkina mano lūkesčius ir man patinka. Blogo istorijoje jau pasakojau apie Ideal Face makiažo pagrindą, tad šį kart kiek plačiau apie Dr. Make-up, žadantį stangrinti odą ir prie jos prisitaikyti.

"Niekad niekuo nesek, nes būsi gamtai ne sūnus, o giminaitis."
L. da Vinčis



Produktas: INGRID Cosmetics "Dr. Make-up" Lift Serum Foundation - stangrinamasis makiažo pagrindas su hialurono rūgštimi ir UV filtrais "100 Porcelain"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems, tačiau labiausiai į sausumą linkusiai odai
Labiausiai patiko: šiek tiek pamaskuoja poras ir smulkius odos netobulumus
Labiausiai nepatiko: net ir šviesiausias atspalvis per tamsus
Tūris: 30 ml
Kaina*: 9,38 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Stangrinamasis serumas-pagrindas INGRID DR MAKE-UP. Tai revoliucinis maitinamojo serumo ir šilko švelnumo stangrinančio makiažo pagrindo derinys. Novatoriška ir itin lengva formulė, praturtinta hialurono rūgštimi, veiksmingai stangrina ir švelnina odą bei užtikrina ilgalaikę priežiūrą. Sudėtyje esantis natūralus drėkinantis komponentas giliai drėkina ir apsaugo odą nuo neigiamų išorės veiksnių. Makiažo pagrindas padeda ilgiau išlikti makiažui ir idealiai prisitaiko prie odos atspalvio bei optiškai sumažina raukšles. DR MAKE-UP neužkemša porų ir turi UV filtrą. Tinka visų tipų odai.

NAUDOJIMAS: užtepkite nedidelį makiažo pagrindo kiekį ant veido. Pirštais, kempinėle arba šepetėliu paskirstykite pagrindą ant odos švelniais trinamaisiais ir tapšnojamaisiais judesiais.


Skaidraus stiklo makiažo pagrindo pakuotė aukštos, siauros formos. Iš pirmo žvilgsnio pakuotės stiklas atrodo matinis, bet iš tiesų matinė tik etiketė, ant pakuotės gana daug informacijos, tačiau nieko labai išsamaus ar plataus. Plastikinė pompa ant buteliuko patogi, dozuoja patogiais nedideliais kiekiais. Didelių priekaištų pakuotei neturiu - ji neatrodo prastai ar pigiai, yra funkcionali. Na gal mano skoniui galėtų būti kiek žemesnė ir platesnė.

Kvapas. Kaip ir daugumos makiažo pagrindų, taip ir šis turi natūralų kvapą. Jis būdingas daugumai makiažo pagrindų, jaučiasi tik dengiant priemonę ant odos.

Konsistencija vidutinio tirštumo. Atrodo gana skysta, tačiau masažuojant ant odos jaučiamas lengvas pudriškumas su šiek tiek slidumo. Ideal Face makiažo pagrindas buvo gerokai tirštesnis ir sunkesnis.


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethyl Caprylate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber Extract, PEG-10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, PCA Dimethicone, Talc, Dimethicone Crosspolymer, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Silica Silylate, Methylparaben, Ethylparaben, Hydrogen Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, CI 77789, CI 77491, CI 77499.


Poveikis. Standartiškai pirkdama makiažo pagrindą, visuomet renkuosi patį šviesiausią (išimtiniais atvejais antrą pagal šviesumą) makiažo pagrindą. Kadangi pirkdama neturėjau galimybės realiai pasižiūrėti kaip spalva atrodo, tvirtai tikėjau, kad "Porcelain" atspalvis turėtų puikiai tikti mano odos gymiui, juk su dažnais atspalviais ir Beige, kartais ir Nude man visai tinka. Tačiau regis gamintojas netaiko visuotinių gairių ir turimas porcelianinis atspalvis labai primena kokio trečio-ketvirto numerio atspalvį - kažkas ties Beige palete. Žiūrėdama į visą krūvą nuotraukų, padarytų įvairiais metų laikais, puikiai matau, kad spalva man per tamsi netgi vasaros metu, jei įdegu silpniau nei pageidaučiau. Be to, makiažo pagrindas apie pustonį oksiduojasi, tad tampa dar tamsesniu nei norėčiau. Taip, šiek tiek sužaidusi su pudromis galiu išgauti visai padorų efektą, bet per šviesus yra per šviesus - nuolatiniam naudojimui jį paprasčiausiai šviesinu su šviesinančiais lašiukais.

Makiažo pagrindas lengvai pasidengia ir pasiskirsto makiažo kempinėle. Makiažo pagrindas turi visai neblogą maskavimo efektą - visos smulkesnės poros ir raukšlelės tampa vizualiai mažiau matomos, tad gali atrodyti, kad veidas atrodo jauniau ir sveikiau. Stangrinamojo efekto čia tikrai nėra, mes aiškiai kalbame apie vizualinį maskavimą ir jauniau atrodančią išvaizdą. 


Makiažo pagrindas nėra nei matinis, nei blizgus - stipriau spindinčias veido zonas vos vos matizuoja, tačiau norinčioms matinio efekto ši priemonė tikrai nepatiks. Vėlgi, lyginant su Ideal Face makiažo pagrindu - anas turėjo daugiau spindesio ir mano galva sausiaodėms turėtų patikti labiau. Man patiko kiek labiau nei šis. 

Makiažo pagrindas (kaip ir beveik visos kreminės pudros) ant mano odos išlieka puikiai bene visą dieną. Nepastebėjau, kad nusitrintų, negražiai nusidėvėtų ar labai kristų į akis dienos eigoje paryškėję trūkumai. Jis neapsunkina veido odos, jaučiasi patogiai, atrodo gerai. Šį kartą noriu atkreipti į sudėtines dalis - deja, ant pakuotės išdidžiai minimi UV filtrai yra nesaugūs, o ir man neaišku, ar priemonė teikia nors kiek nors apsaugos nuo saulės. Makiažo pagrindas turi parabenų, turi vidutinio saugumo ingredientų - situacija su sudėtinėmis dalimis nėra tragiška, bet nieko labai naudingo odai čia nereiktų tikėtis. Apskritai vertinant - visai neblogas, bet sekančiam kartui mieliau kartočiau Ingrid Ideal Face makiažo pagrindo pakuotę nei šią.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai