A-DERMA "Exomega" Control emollient shower oil Anti-Scratching - aliejinis prausiklis atopinei ir itin sausai kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų odai

Pastaruoju metu labai daug kalbu apie stipriai sausėjančią odą. Taip, mano veido oda visuomet sausa, bet kūno odos stiprūs pasausėjimai būna periodais - vasaros pradžioje pasitaikė toks stiprus, kad pleiskanojo kūno odą, ją tempė, vizualiai galėjai matyti sausumą, o naktinis tiek nusikasydavau pėdų ir šlaunų odą, kad ryte atsikeldavau su kruvinomis kojomis ir žaizdomis. Tepiau ir kremais, ir riebiais losjonais, dėjau kompresus, bet viskas pagelbėdavo tik labai trumpam laikui. Galiausiai iš A-Derma atstovų gavau siuntinuką su trimis priemonėmis, padedančiomis spręsti mano bėdas: švelniai nuplauti ir pamaitinti. Šiame įraše noriu su jumis pasidalinti odos prausiklio apžvalga itin sausai, atopiškai odai; prausikliu, kuris tinkamas ne tik suaugusiems, bet ir vaikams bei patiems mažiausiems kūdikiams.

"Kalbėk su žmogumi apie jį patį ir jis klausysis valandų valandas."
B. Disraelis



Produktas: A-DERMA "Exomega" Control emollient shower oil Anti-Scratching - aliejinis prausiklis atopinei ir itin sausai kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti kūno ir veido odos nešvarumus, mažinti sausumą ir sudirgimą
Tinkamas tipas: itin sausai, atopinei odai. Tinka ir kūdikiams
Labiausiai patiko: efektyvus, švelnus odos valymas
Labiausiai nepatiko: neįsivaizduoju! Gal tie keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje?
Tūris: 200 ml
Kaina*: 13,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Prausiamasis aliejus, sukurtas atopinės (kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų) ir labai sausos veido bei kūno odos kasdienei higienai. Rhealba® avižų daigų ekstraktas gali padėti raminti, malšinti odos sudirgimą. Aliejus švelniai valo odą (bemuilis), drėkina viršutinius odos sluoksnius ir sumažina sausumą dėl sudėtyje esančio originalaus junginio Filaxérine – filagriną stimuliuojančios medžiagos ir nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių Omega 6. Jį puikiai toleruoja atopinė oda – tai patvirtina dermatologai.
Naudojimas: Naudokite prausiantis duše. Gerai nuplaukite aliejų ir švelniai nusišluostykite, netrindami odos. Gali būti naudojamas ir kaip vonios aliejus.


Pakuotė. Gelsvos spalvos plastikinis buteliukas su žalsvu atkemšamu dangteliu atrodo gana paprastas, tačiau neatrodo pigiai. Pakuotė kokybiška, patogi tiek paimti į rankas, tiek naudoti. Tiesa, dangtelis nenusisuka lauk ir nenusiima, tačiau tokio tipo priemonės konsistencijai tai visiškai nebūtina.

Kvapas labai gaivus, švelnus kosmetinis aromatas, šiek tiek primena alavijus.

Konsistencija. Nesu tikra kodėl gamintojas priemonę užvadino dušo aliejumi? Priemonės konsistencija labiau primena skystą dušo želė nei aliejinius prausiklius.


Sudėtis:  Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Coco-Glucoside, Zinc Coceth Sulfate, Sodium CocoamphoacetateCeteareth-60 Myristyl GlycolPEG-40 Hydrogenated Castor Oil10-Hydroxydecenoic Acid, Ascorbyl PalmitateAvena Sativa (Oat) Leaf/ Stem Extract, Citric Acid, Parfum, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lauric Acid, LecithinOenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, PEG-120 Methyl Glucose DioleatePropylene GlycolSodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Methyl Isethionate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.


Poveikis. Nedidelis aliejinio prausiklio kiekis man nepasirodė ypatingai gerai putojantis, tačiau o stebukle, jis puikiai pašalino visus kūno odos nešvarumus ir veikė taip švelniai, kad sunku apsakyti. Regis pats švelniausias kūno prausiklis kokį pamenu ir be abejonės pats maloniausias, kokį esu naudojusi! Įprastomis sąlygomis aš tikriausiai net nenaudočiau jokių kremų ir losjonų po prausimosi - nors priemonė ant odos nepalieka jokios plėvelės ar riebaliuko pojūčio, tačiau jos netempia, ji jaučiasi puikiai, tarsi po gero drėkiklio. Šiuo gyvenimo periodu kūno kremą visgi tepu, kitaip negaliu, tačiau net neabejoju, kad prausiklis geba palengvinti nemalonius pojūčius, kuriuos sukelia išsausėjusi ir sudirgusi oda!

Prausikliu prausiau ir savo vaiką bei lygiai taip pat stebėjausi, kaip švelniai ir efektyviai jis veikia. Maudžiau mažylį vonioje su emolientu ir vėlgi, poveikis buvo lygiai toks pat puikus. Galiausiai neatsispyriau pagundai ir pabandžiau veido odai prausti. Eina sau, koks jis švelnus! Ne kartą juo ploviau veidą ir džiaugiausi kaip vienu geriausių veido prausiklių! Įsivaizduojat, jis per du plovimus pašalina ir visą veido ir akių makiažą!? Nerealus, universalus prausiklis, kurį noriu labai parekomenduočiau sausos odos savininkėms, tiek veidui, tiek kūnui prausti. Kam kankintis, jei galima padėti savo odai? Įsimylėjau 💚




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai