CATRICE Tinted Lip Glow Balm - atspalvį suteikiantis lūpų balzamas "One Shade Fits All"

Orai visoje Lietuvoje vis dar lepina vasariška šiluma ir maloniais saulės spinduliais, tad kol kas apie rudenį net nepradėjau galvoti ar jai labai ruoštis. Supirkome mažyliui naujų rūbelių darželiui - senuosius jis kažkaip stebuklingai sparčiai išaugo, mokyklinėje mugėje prigriebiau spalvotų pieštukų pakuotę ir viskas - jokio rudens nejaučiu nė kvapo... Kol kas ir veido odos neapsunkinu storu makiažo sluoksniu, intensyviomis spalvomis ar rimtesniu kontūravimu. Apskritai, kaip ir iki šiol, apsiriboju tik veido kremu nuo saulės, šiek tiek jį pafiksuoju pudra, lengvai brūkšteliu hailaiteriu, vos vos paryškinu antakius ir viskas (sužymėjau nuorodas į apžvalgas tų priemonių, kurias pastaruosius mėnesius dažniausiai naudoju lengvam kasdieniam makiažui). Na o lūpoms dažniausiai imu paprastą balzamą arba balzamą su atspalviu ir būtinai tokį, kad nesijaustų ant lūpų odos ir atrodytų itin natūraliai. Šį kart apie vieną tokių lengvų lūpų priemonių, kurios puikiai tinka prie labai lengvo makiažo - Catrice lūpų balzamas su atspalviu, kuris priklauso nuo individalaus lūpų pH.

"Lengviausia atleidžiame tas kvailystes, kurios padarytos mūsų labui."
Ebner-Ešenbach


Produktas: CATRICE Tinted Lip Glow Balm - atspalvį suteikiantis lūpų balzamas "One Shade Fits All"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti lūpoms atspalvį ir puoselėti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: menkai jaučiasi lūpų drėkinimas/ maitinimas
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Puoselėjantis lūpų balzamas suteikia lūpoms natūraliai rausvą atspalvį, kuris priklauso nuo individalaus odos pH. Rezultatai ilgai išlieka ir yra visiškai unikalūs ant kiekvienos lūpų. Kuo daugiau sluoksniuojate, tuo intensyvesnis atspalvis išgaunamas. Vienas atspalvis tinka visiems.


Pakuotė. Metalinio efekto pakuotė rožinio aukso spalvos, spindinti su gausybę kompanijos užrašų ant atkemšamo dangtelio. Pakuotė standartinė kompanijos lūpų priemonėms ir man iš tiesų patinka - atrodo kokybiškai, gražiai, naudoti patogi - o ko daugiau galima norėti?

Kvapas. Aiškiai matau, jog gamintojas pasirinko pakvėpinti lūpų priemonę, tačiau identifikuoti kvapą man gana sunku. Labiausiai primena blankų rožių kvapą, bet kas tai iš tiesų, garantuoti būtų sunkoka.

Konsistencija. Kieta, lengvai tirpsta nuo kūno šilumos.


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BUTYLENE GLYCOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CITRIC ACID, AROMA (FLAVOR), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE)


Poveikis. Tiesą sakant tokio tipo priemonės, kurios keičia spalvą priklausomai nuo odos pH man nėra jokia naujiena, o jei atidžiai skaitote blogą - ne naujiena ir jums. Labai panašų, tik vizualiai gražesnį, balzamą vis dar turiu iš Kailijumei kompanijos. Tokių priemonių esmė yra ne tik sudrėkinti lūpas bet ir suteikti jiems atspalvį. Deja, tačiau drėkinimo čia iš tiesų maža, net nepasakyčiau, kad yra kažkoks kondicionuojantis odą poveikis, nors ant lūpų pasidengia maloniai drėgnai, kaip sviestas ir kuris laikas jaučiasi labai maloniai. Visgi po kokios valandos lūpų paviršius palaipsniui sausėja dėl ko priemonę norisi atnaujinti ar kažko būtinai užtepti ant lūpų. 

Rezultatui - nuotraukos priminti mano blondiniškus plaukus :D O jei rimtai, tiesiog kažkur sugebėjau pradanginti visas pastarųjų 6 savaičių nuotraukas su rezultatais. Niekur nerandu specialiai šiam įrašui darytų rezultato nuotraukų, tad tebūnie šios ;)

Tokio tipo produktai reaguodami su odos pH suteikia skirtingą atspalvį kiekvienai merginai, tačiau tikriausiai visuomet jis lieka daugiau mažiau rožinio atspalvio. Pirmasis sluoksnis būna vos pastebimas, tačiau pakankamai gerai pamaskuoja odos pasausėjimus. Sluoksniuojant galima išgauti pakankamai intensyvų, beveik lūpų blizgesį primenantį efektą. Paviršinis balzamo sluoksnis tikrai tepa, ir turiu pastebėti, kad ne taip intensyviai susigeria į lūpų odą kaip Kailijumei, tačiau ir lūpų sausinimo nesijaučia, ir sudėtinės dalys man atrodo priimtinesnės, o potyriai dėvint - malonesni. Prieš kokius tris metus nelabai mėgau tokio tipo priemonių, vadovavausi taisykle - "jei jau dažaisi, tai normaliai", bet pastaruoju metu vis dažniau darausi natūralius makiažus, naudoju itin mažai produktų, tad tokie balzamai su spalva puikiai papildo natūralų efektą. Man visai patinka, tačiau reiktų turėti galvoje, kad tai tikrai ne lūpų balzamas ir rimtų lūpų problemų pagydyti nesugebės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai