AVENE EAU THERMALE B-Protect dieninis kremas nuo saulės su atspalviu SPF 50+

Saulės kosmetiką kūnui šiais metais naudoju visiškai tą patį, ką ir pernai - tiesiog liko nemažas kiekis, o kadangi galioja dar ir šiais metais, tai puiki proga sunaudoti viską ką turiu nemetant priemonių lauk. Na o veidui, kaip tik baiginėju praeitų metų Avene veido fluidą, kuris visa gerai saugojo veido odą, bet buvo truputį per sunkios konsistencijos - karštesnėmis dienomis nelabai maloniai apsunkindavo veido odą, bet nepaisant to, visai patiko. Na o šiemet, jau turiu naują apsauginį veido kremą nuo saulės iš tos pačios Avene, testuoju jau kuris laikas, tad metas nuomonei.

"Mėgstu būti populiarus - tai laimė, bet noriu būti naudingas - tai pareiga."
V. Hugo



Produktas: AVENE EAU THERMALE B-Protect dieninis kremas nuo saulės su atspalviu SPF 50+
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti veido ir kaklo odą nuo žalingų UVB ir UVA spindulių, drėkinti
Tinkamas tipas: suaugusiems, jautriai odai
Labiausiai patiko: lengva, veidui maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: nėra skalsus, sparčiai senka
Tūris: 30 ml
Kaina*: 18,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Benų vaistinė, Camelia vaistinė ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Didelė apsauga nuo UVA / UVB spindulių. Drėkina, o  spalvos pigmentai  suvienodina odos atspalvį. Skirta veidui ir kaklui. „3 viename“ formulė sujungia dieninį drėkinamąjį kremą, itin didelę apsaugą nuo UVB / UVA bei atspalvį. Sudėtyje yra terminio šaltinio vandens „Avene“. Tonuojančios mikrogranulės prisitaiko prie odos atspalvio, paslepia netolygumus ir oda atrodo nepriekaištingai. Kremas lengvai ir tolygiai dengiasi. Neriebus, nelipnus, greitai įsigeria. Nekomedogeninis. Minimali alergijos rizika.
Naudojimas: prieš eidami į lauką 1 piršto kremo juostelę ištepkite veidą ir kaklą. Tepkite pakartotinai ilgiau būnant saulėje ar nusimaudžius. Dažnai pakartotinai tepkite apsaugai palaikyti, ypač suprakaitavus, paplaukiojus arba nusišluosčius rankšluoščiu.


Nedidelė, ryškiai oranžinės spalvos plastikinė pakuotė atkeliauja visiškai tokio pat dizaino kartoninėje dėžutėje, kurios viduje galima rasti nemažai informacijos apie Avene kompaniją, ant pakuotės gausu informacijos apie gaminį. Plastikinė pakuotė patogaus, minkšto plastiko, itin patogi dozuoti produktą. Tūbelės apačioje esantis dangtelis atsisuka ir išspaudžiam, be jokio vargo. 

Kvapas. Gaivus ir gana lengvas, man labiausiai primena tarpinį variantą tarp makiažo pagrindo ir saulės kosmetikos kvapo.

Konsistencija. Baltas kremas su lengvu perlamutriniu spindesiu turi spalvotas mažytės kapsules, kurios masažuojant į odą sprogsta ir kremas tampa spalvotas.


Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Water (Aqua), Silica, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Diisopropyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (Ci 77891), Decyl Glucoside, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, VP/ Eicosene Copolymer, Acrylates/ Ammonium Methacrylate Copolymer, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alumina, Benzoic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Caprylyl GlycolDisodium EDTA, Fragrance (Parfum), Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Iron Oxides (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499), Isopropyl Myristate, Oxothiazolidine, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Triethyl Citrate, Xanthan Gum.


Poveikis. Iš pradžių, pamačiusi kremo konsistenciją ir tas oranžines spalvotas kapsules galvojau, kad kremas gali būti per tamsios, nenatūraliai oranžinės spalvos. Tačiau taip nėra, jis tampa net labai tinkamas veido odai, atrodo itin natūraliai ir dailiai. Nors kremas turi atspalvį, tačiau maskuojamojo efekto jis neturi, sakyčiau labiau veido odos spalvos suliejimo efektas, bet vistiek labai natūralus ir praktiškai nematomas. Aš dar pafiksuoju veido odą mineraline pudra, pasiryškinu antakius ir mano kasdienis makiažas paprastai daugiau jokių priemonių neturi. 

Man labai patinka šios priemonės pojūtis ant odos - net ir labai karštą dieną jis neapsunkina veido, jaučiasi labai komfortiškai ir patogiai. Nežinau ar galima išmatuoti veido apsaugą nuo saulės, tikriausiai ne namų sąlygomis, tačiau man labai patinka kaip veido oda su juo jaučiasi, atrodo, kad net šiek tiek drėkina, neleidžia išsausėti. Puikus veido kremas nuo saulės, tobulai lengvas net ir karščiausioms dienoms, galbūt tik senka sparčiau nei aš norėčiau - matyt vasaros eigoje teks pirkti dar vieną pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. O tavo (ar galiu kreiptis tu?) oda sausa ar mišri? Mano mišri, ir turiu Avene emulsiją, tai tikrai sunkoka ji man, norėtųsi kažko lengvesnio, bet ir su stipria apsauga

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma, kad galima kreiptis "tu" :) Mano oda sausa, su tinkama priežiūra, na dažniausiai atrodo kaip normali - retai turiu išsausėjimų, jei tinkamai rūpinuosi :) Tačiau nemėgstu kai oda apsunkusi, apsunkinta kosmetikos priemonių :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą