TÖPFER BabyCare kūno pienelis kūdikiams ir vaikams su ekoligiškomis sėlenomis

Man vis norisi trumpai pakalbėti apie vaikišką kosmetiką, kuri visuomet yra švelnesnė, saugesnė naudoti. Ir tai nereiškia, kad tokia kosmetika yra skirta tik vaikams, tiesa? Yra nemažai jautrią ir į alergijas linkusią odą turinčių žmonių, kurie paprasčiausiai negali naudoti įprastos, suaugusiems skirtos kosmetikos. Savo mažyliui šiuo metu mielai renkuosi kūdikiams skirtas priemones, nors mano vaiko amžiaus kategorija jau tinkama tiesiog vaikiškai kosmetika, tačiau jaučiuosi saugiau rinkdamasi natūralesnes ir saugesnes alternatyvas. Šį kart tęsiame Topfer kosmetikos temą ir kalbame apie kūno pienelį patiems mažiausiems.

"Aštrus liežuvis - vienintelis pjovimo įrankis, kuris vartojamas tampa dar aštresnis."
V. Irvingas



Produktas: TÖPFER BabyCare kūno pienelis kūdikiams ir vaikams su ekoligiškomis sėlenomis
Gamintojas: "TÖPFER" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti ir saugoti kūno odą
Tinkamas tipas: skirta kūdikiams ir vaikams, tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: saugi ir gera sudėtis mažiesiems
Labiausiai nepatiko: drėkinamasis efektas nėra ilgalaikis
Tūris: 200 ml
Kaina*: 8,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnus kūno pienelis kūdikiams ir vaikams natūraliai saugo ir drėkina jautrią odą. Greitai susigeria. Su ekologiškomis kviečių sėlenomis, ekologiškomis medetkomis bei rinktiniais aukštos kokybės ekologiškais aliejais – alyvuogių, simondsijų, migdolų, sviestmedžių, kurie drėkina ir glotnina odą. 

Idealiai tinka ir suaugusiems. Medetkų sudėtyje esantys flavonoidai, karotinoidai ir eteriniai aliejai yra antioksidantai ir laisvųjų radikalų neutralizatoriai.

Sertifikuota griežtu natūralios kosmetikos BDIH standartu:
- griežta kontrolė garantuoja nekintančią aukštą kokybę;
- gamyboje nenaudojami sintetiniai dažikliai, kvapai, etoksilintos žaliavos, muilai, silikonai, parafinai, gyvūnų dalys, naftos produktai ir kt.;
- tinka veganams, nebandyta su gyvūnais;
- tik natūralūs ar identiški natūraliems konservantai;
- žaliavos nepaveiktos radiacija;
- jokių GMO ar GMO produktų.

Sudėtis: Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Tricaprylin, Glycerin, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Palm Kernel Gycerides, Sodium Citrate, Citric Acid, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, D-Limonene**. 
* - iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
** - natūralūs eteriniai aliejai


Mano nuomonė. Tai ne pirmasis mūsų Topfer kompanijos produktas, tad labai saugi sudėtis kaip ir neturėtų stebinti, tačiau pripažinsiu, ji vis dar labai maloniai džiugina kas kartą permetus akimis sudėtines dalis - nei alkoholio, nei itin agresyvių konservantų, nei stiprių sintetinių mediagų. Sudėtyje nemažai natūralių augalinių aliejų ir ekstraktų, tad pienelį vaikučiui naudoju ne tik kūno, bet ir sausėjančiai veido odai (tiksliau kai ji pasausėja, bet ne nuolat).

Pienelis lengvos konsistencijos, tačiau ji nesusigeria akimirksniu, net ir dozuojant itin mažais kiekiais. Kuriam laikui odos paviršius dar lieka kiek drėgnas, bet ne lipnus ir ne riebus. Apskritai priemonės konsistencija neturi jokio riebumo. Galbūt dėl to losjonas nėra labai intensyviai drėkinantis - tam kartui sudrėkina, tačiau neįveikia labai stiprių pasausėjimų. 

Apskritai losjonas tikrai neprastas produktas ir nors mane erzina visiškai mergaitiškas, vanilinis kvapas, išliekantis palyginus ilgai, tačiau jaučiuosi saugi tepdama jį ant vaiko odelės. Manau Topfer produktai yra puikus ir saugus pasirinkimas mažiausiesiems kūdikiams ir alergiškiems vaikams bei suaugusiems. Su mielu noru baigsime visą buteliuką, bet tik dėl kvapo tikriausiai jo nenorėčiau kartoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai