AVON "Attraction Sensation" aromatai jam ir jai

Dievinu naujus aromatus... Tikriausiai dėl šios priežasties jų turiu kiek daugiau nei reiktų merginoms, tačiau tai, ką turiu, pažįstu, myliu ir mėgaujuosi. O naujas kvapas man visuomet reiškia tą malonų jauduliuką viduje, kai jau tuoj tuoj užuosiu kažką naujo, pasinersiu į naujo kvapo natas ir leisiuosi nunešama kvapnių natų jūros...

Šį mėnesį Avon kompanija Lietuvoje pristatė su naujus kvapus jai ir jam, užvadintus Avon Attraction Sensation, skirtus paliesti visas mūsų jusles. Jausmingas kvapas žada užburti visus žmogiškuosius pojūčius, juos pažadinti ir įžiebti... Man Avon aromatai labai patinka - nedidelė kaina ir puiki kokybė, tad ir šį kartą iš jausmingosios porelės tikiuosi ne ką mažiau. 

"Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis."
A. de S. Egziuperi


Produktas: AVON "Attraction Sensation" kvapnusis vanduo moterims (EDP) ir tualetinis vanduo vyrams (EDT)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: moteriškas - 50 ml; vyriškas - 75 ml
Kaina: 23,00 EUR (šiuo metu Avon taiko aromato pristatymo nuolaidą - galima įsigyti po 17,00 EUR)
Kur galima įsigyti: iš Avon konsultantų
Leidimo metai: 2019 m.
Aromato kūrėjas: Laurent Le Guernec ir Michelle DeFina
Kvapo kategorija: moteriškas: gėlių-vaisių-rytieitškas; vyriškas: rytietiškas

Gamintojo aprašymas: PAMATYTI meilės kupinas akis. LIESTI ir pajusti šiurpuliukus. IŠGIRSTI aistringus šnabždesius. RAGAUTI geidžiamiausią skonį žemėje. PAJUSTI vienas kito kvapą ir pasilikti svajonėje amžinai. 



Moteriškos versijos natos: slyvos, imbieras, mandarinas, baltos gėlės, arabinis jazminaitis, oda
Vyriškos versijos natos: juodieji pipirai, imbieras, kardamonas, vetiverija, levandos, oda

P.S. visuose mano randamuose šaltiniuose natos nurodytos visiškai skirtingai, vienur vienos trys, kitur kitos, tad surašiau tai, ką pavyko rasti. Jei sužinosiu tiksliau, būtinai patikslinsiu. 


Sudėtis: sudėtinių dalių ant stiklinių butelaičių nėra. Turiu įtarimą, kad šie buteliukai turėtų būti kartoninėse pakuotėse, tačiau aš aromatus gavau be jų. Galiausiai sudėtinės dalys tokio tipo priemonei nėra labai svarbios ir menkai skiriasi nuo kitų aromatų sudėčių, tad nenusimenu nežinodama sudėties.


Pakuotė. Stikliniai buteliukai mane pasiekė be kartoninių pakuočių, bet kaip jau minėjau, logiškai mąstant jos turėtų būti, o gal visgi ne? Hmmm... Vyriška buteliuko versija pilkos, o moteriška - violetinės spalvos. Šį kart labai noriu pagirti butelaičių formą, nors jos dizainas lygiai toks pat kaip kitų šios linijos produktų, tačiau atrodo šauniai. Viena buteliuko briauna tiesi, tuo tarpu kita išlenkta, lyg stiklas būtų įlentas ir pasuktas taip, kad pridėjus buteliukus vienas prie kito jie liečiasi ir sudaro visumą. Lyg dvi dėlionės detalės, lyg pora iš vyro ir moters! Forma su idėją jausmingai porelei... Labai įdomūs ir buteliuko dangteliai - kvadratinė forma viršuje ir tuštuma ties purkštuku sukuria labai dailų pakuotės užbaigimą. Purkštukai patogūs dozuoti priemonę ir kol kas neturėjau jokių bėdų, o jų ir nesitikiu - visi iki šiol bandyti kompanijos aromatai veikia puikiai, pompos nestringa, purkštukai lauk nekrenta iki pat paskutinio lašelio. Pakuotės man iš tiesų labai patinka.


Kvapas.
JAM. Tikriausiai noriu pradėti pasakoti apie kvapus nuo to, kad tai nuostabiai tarpusavyje deranti porelė, vyrišką aromato versiją sukūrusi Michelle DeFina puikiai padirbėjo išpildydama vyrišką aromato versiją suteikdama jam jausmingumo. Tik papurškus aromatą ant odos, jau nuo pirmųjų įkvėpimų nelieka abejonių dėl kvapo paskirties - stiprios, vyriškos pipirų natos užgožia viską aplink ir suteikia aromato dėvėtojui dominuojančio, stipraus ir savimi pasitikinčio vyro kvapą. Kuo ilgiau kvapas lieka ant odos, tuo lengvesnis ir gaivesnis jis tampa. Neilgai trukus, išsisklaidžius pirminiam aromato aštrumui, imu jausti imbiero ir kardamono prieskonių aštrumą, kuriam kiek pablėsus aplanko maloniai gaivus žalumos aromatas, kuris užsilieka ilgesnį laiką. Kardamono, imbiero ir auksabarzdžio (tikriausiai jis ir yra užuodžiamo žalumo kvapo priežastis) sukuria labai malonią dermę ir aš vis prisitraukiu prie vyro, kad dar ir dar kartą pauostyti malonų, gundantį, vyriško, tvirto, pasitikinčio savimi partnerio kvapą. Paskutinės natos pasirodo palyginus vėlai - sunku levanda nėra mano mylimiausias aromatas, tačiau vyriškuose kvepaluose jis stulbinančiai gerai dera kartu su minkštos odos aromatu. Aromatas vyrams be abejonės aštrus + jausmingas + gundantis, vyriškas, tvirtas ir man nepaprastai patinka. Labai malonu po dešimtmečio "Aqua di Gio" aromato ant jo odos (nors turi ir daugiau, pastaruoju kvapu kvėpinasi beveik nuolat!) gaivos ir lengvumo, jausti vyrišką, gundantį aromatą. Kol kas mano vyrui kvapas regis labai patinka, tad labai tikiuosi, jog kvėpinsis juo dažniau nei kitais turimais kvapais.


JAI. Moterišką aromato versiją sukūrė parfumeris Laurent Le Guernec, aromato buteliuke įkalinęs jausmingos, patrauklios, spinduliuojančios moteriškumu aromato aurą. Tik pasipurškus kvapas mano skoniui pasirodo per stiprus - kartus imbieras aiškiai kerta į nosį visa jėga, tačiau jam vos vos prasisklaidžius, tarsi saulė iš už debesų pasirodo saldžiai gaivios mandarino natos. Kaip ir vyriškoji versija, taip ir moteriškoji, aromatas pereina visą aštrumo skalę pradedant stipriausiomis natomis. Nuslopus pirmajai aštrumo bangai mano uoslę pasiekia dieviškas, gundantis, jausmingas, moteriškas, harmoningas jazmino sąskambis. Dievinu jazminus! Regis aromato kūrėjas, pasirinkęs arabiško jazminaičio širdį. Jausmingam kvapui nėra geresnio pasirinkimo. Moterišką versiją užbaigia minkštos, aksominio švelnumo odos aromatas, vienijantis šios linijos aromatų seriją.
Moteriškoji aromato versija sukuria tokio pat jausmingumo, kaip vyriškoji ir šilto, sodraus kvapo įspūdį. Dievaži, šis aromatas kelia priklausomybę man, mat norsi juo kvėpintis net ir karštu oru, nors tai nėra geriausios sąlygos tokio stiprumo kvapams. Stipri, jausminga, seksuali, svaiginanti moteris, būtent taip jaučiuosi su šiuo kvapu. Beje, jis labai patinka ir mano vyrui, nors užuodęs imbiero pirmąsias natas suabejojo, ar šis kvapas tikrai man. Tačiau nusistovėjus ant odos - tikras vakaro perliukas jausmingam pasimatymui. O ką? Net ir vedę arti dešimtmečio į tokius dar vaikšto!


Mano nuomone aromatai tinkamiausi:
     ☁☀☂☃ visus metus;
     ☄★ visai parai. Tačiau priklausomai nuo sezoniškumo: rudenį ir žiemą kvapus mieliau rinkčiausi dienos metui, tuo tarpu pavasarį ir vasarą kvėpinčiausi vakaro metu.

Nors kvapai atrodo gana stiprūs, tačiau jie nėra iš tų, kur dar neįėjus į patalpą jau jauti kvapą, sakyčiau užsiuodžia per ištiestą ranką ir tai suteikia kvepalams universalumo - jei tik tinka esamai nuotaikai, galima jais kvėpintis praktiškai visur. Nors esu patenkinta absoliučiai visais aspektais, tačiau išlikimas nėra itin ilgas... Ant mano odos išlieka 4-6 valandas, apie 6 ir ant vyro odos, kas yra visai normalu tokios kainos kategorijos ir koncentracijos aromatams, tačiau et, norėtųsi truputį ilgiau.


Negaliu atsistebėti ir atsidžiaugti šios linijos aromatais ir abiejų kvapų tobula derme bei išpildymu. Jausmingi ir gundantys vyriškos ir moteriškos kategorijos kvapai vienijami odos natos, tiesiog sutverti atspindėti vyriškumą ir moterišką, papildyti vienas kitą tobulo pasimatymo metu. Man patiko ir net labai patiko! Beveik gundausi pauostyti ir kitus Attraction serijos kvapus!

Moteriškas aromatas panašus į:
- AVON "Attraction Addicted Essence de Parfum"
- ZARA "Vibrant Leather" for Her
- JAGUAR "Jaguar Woman"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai