CATRICE Nude Illusion Make Up - makiažo pagrindas "020 Rose Vanilla"

Makiažo pagrindai ir vasara... norisi rinktis kuo lengvesnius ir kuo natūralesnio efekto, tad šį kart iš stalčiaus gilumos ištraukiau praeitą vasarą naudotą ir dar neaprašytą Nude Illusion makiažo pagrindą, kuris man visiškai netinka žiemą, mat yra ženkliai per tamsus, tačiau vos oda gauna truputį įdegio - atspalvis tampa tinkamas. Rašydama šį įrašą aš žinau, kad šios pudros prekyboje šiuo metu nebėra (ech, tos greitai besikeičiančios kompanijos priemonės...), tačiau tikiuosi kad ateityje kompanija išleis kažką panašaus, nes kol kas kompanijos asortimentas, vertinant makiažo pagrindus man atrodo skurdokas... Ką gi, manau labai trumpai pasižiūrime kas ir kaip, o jei turite man makiažo pagrindo rekomendacijų, būtinai pasidalinkite savo mylimiausiais.

"Daryti neįmanomus dalykus yra gana linksma."
V. Disnėjus


Produktas: CATRICE Nude Illusion Make Up - makiažo pagrindas "020 Rose Vanilla"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: gali paryškinti odos pasausėjimus
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lengvos formulės makiažo pagrindas suteikia optimalų matizuojantį dengimą. Šviesą atspindintys pigmentai suteikia sveikos odos švytėjimo efektą. Drėkinanti formulė, apsauga nuo UVA ir UVB filtrų ir ilgai išliekantys rezultatai. Suteikia nepriekaištingą ir natūralų efektą.


Dailių formų stiklinė makiažo pagrindo pakuotė atrodo patraukliai akiai. Matinis stiklas, juoda pompa ir skaidrus dangtelis suteikia pakuotei paprastumo, tačiau kartu išlieka subtilia elegantiškas. Pompa labai patogi naudoti, kol kas esu sunaudojusi kiek daugiau nei pusę ir jokių nepatogumų nepatiriu, nors jaučiu, kad artėjant link pabaigos gali "pasispjaudyti".

Kvapas standartinis kreminiams makiažo pagrindams, neutralus, būdingas daugumai tokio tipo priemonių, silpnas, lengvas.

Konsistencija. Makiažo pagrindas vidutinio skystumo, jaučiamas ir priemonės slidumas, tačiau konsistencijoje jaučiu ir pudriškumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, COCO-CAPRYLATE, TALC, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, LAURYL PEG-8 DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, POLYETHYLENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, NYLON-12, SODIUM CHLORIDE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, METHICONE, HYDROGEN DIMETHICONE, PTFE, SILICA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ZINC OXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Neatestuota su gyvūnais.


Poveikis. Šitas makiažo pagrindas yra pretendentas tikti visiems - jo efektas yra tarp matinio ir spindinčio. Priemonė vidutiniškai maskuoja odos netobulumus, per ją matosi didesni apgamai, odos netolygumai, tad efektas labai natūralus. Padengus ant veido pudra tampa matinio paviršiaus, tačiau priešingai nei visiems matiniams produktams, ji nepadaro veido odos visiškai plokščia. Spėju dėl tų spindinčių dalelių veidas vis dar atrodo sveikai gyvybingas. 

1. Veidas be jokio makiažo
2. Tik Nude Illusion makiažo pagrindas
3. Pilnas makiažas su makiažo pagrindu

Makiažo pagrindas nesausina mano veido odos, nekemša veido porų ir išlieka puikiai visą dieną. Tiesa turiu pastebėti, kad jei yra odos pasausėjimų, makiažo pagrindas, būdamas matinio užbaigimo, juos tikrai paryškins. Apskritai man šitas makiažo pagrindas patinka, mano turimas "020 Rose Vanilla" geltono atspalvio ir super gerai atrodo šiltesniu metų laiku. Oda su juo jaučiasi lengva, atrodo natūraliai ir man labai gaila, kad jo nebegalima įsigyti. Tad šiuo metu ieškau kažko labai panašaus šiai vasarai, galbūt jūs atradote kažką tobulo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Nežinau kaip tau, bet man gosh makiažo pagrindai kažkas nerealaus. Žiemą naudojau anti pollution, o vasarą (kiek įdegusi) tęsiu savo praeitos vasaros mylimąją foundation plus+ 🥰

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasidalinai :) Kažkodėl iš Gosh esu bandžiusi labai mažai priemonių, reikės pasižvalgyti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą