RIMMEL London Lasting Finish lūpų dažai "077 Asia"

Kaip smagu matyti, kad Rimmel kompanijos produktai Lietuvoje pagaliau, pamažu tampa vis populiaresni, tikriausiai dėl to, kad jie pasiekė influencerius, tad apie naujoves tikrai spėsime išgirsti iš vienų ar kitų. Aš Rimmel atradau beveik prieš dešimtmetį, kai atvykus į D. Britaniją reikėjo laiko priprasti prie vietinių prekinių ženklų ir Rimmel atrodė ta patikima ir nebrangi produkcija, kurią norėjosi bandyti. Išbandžiau iš tiesų nemažai, tiek kad šiai dienai prekės jau pasikeitusios. Puikiai pamenu, jog patiko makiažo pagrindai ir maskuokliai, neblogos pudros, tačiau akims skirtos priemonės (tušai ir šešėliai) buvo prasti. O va patys mėgstamiausi be abejo - nagų lakai ir lūpų dažai. Asia atspalvio dažai rinkoje gyvuoja jau labai ilgą laiką - pirmą kart juos nusipirkau 2011 metais, o ši, antroji pakuotė pirkta praeitais. Tobulo neutralaus atspalvio ir viena iš tų spalvų, kuriai regis neturi jokių didesnių priekaištų.

"Meilė gyvenimui - štai kas daro mus filosofais."
F. Nyčė



Produktas: RIMMEL London Lasting Finish lūpų dažai "077 Asia"
Gamintojas: "Rimmel London". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patogiai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: paryškina lūpų raukšleles
Tūris: 4 g
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Intensyvios pigmentacijos lūpų dažai, išliekantys iki 8 valandų. Spalva, kuri priverčia aplinkinius atsigręžti! Švelni kreminė konsistencija nesausina lūpų. 


Lūpų dažų pakuotės principas standartinis, išsukamo produkto tipo, tad ir cilindro formos. Kiek įdomiau atrodo tik kirstas dangtelio viršus su įspaustu karūnos atvaizdu - kompanijos simboliu. Keistoka tamsiai violetinė, su blizgiomis dalelėmis ir plastiko spalva, kuri visomis spalvomis suspindi tik prie šviesos šaltinio, tuo tarpu įprastai atrodo tamsiai ruda. Pakuotės plastikas neatrodo labai tvirtas, sakyčiau netgi pigus ir atrodo nelabai atlaikys. Visgi, giriu, kad užsidaro tampriai ir tvirtai, tad ir rizika atsidaryti rankinėje labai menka. O dėl plastiko - pirmoji pakuotė atlaikė (nors ir nespėjau pilnai pabaigti), tai tikiuosi, kad ir ši atlaikys. 

Kvapas. Primena standartinį, tačiau turi vos vos saldumo - nenuostabu, lūpų dažų sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos. Tačiau džiaugiuosi, kad kvapas nebesijaučia pasidažius - turiu dažus, kurie tiesiog erzina aromatu visą dieną - juk lūpos iš karto po nosimi, tad bet koks ilgiau išliekantis kvapas dienos eigoje tiesiog ima erzinti.

Konsistencija minkšta, drėgna, kreminė. O kadangi dažuose nemažai aliejaus, jaučiasi ir riebumas.


Sudėtis: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Candelilla Cera/ Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/ Cire De Candelilla, Octyldodecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Myristyl Lactate, Vp/ Hexadecene Copolymer, Ozokerite, Lanolin, Castor Oil/ Ipdi Copolymer, Meadowfoam Estolide, Myristyl Myristate, Silica, Parfum/ Fragrance, Benzyl Benzoate, Di-Ppg-3 Myristyl Ether Adipate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Sorbitan Sesquioleate, Tocopherol, Propylparaben, Cera Carnauba/ Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Benzyl Cinnamate, Linalool, Aqua/Water/Eau, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/ Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Cinnamyl Alcohol, Tin Oxide, Eugenol
May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), D&C Red No. 6 Barium Lake (CI 15850), D&C Red No. 7 Calcium Lake (CI 15850), Fd&C Yellow No. 5 Aluminum Lake (CI 19140), Fd&C Yellow No. 6 Aluminum Lake (CI 15985), D&C Red No. 27 Aluminum Lake (CI 45410), D&C Red No. 33 Aluminum Lake (CI 17200), Fd&C Blue No. 1 Aluminum Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470).


Poveikis. Lūpų dažai dengiasi itin lengvai. Pirmasis dažų sluoksnis dengiasi lengvesniu atspalviu, o jei dengsite antrą - spalva taps intensyvesnė ir sodresnė. Visgi, su šiais dažais reiktų elgtis atsargiai, mat storesnis sluoksnis linkęs išryškinti lūpų netobulumus. Situacija tikrai nėra prasta, tačiau gražiau atrodo plonesnis dažų sluoksnis, nei intensyviai prisluoksniuotos atspalviu lūpos. 

"077 Asia" atspalvis neutralaus rudo atspalvio su trupučiu rausvos spalvos. Regis ši spalva yra daugmaž tobuliausia mano nude, kuri nepadaro veido negyvu, suteikia sveiko atspalvio ir tinka prie mano plaukų spalvos - nei per tamsi, nei per šviesi. Atspalvis tikrai nėra matinis, kaip ir prieš dešimtmetį, ši spalva vis dar tradicinė - kiek blizgi, tačiau ne tiek, kad pavadintum blizgančia.


Man patinka šių dažų pojūtis ant lūpų - jaučiasi patogiai, nesausina, neerzina lūpų - to ko reikia kasdien. Išlikimas irgi daugmaž kasdienis - apie 3 valandas, kol vėl norisi atnaujinti spalvą plonyčiu sluoksniu. Patvarumu irgi nepasižymi, nors ir ne siaubingai, bet palieka pėdsakus ant puodelių geriant kavą ar bučiuojantis. Nėra šie dažai super išliekantys, super drėkinantys ar super spindintys, tačiau man jie patinka dėl pojūčio ant lūpų ir puikiai tinka vasaros dienomis, kai nesidarau jokio makiažo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai