CATRICE Ultimate Nudes nagų lakas "03 Meet Me A Paris"

Kažkodėl pavasarį mano manikiūre vyravo labai neutralios spalvos, dar nesinorėjo nieko itin ryškaus, neoninio ar pastelinio: raudonos, nude ir sodrios spalvos karaliavo iki pat šiol. Tiesą sakant jau ruošiausi ir norėjau kažko ryškaus praeitą savaitę, tačiau puikiai suvokiau, kad ligoninėje nenoriu nieko labai iššaukiančio, ryškaus ar traukiančio akį, tad ieškojau kažko visiškai neutralaus ir tarp turimų krūvos nagų lakų išsirinkau visiškai nekaltai atrodantį Ultimate Nudes laką iš Catrice, žadantį subtilų, prancūziško manikiūro efektą. Šiandien apie jį šiek tiek plačiau, kaip visuomet su nuotraukomis ir nuomone tiek apie spalvą, tiek apie išlikimą.

"Visos mūsų nelaimės atsiranda dėl to, kad mes nemokame būti vieni."
La Briujerasa



Produktas: CATRICE Ultimate Nudes nagų lakas "03 Meet Me A Paris"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: subtilus, natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: gana trumpai laiko
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Natūralus ir elegantiškas efektas su subtiliu spindesiu. Inovatyvi formulė sutekia tobulą dengimą ir intensyvų spindesį. Unikalus šepetėlis padeda profesionaliai padengti nagų laką. Be formaldehydo, touleno, ftalatų.

Sudėtis: sudėties ant buteliuko nėra, o internete jos rasti nepavyko.


Poveikis. Paprastas volelio formos nagų lako buteliukas su užsuktu juodu dangteliu. Aplikatorius platus, trumpesnio ilgio, tad greitai ir patogiai padengia nagą be jokio didesnio vargo ar ilgesnio gaišimo. Nagų lakas gana skystas, tačiau dengiasi lengvai ir tolygiai, svarbiausia nepamiršti gerai apvalyti šepetėlio prieš dedant ant nago, nepadauginti lako, kad nenutekėtų ant odelių.

Vienas sluoksnis

"03 Meet Me A Paris" atspalvis visiškai subtilus, neutralus ir atrodo net blankus ir nuobodus iš pirmo žvilgsnio, tačiau toks tikrai nėra. Visiškai pritariu, kad manikiūras su priemone atrodo subtiliai ir primena prancūzišką. Deja, bet pirmasis sluoksnis atrodo kaip tiesiog bespalvis nagų lakas, nesimato spalvos, tik įgauna šiek tiek spindesio, tad mano nuomone tiesiog būtina padengti antrąjį sluoksnį.

Su antruoju sluoksniu išryškėja nagų lako subtilumas. Žiūrint įprastai jis atrodo kaip beveik skaidrus nagų lakas su lengvu pienišku efektu. Tačiau pakanka pasukti ranką ir galima matyti smulkias blizgias daleles ant nago paviršiaus, o pats atspalvis kinta priklausomai nuo šviesios kritimo kampo: pieniškai baltas, žalsvas, rausvas, lengvai auksinis, ir vos vos alyvinis. Pagauti nuotraukose šio žaismo neįmanoma, tačiau realybėje atrodo oh kaip smagiai, įdomiai ir neįprastai.

Du sluoksniai

Deja, ne viskas čia yra gerai. Suprantu priemonės idėją būti dalinai permatomu - dėl to šį laką drąsiai galima naudoti ir ant spalvoto nagų lako. Bėda ta, kad labai aiškiai persišviečia nagas ir laisvasis nago kraštas, tad jis turi būti nepriekaištingai lygus, kuo baltesnis, o jei turi nors kokį nago trūkumą - viskas matosi kiaurai ir atrodo nepatraukliai. Šiuo metu turiu ilgus (manau, kad čia jau ilgi?) nagus ir vienas iš jų turi paviršinio sluoksnio įsikilimą, kuris puikiai matėsi per šį laką ir atrodė nepatraukliai. Tikriausiai gražiausiai priemonė atrodytų ant visiškai trumpų nagučių.

Galiausiai reikia pakalbėti ir apie išlikimą. Turiu nuvilti, kad tai nėra ilgai išliekantis nagų lakas - vos 4 dienos ir jis ima trupėti lauk. Tačiau realiai jį valyčiau lauk jau 3-čią dieną, mat po poros dienų nešiojimo paviršius pasitrina, tampa tarsi murzinas ir praranda tą pradinį muilo burbulo efekto ar prancūziško žavesio faktorių.

Panašūs atspalviai:
ESSENCE Light Reflection. Soap Bubble Effect - viršutinis nagų lakas ("28 magic play of light") - tiek kad čia nėra paskirų blizgučių. O spalvų žaismas net labai panašus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai