PRESTIGE Classic akių kontūro pieštukas "E-80 Magnetic"

Aš vėl su naujienomis! Nežinau, kiek žmonių žino, tačiau ilgus metus Eurokos parduotuvėse gyvenusi Prestige kosmetika palieka parduotuvės lentynas. Kompanija iš tiesų turi nemažai visai gerų priemonių ir man šiek tiek gaila, kad per tą laiką išbandžiau visai nedaug... Tačiau faktas tas, kad dabar jau tikriausiai matote pustuščius Prestige stendus parduotuvėse, o internetinėje parduotuvėje vyksta dosnus išpardavimas iki tol, kol kosmetikos gaminių nebeliks, o paskui... paskui parduotuvėse esančius stendus keis populiaresnės kompanijos, pavyzdžiui, žinau kad vienoje jų vietoj Prestige stendo atsiras Wet n Wild, tačiau tikriausiai viskas priklausys nuo konkrečios parduotuvės. Kol kas, kol dar kosmetikos priemones turime, kol dar galima įsigyti parduotuvėse, noriu papasakoti apie labai labai ilgametį kompanijos produktą - akių kontūro pieštuką. Apie šį kompanijos produktą sklando legendos!

"Geba mąstyti - viena iš aistrų, galinčių ilgiau džiuginti už visas kitas."
B. Šo



Produktas: PRESTIGE Classic akių kontūro pieštukas "E-80 Magnetic"
Gamintojas: "Prestige Cosmetics" JAV. Pagaminta Čekijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kreminė formulė
Labiausiai nepatiko: atspalvis paryškina odos raukšleles
Tūris: 1,1 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Klasikinis medinis pieštukas minkštas ir tikslus. Pigmentuotos ryškios spalvos ir augaliniu aliejumi papildyta formulė yra minkštos tekstūros. Pieštuką lengva išsklaidyti ir padengti be voko tempimo bei spaudimo. Puikiai tinka ir vandens linijai.
Naudojimas: Padenkite ant viršutinio akies voko ir ties apatine blakstienų augimo linija. Gali būti naudojamas ir vandens linijai.


Standartinė pieštuko pakuotė nuo kitų skiriasi tikriausiai tik medinio pagrindo spalva. Dažniausiai rinkoje matome juodo pagrindo pieštukus, o čia - sidabriškai pilkas korpusas su priemonės spalvą atitinkančiu galiuku. Iš esmės pieštuko principas labai paprastas: drožiamas korpusas su užkimštu plastikiniu dangteliu ir tikriausiai daugiau diskusijų čia nereikia?

Kvapas. Neutralus medienos kvapas, pačio pieštuko šerdies kvapo čia nesijaučia.

Konsistencija. Pieštukas minkštas, vidutiniško drėgnumo, sakyčiau netgi kreminis.


Sudėtis: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides, Mica, Isopropyl Myristate, Talc, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Methylparaben, Propylparaben, BHT.
May Contain: Mica, CI 77019, Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491/ CI 77492/ CI 77499, Ultramarines CI 77007, Carmine CI 75470, Ferric Ferrocyanide CI 77510, Chromium Oxide Greens CI 77288, Chromium Hydroxide Green CI 77289, Manganese Violet CI 77742, Bismuth Oxychloride CI 77163


Poveikis. Pieštukas labai lengvai ir tolygiai dengiasi ant odos, slysdamas jos paviršiumi ir skleisdamas spalvą, tačiau nepalikdamas tarpelių ant odos. Jis tolygiai ir gerai užpildo spalva, brėžiant nereikia tempti odos, kad nubrėžti liniją ar bandyti intensyviai spausti priemonę. Tačiau mano akimis, stebint rezultatą, aš matau kad nors brėžiamas odos plotas užpildomas spalva, tačiau paryškėja odos raukšlelės ir gali tapti matomos kiek labiau nei norisi. 

"E-80 Magnetic" atspalvis tamsiai violetinis, matinis, be jokių spindinčių dalelių. Kompanija siūlo gana platų šių pieštukų pasirinkimą, nuo klasikinių juodų ir rudų, iki spalvotų pieštukų. Man patinka šiltuoju metų laiku nusibrėžti spalvotą kontūro liniją, tad šiai vasarai turiu būtent tokį. Girdėjau, kad labai giriamas šokoladinis pieštuko atspalvis, tik nežinau, kiek realiai šių pieštukų dar yra likę Eurokos parduotuvėse.


Akių kontūro pieštuko pigmentacija labai gera, man patinka kremiška konsistencija, o ir išlikimą galiu drąsiai pagirti - linija išlieka visą dieną be jokio didesnio vargo. Galbūt jei vokai labiau linkę riebaluotis, priemonės išlikimas gali būti kiek prastesnis.

Apskritai pieštukas labai geras ir smagus naudoti - juo paprasta nusibrėžti ryškią, spalvotą liniją netempiant akies ir nespaudžiant, atspalviai puikiai pigmentuoti, išlieka gerai, o kaina visai maža. Ar galima tikėtis daugiau? Man patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Na, jeigu lentynas paliks tokiu greičiu, kaip Belaton kosmetika, kuri išparduodama turbūt jau kelerius metus ir jos vis dar galima rasti, tai... :D Galiojimo laikas, manau, pasibaigęs jau kelis kartus, o Belaton vis dar išparduodamų likučių lentynose :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, visiškai jums pritariu! Belaton geriausiu atveju nebent kokį nagų laką galima parduoti, nes visa kita jau turėtų būti nebetinkama naudoti... Šiaip vienoje parduotuvėje atidžiai žiūrėjau ir buvo visai minimalus likutis, tad reikia tikėtis, kad nepardavinės senų, o ir žmonės turės proto nepirkti to kas sena, kad ir per pus pigiau ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą