AROMIKA ACAPPELLA namų kvepalai su lazdelėmis: Magnolijų sodas, Rubinas ir Salų gėlės. Pavasario - vasaros namų aromatai.

Pirmieji pavasario ženklai mane džiugina, jau spėjau namuose atlikti generalinę tvarką, vis dažniau namuose atveriu langus, įleisdama pavasariškos gaivos. Nors gaiviai kvepiantis, tyras lauko oras yra geriausias kvapas uoslei, tačiau man patinka, kai mano namai maloniai kvepia. Iš dažniausiai naudojamų kvapų namams šiandien noriu papasakoti apie tris, pavasariškus ACappella aromatus - tikiu, kad būtent šios kompanijos aromatai nusipelno daugiau jūsų dėmesio.


Produktas:  ACAPPELLA namų kvepalai su lazdelėmis: Magnolijų sodas, Rubinas ir Salų gėlės
Gamintojas: UAB "Aromika" Amsterdam. Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: kvėpinti patalpas
Tūris: kiekvieno po 100 ml
Kaina: po 5,99 Eur
Kur galima įsigyti:  Aromika.lt, senukai, prekybos centrai, pašto skyriai, pigu.lt ir kt. Daugumoje prekybos vietų

Kiekvienas aromatas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje rasite stiklinį buteliuką su aromatu ir kvapui skirtas lazdeles. Pastebiu, kad senesni aromatai turėjo buteliukus, puoštus gėlytėmis ir medines lazdeles. Šiuo metu gamintojas greičiausiai keičia dizainą - pastebėjau, kad atsirado buteliukai su abstrakčiu paveiksliuku, o vietoje medinių, rudų lazdelių pakuotėje radau juodas. Ar gamintojas pakeis visų kvapų dizainu kol kas nežinau, bet naujas atrodo puikiai. Senasis jau buvo kiek pabodęs ir norėjosi naujovių. Esu išbandžiusi ne vieną šios kompanijos kvapą, bet šiandien tik apie tris iš jų:

MAGNOLIJŲ SODAS

Įkvėptas žydinčio sodo gaivos! Aristokratiška, švelni magnolija, šviežia žolė ir... gabalėlis saldaus šokolado! Kartu jie atpalaiduoja, ramina ir pakelia ūpą.
NATOS: magnolija, nupjauta žolė, bijūnas, šokoladas, santalas, muskusas.


Magnolijų sodo aromatą bandau pirmąjį kartą, mat anksčiau prisibijojau rožinės spalvos ir gėlinio aromato. Man patinka, kai namai kvepia gaiviau. Šis aromatas kiek saldesnis, nei mėgstu, gausiai gėlinis ir labai, net labai primena intensyviai gėlinius, moteriškus kvepalus. Iš gamintojo išvardintų natų be abejonės dominuoja magnolija, jaučiama visą laiką, kurią labai gražiai papildo jazminas, visgi, užleisdamas magnolijai dominuojančią poziciją ir bemaž nematomas. Aiškiai jaučiu sandalą ir šiek tiek muskusines natas. Vis gi, nelabai šiame kvape randu nupjautos žolės užuominų. Greičiausiai natos puikiai subalansuotos ir nupjautos žolės kvapas slepiasi tarp šių natų?

Aromatas puikiai tiks vidutinio saldumo, gėlių kvapų mylėtojams ir tiems, kurie nori jausti moteriškų kvepalų dvelksmą kambario ore. 

SALŲ GĖLĖS

Salų gėlės - rytietiškas, šiltas, saldus ir egzotiškas kvapas. Šis aromatas patalpoms suteikia nepaprasto žavesio ir paslaptingumo.
NATOS: bergamotė, apelsinų žiedai, rožė, jazminas, kvapioji kananga, kvapusis heliotropas, vanilė, kokosas.


Šį aromatą visuomet perku pavasario ir vasaros metui, nes tai... kažkas tobulo. Paprastai man nelabai patinka rožės ir bergamotės derinys, bet šiame kvape aš nejaučiu jokių citrusų natų. Aromate jaučiasi jazminas, jaučiasi apelsinų žiedų aromatas ir kvapnioji kananga. Viskas gražiai sulieta ir papildyta kreminėmis vanilės ir kokoso natomis. Salų gėlės yra tobulas kreminis, švelnus, minkštas aromatas su gardžiomis baltomis gėlėmis ir kreminiu kokosų, švelnia vanilės gaiva. Kiekviena nata čia tobulai subalansuota. Kvepia dieviškai, minkštai, maloniai. Nenuostabu, kad šį kvapą vis kartoju - tampu nuo jo priklausoma ir tiesą sakant, mielai kvėpinčiausi būtent tokiu aromatu! Šį kvapą aš myliniu - tobulas balansas, minkštas, kreminis, parfumerinis šedevras namams. Labai patinka šį kvapą turėti ant kosmetinio staliuko - visuomet nuteikia labai labai maloniai. 

RUBINAS

Saulės sunokinti vaisiai ir truputis žalumos kartumo. Drauge - tai saldus gaivumas, įkvepiantis optimizmo, meilės ir aistros.
NATOS: žalumos natos, braškė, persikas, toffee.


Rubino namų kvapą esu turėjusi, tačiau palyginus senai, tad jau nebepamenu, kaip jis kvepėjo. Pamenu tik braškes, tad prieš perkant pagalvojau, kad pavasario ir vasaros metui geriausias kvapas namuose yra būtent braškės. Deja, šis namų kvapas nėra pats mylimiausias šios kompanijos kvapas. Pirmas įkvėpimas iš ties jaučiasi kaip braškės, tačiau šalia aiškiai užuodžiu ir persiko bei žalumos natas. Visa dermė sukuria keistą saldžiai kartų kvapą. Jis turėtų būti labai malonus karštomis dienomis, gaivinantis ir nešantis malonias emocijas. Rubinas aromate natos man pasirodė aiškiai atpažįstamos, kiek prasčiau subalansuotos nei kituose šios kompanijos aromatuose. Nepaisant to, namų kvapas malonus kai norisi gaivumo ir truputėlio saldumo, kai pasiilgsti braškių aromato.


ACappella namų kvepalai su lazdelėmis puikiai subalansuotų natų kvapai, kurie puikiai atsiskleidžia, kuria puikią nuotaiką bei suteikia itin malonius aromatus. Iš šių trijų man labiausiai patinka "Salų gėlės" su kreminiu gėlių aromatu, tačiau šis pasirinkimas tik akimirkos, šio momento, nes mano nuotaika keičiasi, aš mėgstu keisti tiek kūno, tiek namų kvapus, tad sekantį kartą gali būti rinkčiausi visą kitą mylimiausią kvapą.

Jei niekada nebandėte ACappella aromatų namams - labai, net labai rekomenduoju įsigyti jums patraukliausią ir tiesiog pabandyti. Kvapai puikiai subalansuoti, itin gardūs ir pakanka ilgam laikui. Vieno buteliuko man pakanka daugiau nei 1,5 mėnesio, žinoma, laikas priklauso nuo to, kiek lazdelių naudosite buteliuke. Priklausomai nuo patalpos dydžio, aš renkuosi nuo 2 iki 4 lazdelių. Jų visiškai pakanka tik įėjus į patalpą užuosti malonius kvapus ir mėgautis aromatu. Svarbu nepamiršti kartas nuo karto apversti lazdelių, kad aromatas įsigertų į kitą pusę. Galiausiai lazdelės per laiką gali apdulkėti ir kvapas prislopti, tad vartyti jas būtina.

Drąsiai sakau, kad tai yra geriausi namų kvapai su lazdelėmis - aromatai intensyvūs, malonūs ir pakanka ilgam laikui, o kaina net labai gera. Bandykite. O jei bandėte, pasidalinkite savo mėgstamiausiu ACappella aromatu komentaruose. Man smalsu - kuris iš kvapų labiausiai patinka jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai