CLINIQUE Quickliner For Eyes Intense - intensyviai pigmentuotas, automatinis akių pieštukas "09 intense ebony"

Akių kontūro pieštuką naudoju retokai - ne visoms akių formoms tinka akių kontūras. Ne kartą bandžiau piešti strėlytes ir net pavykus bemaž tobulai - niekada nebuvau patenkinta rezultatu. Bandžiau ploną liniją, bandžiau storesnę... niekas netiko. Galiausiai atradau, kad tik itin plonytė, nepilna akių kontūro linija daugiau mažiau man tinka, tačiau dėl to, kad nesu labai patenkinta, kaip ji atrodo - piešti pasiryžtu itin retai. Ir tikrai ne strėlytes. Šį kart jus noriu supažindinti su Clinique juodu akių pieštuku 


Produktas: CLINIQUE Quickliner For Eyes Intense - intensyviai pigmentuotas, automatinis akių pieštukas "09 intense ebony"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: manyčiau aukštoka kaina
Tūris: maniškė 1,4 g Galima nusipirkti 3 g pakuotėje
Kaina: 21,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Tai puikus būdas paryškinti jūsų akis ir išlikti ryškiai visą dieną ar naktį! Dėl sudėtyje esančių pigmentų spalva išlieka net 12 valandų. Itin lengva naudotis pieštuku, todėl galite preciziškai pasidaryti akių pravedimą.
Pieštukas išsisuka, bet nesusisuka atgal.


Pakuotė. Pieštuko formos plastikinis korpusas su išsukamu mechanizmu. Pieštuko dangtelis sidabrinės spalvos, o korpusas atitinka priemonės spalvą. Mano pakuotė nėra skirta pardavimui ir skiriasi nuo originalios - ant pardavimui skirtos pakuotės dar yra kempinėlė produktui išsklaidyti. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kvapas. Akių kontūro pieštukas bekvapis, priemonėje nenaudotos kvapiosios medžiagos.

Konsistencija. Minkšta, kreminė, labai intensyviai pigmentuota. Nuotraukoje žemiau pirmi du pabrėžimai - vos vos prisilietus, be jokios jėgos.


Sudėtis: Isododecane, Cyclopentasiloxane, PEG/ PPPG-19/19 Dimethicone, Synthetic Wax, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Nylon-12, C20-40 Alcohols, Perfluorononyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Polyethylene, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
[+/- Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica, Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Manganese Violet (CI 77742), Yellow 5 Lake (CI 19140), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Carmine (CI 75470), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Titanium Dioxide (CI 77891), Aluminum Powder (CI 77000), Blue 1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007)].


Poveikis. Šitas pieštukas labai intensyviai pigmentuotos, juodmedžio spalvos, brėžiant per akies voką priemonė užpildo raukšleles ir jas tarsi vizualiai paslepia. Kreminė tekstūra leidžia lengvai padengti produktą ant voko be didesnio vargo ir man nereikia kelis kartus taisyti, norint išgauti tiesią liniją - produktu labai lengva dirbti.

Tik padengus pieštuką galima išsklaidyti ant voko padūmavusiam efektui išgauti. Turiu pastebėti, kad pieštukas ant odos greit nudžiūva, tad reiktų sklaidyti iš karto, nedelsiant kol jis pasausės.


Aš dažniausiai pieštukais brėžiu plonytę liniją maždaug nuo pusės voko, kaip ir šiuo atveju. Labai smagu, kad greit išdžiūvęs pieštukas netepa net liečiamas, tad jei turima užkritusį voką, nereikia nerimauti, kad priemonė išteplios odą po antakiu ar nukeliaus kažkur ne ten. Pieštukas puikiai išlieka visą dieną, nusiplauna kaip įprastas makiažas (tik su vandeniu nuplauti nepavyks). 

Nors neturiu daug patirties su akių kontūro pieštukais, tačiau giriu Clinique variantą - būtent taip aš įsivaizduoju tobulą akių pieštuką: lengva naudoti, kreminė tekstūra, greit džiūva, netepa ir gerai atrodo. Ne iš pigiųjų, tačiau iš ties kokybiškas bei manyčiau vertas dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai