THE HUMBLE CO Kids Stawberry - vaikiška braškinė dantų pasta su flouru

Visai nesenai bandėme vaikui duoti suaugusiems skirtos dantų pastos dantų valymui, tačiau jam nepatiko, tad toliau leidomės į vaikiškos dantų pastos paieškas. Tai pats sunkiausias metas, kai vaikiškos pastos jau nebetinka, reikia normalios apsaugos nuolatiniams dantukams, tačiau kartu jis dar turi pieninių, kuriems įprastos pastos dar per stiprios. Nesenai atradau regis geriausiai tinkantį Humble Co variantą, tad išbandėme ir su džiaugsmu naudojame toliau. Trumpai apie pastą, kuri tinka pereinamuoju laikotarpiu.


Produktas: THE HUMBLE CO Kids Stawberry - vaikiška braškinė dantų pasta su flouru
Gamintojas: "The Humble Co", Švedija. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: burnos higienai, valyti apnašas, saugoti nuo karieso
Tinkamas tipas: vaikams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: norėtųsi, kad gaivos ir švaros kvapas išliktų ilgiau
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Eurovaistinė, Eurokos

Ką žada gamintojas: Dantų pasta KIDS STRAWBERRY vaikams su braškių aromatu ir fluoru. Padeda apsaugoti dantukus nuo karieso. Produktas draugiškas veganams.Ši dantų pasta skirta apsaugoti nuo ėduonies ir apnašų kaupimosi, puikiai tinkanti vaikams nuo pirmojo dantuko ir vyresniems. Iš kitų vaikiškų dantų pastų ši išsiskiria dėl sudėtyje panaudotų tik natūralių medžiagų. Tai patvirtina ir „Humble“ kompanijos turimi sertifikatai. Taip pat, kaip ir „Humble Brush“ bambukiniai dantų šepetėliai, dantų pastos yra kuriamos bendradarbiaujant su odontologais visame pasaulyje. Sudėtyje nėra SLS, yra fluoro. Braškių skonio. Pakuotė pagaminta pagal naują „GreenLeaf“ technologiją, kuri naudoja optimizuotą gamybos procesą,  teigiamai veikiantį aplinką.

Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, CI 77891, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Aloe Barbadensi Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Sudėtyje yra fluorido 1000 ppm


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pasidžiaugti priemonės sudėtimi: visiškai saugi sudėtis vaikams, kuri tiks ir mažiausiems. Reiktų nepamiršti, kad dantų pasta sudėtyje turi flouro, tad... vaikams, kurie nemoka išspjauti pastos, ši priemonė gali būti netinkama. Arba reiktų rinktis kitokią priemonę, arba stebėti vaiko valymosi procesą, padėti ir vis priminti išspjauti lauk likučius.

Dantų pasta kvepia braškėmis ir visgi skonis man pasirodė kiek sintetinis, dirbtinis. Vargu ar burnos priežiūroje yra tikrą primenantis braškinis aromatas? Kiek teko bandyti braškinių pastų, visų jų skonis panašiai sintetinis. Nors mano sūnui tai visiškai netrukdo. 

Dantų pasta tirštoka, labai jaučiasi milteliai, ypač tik pradėjus valyti dantis. Priemonė gana greit suputoja ir švelniai išvalo dantukus. Vaikui patinka skonis, jis džiaugiasi, kad visiškai negriaužia burnos gleivinės. O aš džiaugiuosi flouro kiekiu priemonėje - pats tas vaikams. Tik.. gal gaivos ir švaros aromatas galėtų išlikti kiek ilgiau. Pasta mums labai patinka, jau nupirkome pakaitalą ir kartosime ją dar kart - kol kas tai puikus sprendimas kai burnoje jau gyvena nuolatiniai kaimynystėje su pieniniais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai