SENSO THERAPIA 'Happiness Re-charge" putojanti vonios druska su slyvų ir braškių aromatu

Balandžio mėnuo, o orai vis dar nelepina... mėnesio pradžioje snigo, dažnai lyja, orai apniukę... pavasaris neskuba ateiti. Tačiau kartu tai reiškia, kad galima ilgiau mėgautis kvapniomis voniomis sekmadienio popietėmis. Mano namuose vis dar nemažai vonios priemonių, kurias naudoju priklausomai nuo nuotaikos bei tos dienos norų. Šiandien apie Senso vonios druską, kuri žadėjo kvepėti slyvomis ir braškėmis. 


Produktas: SENSO THERAPIA  'Happiness Re-charge" putojanti vonios druska su slyvų ir braškių aromatu
Gamintojas: OOO "Ruskaja Kosmetika". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms. Mažinti nuovargį ir įtampą, minkštinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia odai švelnumo
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 600 g
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: „Senso Terapia“ vonios druska yra tikras SPA pasilepinimas jūsų namuose. Natūrali druska, praturtinta braškių, gervuogių ekstraktais, jogurtu ir šilko proteinais padeda nuimti nuovargį, suminkština odą ir atstato jėgas.
Slyvų-braškių aromatas padeda nuimti nuovargį po sunkios darbo dienos, gerina nuotaiką, sukuria vidinės harmonijos būseną. 
Naudojimas: ištirpinkite 6-7 valgomuosius šaukštus vonios druskos pilnoje šilto vandens vonioje (36-38 laipsniai šilumos) ir mėgaukitės druskos teikiamu atstatančiu jėgas poveikiu 15-20 min.


Pakuotė. Plastikinis indelis su juodu užsukamu dangteliu. Pro skaidrias plastiko sieneles matosi viduje esanti druska. Etiketė gana paprasta - juodos spalvos su baltais ir rožiniais užrašais. Pakuotė patogi, tačiau pirmus kartus naudoti nebuvo labai smagu - iki viršaus pripiltas, smulkus produktas atsukant krito pro kraštus, gal būtų pakakę po dangteliu uždėti kokią apsauginę membraną?

Kvapas. Vonios druska turėtų kvepėti slyvomis ir braškėmis. Prinokusių vaisių aromatas paprastai nuteikia maloniai, jei jis sukurtas teisingai. Deja, tačiau vonios druska kvapia sintetinėmis braškėmis. Jei nežinočiau, kad priemonė turi kvepėti braškiniu aromatu - greičiausiai ir identifikuoti negalėčiau.

Konsistencija smulkiai malta vonios druska. Priemonė gana drėgna, tad visuomet indelis tiesiog aplipęs produkto likučiais.


Sudėtis: Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Parfum, Glycerin, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Seed Extract, Rubus Fruicosus (Blackberry) Juice, Yogurt Extract, Hydrolyzed Silk, CI 14720, CI 16255


Poveikis. Vonios druskos sudėtis man pasirodė visai nebloga ir tik tyrinėdama sudėtines dalis supratau, kad čia yra putojimą keliančių ingredientų, vadinasi produktas vonioje turėtų sukurti putas. Iš ties, tos putos pats smagiausia dalykas - įpili po tekančiu vandeniu, o vonia prisipildo smulkiomis putomis. Putų mano nuomone ne tiek jau daug, vidutiniškai. Tačiau labai smagu, kad putoja, nuteikia smagiai.

Deja, tačiau pribėgus voniai mano pirminiai lūkesčiai apie malonų, prinokusių slyvų ir sultingų braškių aromatą išgaravo kaip kamparas... Vonios druskos kvapas beveik visiškai dingo, liko tik vos jaučiamas sintetinis pokvapis, vadinasi pasvajojau apie sultingų  uogų aromatą... 


Vienintelis didesnis šios druskos privalumas - produktas minkština odą, suteikia jai švelnumo. O ir su burbuliukais labai smagu vonioje pažaisti, taip nugenant mintis toli, toli... Ir visgi, aš nemanau, kad šis produktas vertas dėmesio - vonios priemonės turi maloniai kvepėti, padėti atsipalaiduoti. Geras kvapas yra pagrindinis aspektas puikios kokybės vonios druskai, o čia deja... sakyčiau net žemiau nei vidurkis, tad nerekomenduoju ir dėl kokybės, ir dar dėl to kad tai rusiška kosmetika. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai