PIRMAS ĮSPŪDIS. AQUA Hair & Body Shampoo - dušo želė ir plaukų šampūnas viename ir AQUA muilas

Man visai smagu iš viešbučių parsivežti kosmetikos ir ne dėl to, kad siekčiau taupyti, man jos trūktų ar suveiktų lietuviškas godumas - ne. Man tiesiog smalsu tą kosmetiką išbandyti namų sąlygomis. Viešučiuose ją naudojant visiškai nesigilinu kas slepiasi priemonių sudėtyse - tuo metu svarbiau įspūdžiai naujoje šalyje ar mieste, nei kosmetika. Tačiau ją labai smagu išbandyti namuose, net... nauji potyriai ir naujas prekinis ženklas visuomet laba smagu, naujovių pomėgis, džiaugsmas atrasti, patirti ir pažinti mane ir paskatino pradėti rašyti blogą. 
Šį kart mano rankose Aqua kosmetika, kurią siūlė naudoti Spa Pawlik-Aquaforum viešbutis Františkovy Lázně mieste. Pasivežiau, išbandžiau ir palieku įspūdžius.

Ką žada gamintojas: gamintojo pažadų ant pakuočių nėra. Greičiausiai reiktų susiprasti, kad priemonės universalios, skirtos kūnui ir plaukams plauti.

Sudėtis: 
Hair & Body Shampoo: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, CI 42090.

Muilas: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Palm Kernel Acid, Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.


Kiekis: prausiklio - 10 ml; muilo - 11 g
Gamintojas: Threiner Kg, Schonwald, Vokietija (www.hotelbedarf24.de)


Mano nuomonė. Savaime suprantama, kad viešbučių pakuotės labai paprastos, skirtos, o šios - skirtos naudojimui čia ir dabar, tad nieko nuostabaus, kad turime du vienkartinius skaidraus plastiko maišelius.

Produktai kvepia stipriai ir intensyviai, nors muilo ir prausiklio kvapas šiek tiek skiriasi, tačiau kategorija labai panaši - kvepia švara, muilu ir gaivumu. Prausiklio kvapas kiek gaivesnis, muilas turi daugiau pudriškumo. Pačiai keista, bet man kvapas labai patinka - tai, ko noriu iš kūno prausimo priemonių - aiškaus švaros ir gaivos aromato.

Deja, tačiau 10 ml pakuotės plaukams ir kūnui yra per mažai, nustebau kad ir viešbutyje tos pakuotės buvo labai jau ribotos. Kaip normaliai išsiplauti ilgus plaukus ir nuprausti visą kūną su 10 ml? Plaukams prausiklis, o kūnui muilas? Taip ir naudojau šiame viešbutyje, bet vis geriau nei muilas viskam. 

Plaukų ir kūno prausiklis neblogai suputoja, muilas putoja nepriekaištingai intensyviai. Abi priemonės prausia švariai, tačiau sudėtys nėra nepriekaištingos. Tarp ingredientų ir SLS, ir odą galinčių sausinti ingredientų - ilgesniam naudojimui tokių priemonių nesirinkčiau. Po ilgesnio, reguliaraus naudojimo pastebėjau, kad muilas stipriai sausina rankų odą. Vis gi, kai viešbutyje praleidi ribotą laiką ir naudoji trumpai - viskas su tokio tipo prausikliais gerai. Jie skirti prausti, atlikti elementarią kūno švarinimo funkciją. Tą šie produktai ir atlieka. O jei visgi jūsų oda turi specialių poreikių, pavyzdžiui, sausėja, yra labai jautri - visuomet galima į viešbučius vežtis savos, tiesa?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai