LANEIGE Lip Sleeping Mask - naktinė lūpų kaukė - balzamas "Grapefruit"

Visai nesenai visas grožio pasaulis ošė apie nuostabų korėjietišką Laneige lūpų balzamą, kuris neva tai itin geras, suteikia švelnumo lūpoms ir iš vis, pats geriausias pasaulyje. Nelabai tuo metu merginos ir detalizavo ką ši priemonė dar daro ir kuo gera? Tačiau kai taip giria, negalėjau neįsigyti, juo lab, kad mano lūpų oda iš tiesų problematiška, dažnai sausa, suskeldėjusi, o kartais ir sutrūkinėja. Užtruko šiek tiek laiko išsiaiškinti priemonės privalumus ir trūkumus, galiausiai ir produktas ne visai toks kokį piešė merginos - pirmiausia priemonė ne visai lūpų balzamas, tiksliau daugiau nei tai, tad... pasakoju.


Produktas: LANEIGE Lip Sleeping Mask - naktinė lūpų kaukė - balzamas "Grapefruit"
Gamintojas: "Laneige". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: 
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai maloniai kvepia
Labiausiai nepatiko: nemaitina ir nedrėkina odos
Tūris: 20 g
Kaina: $13.96 US
Kur galima įsigyti: ebay, pigu.lt, kottyshop.lt

Ką žada gamintojas: Suteikia odai skaistesnės ir spindinčios odos efektą po nakties miego. Priemonė atkuria odą nakties miego metu ir padengia drėkinančia plėvele. 
1 žingsnis: Prieš eidami miegoti, mentele užtepkite gausų kiekį. Poveikis: tirpina užsispyrusias negyvas odos ląsteles ir naktį suteikia odai gausų drėgmės kiekį. 2 žingsnis: Kitą rytą švelniai nuvalykite odą audiniu arba medvilnės kilimėliu. Poveikis: Padaro lūpas glotnias ir elastingas pašalindamas negyvas odos ląsteles. Miego kaukė, suteikianti lūpoms glotnumo ir stangrumo, švelniai tirpdydama negyvą lūpų odą per naktį.


Pakuotė. Lūpoms skirta priemonė atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurio rasime ir naudojimo instrukciją ir pridėtą silikoninį aplikatorių. Atskira instrukcija čia labai reikalinga - ant pakuotės nėra daug informacijos, juo labiau informacijos suprantama kalba. 

Pati kaukė supakuota dideliame, plastiko indelyje su atsukamu dangteliu. Pakuotės plastikas labai kokybiškas, storas ir tvirtas. Dizainas dailus ir patrauklus, spalvingas. Vienintelis didesnis trūkumas mano galva yra kiekis - kas sunaudoja tokius kiekius produkto? Man daug paprasčiau būtų maždaug per pus mažesnė pakuotė - taip garantuotai pabaigčiau indelį dar jam nespėjus sugesti.

Kvapas. Gamintojas siūlo kelis skirtingus priemonės aromatus, tarp kurių ir originalusis uogų, vanilės, obuolių bei greipfrutų. Aš pasirinkau greipfrutų - mėgstu ir aromatą ir rūgščiai kartų greipfrutų skonį. Kvepia kaip vaikiška kramtomoji greipfrutų skonio guma.

Konsistencija keistoka, kažkas tarp vazelino ir lūpų blizgesio. 


Sudėtis: DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PHYTOSTERYL/ ISOSTEARYL/ CETYL/ STEARYL/ BEHENYL DIMER DILINOLEATE, HYDROGENATED POLY (C6-14 OLEFIN), POLYBUTENE, MICROCRYSTALLINE WAX/ CERA MICROCRISTALLINA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SYNTHETIC WAX, ETHYLENE/ PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE, MICA, BUTYLENE/ ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, FRAGRANCE / PARFUM, CANDELILLA WAX ESTERS, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), POLYGLYCERYL-2 DIISOSTEARATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DEHYDROACETIC ACID, METHICONE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, YELLOW 6 LAKE (CI 15985), POLYHYDROXYSTEARIC ACID, RED 6 (CI 15850), WATER/ AQUA, POTASSIUM ALGINATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BHT, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, COFFEA ARABICA (COFFEE) SEED EXTRACT, SAPINDUS MUKOROSSI FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, FRAGARIA CHILOENSIS (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS SEED EXTRACT, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, MAGNESIUM SULFATE, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, BETA - GLUCAN, MANGANESE SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ZINC SULFATE, DISODIUM EDTA, ASCORBYL GLUCOSIDE.


Poveikis. Kiekvienos sudėtinės dalies šiuo atveju tikrai netyrinėsiu, tačiau turiu pastebėti, kad priemonės sudėtyje labai gausus kiekis ingredientų, kurie kondicionuoja ir minkština odą. Yra keli vidutinio saugumo ingredientai, tačiau kadangi turime pakankamai daug kondicionuojančių, pastebimos žalos neturėtų daryti.

Ši kaukė - balzamas nėra skirtas naudoti dienos metu. Sekdama kitų merginų atsiliepimus, susidariau įspūdį, kad priemonę jos naudoja bet kuriuo paros metu, kaip paprasčiausią balzamą. Produkto ant lūpų reiktų dengti vakare, prieš miegą, o ryte nuvalyti likučius ir džiaugtis gražia lūpų oda. Ši priemonė ne tik gerina odos būklę, tačiau nakties miego metu geba švelniai tirpdyti negyvas odos ląsteles, todėl puikiai įsivaizduojate, kad dienos metu toks produktas paprasčiausiai netinka.

Man prireikė iš ties nemažai laiko susidraugauti su produktu - po pirmųjų naudojimų rytais atsikeldavau rodos dar labiau išsausėjusiomis lūpomis, kaukė visiškai visa susigerdavo, tad nuvalyti nebuvo ko, o regis dar ir pasausindavo lūpų odą. Net ir pradėjus dengti didesniais kiekiais situacija paprasčiausiai nesikeitė. Šiuo metu, ryte nuo lūpų nuplaunu priemonės likučius su prausikliu ir papildomai pašveičiu grubesniu veido rankšluostėliu. Tik tuomet priemonės šveičiamasis poveikis būna jaučiamas. Tokiu būdu ir lūpos atrodo daug švelnesnės, lygesnės ir šviesesnės. Tačiau... man po nakties visuomet norisi papildomai  lūpas drėkinti balzamu, tad vėlgi, tai nėra lūpų balzamas, tai lūpų kaukė. 

Ilgą laiką bandžiau sugaudyti savo potyrius ir suprasti, ar šis produktas man patinka ar ne? Tiesą pasakius mane erzina priemonės tekstūra, man nepatinka išsausėjusių lūpų efektas rytais, tad deja, bet šita kaukė paprasčiausiai ne man. Jau geriau ir toliau naudosiu pamėgtus lūpų balzamus, kartkartėmis nušveisiu lūpas šveitikliais, taip, kaip iki šiol buvau įpratusi. O su šia kauke aš sunkiai susigyvenu - man ji per mažai drėkina, per mažai maitina lūpų odą, nors švelnumo iš ties suteikia, bet ne... tai ne tas produktas, kurį man norėtųsi kartoti. Manau jei mano lūpos nereikalautų maitinimo ištisus metus, nebūtų tokios reiklios, galbūt ir patiktų, bet mano atveju nėra nieko geriau nei riebokas lūpų balzamas, kuris iš ties padeda lūpų odai jaustis geriau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai